Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Exam Express EE0-411 Exam - Cheat-Test.com

Free EE0-411 Sample Questions:

Q: 1 Which two attributes can be used to keep a field from being visited?
(Choose two.)
A. cond
B. expr
C. modal
D. guard
Answer: A, B

Q: 2 Which two code fragments write " rose " to a log? (Choose two.)
A. <log>rose</log>
B. <log name="rose">rose</log>
C. <var name="var1" expr="'rose'"/> <log><value expr="rose"/></log>
D. <var name="var1" expr="'rose'"/> <log><value expr="var1"/></log>
Answer: A, D

Q: 3 Which SSML element allows you to specify the speed with which rendered output is played?
A. the<prompt> element, using the rate attribute
B. the <prosody>element, using the rate attribute
C. the <say-as> element, using the duration attribute
D. the<emphasis> element, using the duration attribute
Answer: B

Q: 4 The _____ attribute is used to identify the root document of a VoiceXML application.
A. root
B. main
C. parent
D. application
Answer: D

Q: 5 What happens when the user partially answers the initial prompt of a mixed initiative dialog?
A. The user is prompted for each field that the user did not supply.
B. The prompt is repeated again so the user may completely answer.
C. The user is transferred to the next &lt;dialog&gt; element in the application.
D. The user is prompted for each and every field in the mixed initiative form.
Answer: A

Q: 6 Which VoiceXML element can be used to transfer execution from one VoiceXML document to the other and return to the first VoiceXML document after the execution of the second VoiceXML document is completed?
A. <call>
B. <goto>
C. <submit>
D. <subdialog>
E. <function>
Answer: D

Q: 7 Which VoiceXML fragment can be used to generate an event named "com.example.test"?
A. <throw name="com.example.test" count="1">
B. <assert event="com.example.test" handle="true">
C. <assert name="com.example.test" message="test event">
D. <throw eventexpr="'com.example.test'" message="testing">
Answer: D

Q: 8 Which property can be used to guarantee that the external audio files are fetched only when needed?
A. maxage
B. fetchaudio
C. fetchtimeout
D. audiofetchhint
Answer: D

Q: 9 Which attribute of the break element can be used to specify a pause in VoiceXML 2.0?
A. time
B. pause
C. msecs
D. sleep
Answer: A

Q: 10 Which VoiceXML element can be used to automatically generate descriptions of the options available to the user when using <menu> and <choice> elements?
A. <option>
B. <foreach>
C. <iterate>
D. <enumerate>
Answer: D

Q: 11 If it is expected that a submit will take an excessive amount of time to process, a VoiceXML application should _____.
A. specify the maxwait attribute on the submit element
B. specify the fetchaudio attribute on the submit element
C. specify a longer keepalive attribute on the submit element
D. include one or more &lt;prompt&gt; tags within the submit element
Answer: B

Q: 12 Which three elements are correct children of the vxml element? (Choose three.)
A. var
B. filled
C. error
D. menu
Answer: A, C, D

Q: 13 Can the <goto> element be used to transition from one document to a specific form item in another document, and if so, under what conditions?
A. No it cannot be used. There is no way to transition from one document to a specific form item in another document.
B. Yes it can be used if the next attribute specifies the name of the form and the name of the item in the other document.
C. Yes it can be used if the nextitem attribute specifies the name of the form and the name of the item in the other document as a fragment.
D. Yes it can be used if the nextitem attribute specifies the name of the item in the other document and the src attribute specifies the name of the form.
Answer: A

Q: 14 Given the following VoiceXML code fragment:
<prompt>
[ _________ ]
</prompt>

Which code fragment should be inserted in the blank to play the audio file "intro.wav" and if that file cannot be played, to have the alternate text "Welcome again" synthesized?
A. <audio>"intro.wav"</audio> Welcome again .
B. <audio src="intro.wav" alt="Welcome again" />
C. <audio src="intro.wav"> Welcome again.</audio>
D. <audio src="intro.wav" text="Welcome again" />
Answer: C

Q: 15 Which code fragment plays a message that cannot be interrupted?
A. <prompt bargein="false">Welcome to Joe's Tuna Shack</prompt >
B. <prompt interrupt="false">Welcome to Joe's Tuna Shack<;/prompt>
C. <property name="interrupt" value="false"/> <prompt>Welcome to Joe's Tuna Shack</prompt>
D. <property name="prompt.bargein" value="false"/> <prompt>Welcome to Joe's Tuna Shack</prompt >
Answer: A

Q: 16 In VoiceXML 2.0, which session variable provides the calling phone number?
A. session.telephone.ani
B. session.telephone.dnis
C. session.connection.local.uri
D. session.connection.remote.uri
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved