Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Exam Express EE0-426 Exam - Cheat-Test.com

Free EE0-426 Sample Questions:

1. What criteria can be specified in a matching rule? (Choose THREE)
A. SSL URL
B. Set shaping Off
C. Diffserv marking
D. Set discovery On
E. VLAN identification
F. Application-specific criteria
Answer: CEF

2. What type of control features can be configured for folders?
A. Policies
B. Partitions
C. Policy Inheritance
D. Traffic Discovery within Class
Answer: B

3. What can a policy be applied to?
A. folder classes
B. class with children
C. class with no children
D. any class on the class tree
Answer: C

4. What best defines the functionality of Link State Mirroring?
A. PacketShaper will bring down the second port of a NIC pair if the first goes down.
B. PacketShaper mirrors data from an active interface set to a selected port to allow an external analyzer to be connected to take a packet trace.
C. PacketShaper duplicates data from an active interface and sends out the mirror port to the partner PacketShaper configured as the hot standby partner.
D. PacketShaper duplicates data from an active interface and sends out the mirror port to the partner PacketShaper configured as the direct standby partner.
Answer: A

5. What is the purpose of configuring direct standby?
A. to configure PacketShapers in one-armed mode
B. to monitor a connected router's WAN interface(s)
C. to configure PacketShapers in a redundant topology
D. to configure PacketShapers to participate in routing decisions
Answer: C

6. What best describes the capabilities available as part of the Packeteer unit high availability feature? (Choose TWO)
A. traffic discovery
B. automatic data back-up
C. non-inline traffic monitoring
D. automatic link capacity adjustment
E. insertion in redundant network topologies
Answer: DE

7. Why would the Failover feature in Setup be configured?
A. to detect if a Frame Relay PVC has failed and to adjust the link speed as appropriate
B. to detect if a site router's primary link has failed and to adjust the link speed as appropriate
C. to detect if a site router has failed and to configure a new site router IP address and link speed
D. to detect if a WAN router has become unavailable and to djust the total link speed as appropriate
Answer: B

8. What is the correct procedure to install a LAN Expansion Module in a PacketShaper for enabling direct standby?
A. Install in the lowest slot and use the inside port.
B. Install in the lowest slot and use the outside port.
C. Install in the most upper slot and use the inside port.
D. Install in the most upper slot and use the outside port.
Answer: D

9. What feature can be used to modify the amount of bandwidth available to an application based on the time of day?
A. Compression
B. Event Notification
C. Adaptive Response
D. Command Scheduling
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved