Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Exam Express EE0-503 Exam - Cheat-Test.com

Free EE0-503 Sample Questions:

Q: 1 What is the difference between primary and secondary DNS servers?
A. Only primary servers can issue authoritative responses.
B. Primary servers host the original copy of the zone database file.
C. Primary servers resolve names more efficiently than secondary servers.
D. Secondary servers act as back-ups and will respond only if the primary fails.
Answer: B

Q: 2 What might happen if the big3d agent becomes overloaded due to a large number of local DNSs making resolution requests?
A. The TTL setting for the Wide-IP increases.
B. Some probe statistics may fail to be updated.
C. Address responses to local DNSs are delayed until the big3d agent recovers.
D. The 3-DNS System will not respond to DNS queries until the big3d agent recovers.
Answer: B

Q: 3 A 3-DNS System performs a name resolution that is not a Wide-IP. The name is in a domain for which the 3-DNS System is authoritative. Where does the information come from?
A. 3-DNS System cannot resolve a host name that is not a Wide-IP.
B. It comes from BIND database (zone) files on the 3-DNS System.
C. It comes from the database of previously cached name resolutions.
D. It comes from a zone transfer initiated when the request was received.
Answer: B

Q: 4 A Wide-IP has two pools. The first has a set of five Virtual Servers. The second pool redirects requests to a Content Delivery Network (CDN). How can limits and thresholds be used to manage traffic for this Wide-IP? (Choose two.)
A. If requests exceed the first pool's threshold, additional requests can be sent to the CDN.
B. If requests exceed the second pool's threshold, additional requests can be sent to the Virtual Servers in the first pool.
C. If requests exceed the Wide-IP's threshold, additional requests can be ignored to prevent overloading the Virtual Servers.
D. If requests exceed the second pool's threshold, additional requests can be load balanced between the Virtual Servers and the CDN.
Answer: A, B

Q: 5 A specific ECV can be used to test _____.
A. a Virtual Server within a pool
B. all Virtual Servers in a single pool
C. all Virtual Servers in all pools in a Wide-IP
D. all Virtual Servers in all pools of a group of Wide-IPs
Answer: C

Q: 6 During the Setup Utility, which three parameters can be set? (Choose three.)
A. IP address restrictions for access to ssh
B. names of zones to be administered by this 3-DNS System
C. password of the web-based Configuration Utility administrative user
D. 3-DNS System IP address(es) including shared address for a redundant configuration
Answer: A, C, D

Q: 7 What function can be fulfilled by a new 3-DNS System immediately after adding it to the list of servers known to an existing 3-DNS System?
A. The new 3-DNS System can resolve Wide-IP names.
B. The new 3-DNS System can perform probes from its Data Center.
C. The new 3-DNS System can host Virtual Servers and resolve DNS requests to their address.
D. The new 3-DNS System can be used to manage which device performs probes in each Data Center.
Answer: B

Q: 8 What changes must be made on the 3-DNS System so that log messages are sent to centralized System Log servers?
A. The IP address of the server must be added to the syslog.conf file.
B. The IP address of the server must be added to the wideip.conf file.
C. The IP address of the server and a valid userid / password combination must be added to the syslog.conf file.
D. The IP address of the server and a valid userid / password combination must be added to the hosts.allow file.
Answer: A

Q: 9 Which three must be done so that Host Servers can be probed using SNMP? (Choose three.)
A. The Host Server must be running the big3d agent.
B. The 3-DNS System must have an SNMP factory enabled.
C. The Host Server must be added to the 3-DNS configuration.
D. The Host Server must be enabled to answer SNMP queries.
E. The 3-DNS System must be configured for the appropriate MIB.
Answer: C, D, E

Q: 10 Which is a result of enabling Round Robin LDNS for a pool with multiple Virtual Servers that is associated with a Wide-IP?
A. a single resolution would be received based on the selected load balancing method
B. a single record would be returned in a rotating fashion know as "DNS Round Robin"
C. multiple records would be returned in a rotating fashion known as "DNS Round Robin"
D. multiple records would be returned in order based on the selected load balancing method
Answer: D

Q: 11 The 3-DNS Maintenance Menu (3dnsmaint) can aid in _____. (Choose two.)
A. editing the zone database files
B. generating and copying iQuery encryption keys
C. adding additional servers to the 3-DNS System
D. managing secure communication between F5 devices
Answer: B, D

Q: 12 Which statement is true about remotely accessing zone database files?
A. Access can be restricted. While secondary servers need access to zone files, access can be limited to select devices.
B. Access is always restricted. Secondary devices must present the proper serial number before getting a copy of a zone database file.
C. Access is intentionally easy. Since secondary servers need access to zone files, any device can retrieve a copy of a zone database file.
D. Access is always restricted. Secondary devices are required to present userid / password credentials before getting a copy of the database.
Answer: A

Q: 13 By default, how frequently are log files rotated?
A. hourly
B. daily
C. weekly
D. There is no default; the administrator sets the frequency.
Answer: B

Q: 14 What is the primary benefit of associating servers with Data Centers?
A. The primary benefit is in assigning a single IP address to identify a Data Center.
B. The primary benefit is in combining probing metrics. Load balancing decisions can be made more intelligently.
C. The primary benefit is administrative. It is easier to remember to add servers when they are categorized by physical location.
D. The primary benefit is in load balancing. Clients will not be directed to Data Centers that are separated from them by great distances.
Answer: B

Q: 15 Which file contains the list of logged events for which the 3-DNS System will send traps to a SNMP manager?
A. /etc/snmp.conf
B. /etc/syslog.conf
C. /sbin/checktrap.pl
D. /etc/3dns_snmptrap.conf
E. /sbin/3dns_checktrap.pl
Answer: D

Q: 16 When changes are made to a BIND database file, which two must happen for the secondary server to receive the update? (Choose two.)
A. The secondary server must request a zone transfer.
B. The secondary server must restart the named process.
C. The serial number in the Start of Authority (SOA) record must be increased.
D. The BIND administrator must copy the named.conf to secondary servers.
E. The BIND administrator must initiate the distribution of the zone files to secondary servers.
Answer: A, C

Q: 17 iQuery is a proprietary protocol that distributes metrics gathered from which three sources? (Choose three.)
A. SNMP
B. DNS root servers
C. probes from Host Servers
D. path probes such as ICMP
E. probes from BIG-IP Systems
Answer: A, D, E

Q: 18 Generally, increasing the number of local DNS prober factories on a given device results in _____.
A. greater probing capability
B. greater ability to resolve Wide-IP requests
C. less processor utilization dedicated to probing
D. greater ability to manage traffic via Virtual Servers
Answer: A

Q: 19 Which three access methods are available for administration and configuration of 3-DNS Systems prior to running the Setup Utility? (Choose three.)
A. serial console access
B. network access via rsh
C. network access via ssh
D. network access via https
E. network access via telnet
Answer: A, C, D

Q: 20 When installing a 3-DNS System into an existing DNS environment, which option is viable and minimizes changes to the current DNS servers?
A. Install the 3-DNS Systems in node mode and leave the registered DNS servers as the current DNS servers.
B. Install the 3-DNS Systems in router mode and leave the registered DNS servers as the current DNS servers.
C. Install the 3-DNS Systems in bridge mode and change the registered DNS servers for the site to the 3-DNS Systems.
D. Install the 3-DNS Systems in node mode, delegate selected names on the DNS servers to the new 3-DNS Systems and leave the registered DNS servers as the current DNS servers.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved