Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Exam Express EE0-071 Exam - Cheat-Test.com

Free EE0-071 Sample Questions:

1. To add calculated data values to a report' datarow, which method in the DataRow component is customized?
A. OnRow( )
B. Build( )
C. Fetch( )
D. OnRead( )
E. None of the above
Answer: D

2. Designers may use the _________________ property in the Connection component to dynamically overwrite the other property values to be overwritten at runtime?
A. DataSource
B. ConfigKey
C. ConnectionString
D. DllPath
Answer: B

3. Create a new connection class for a database utilizing the AcConnection class. Keep all of the functionality of the ancestor classes. The new class calls to an ancestor class that helps establish this database connection. Based on this scenario, answer the following questions.
I could make a call to the AcConnectionComponent for this function.
True
False
Answer: F

4. Create a new connection class for a database utilizing the AcConnection class. Keep all of the functionality of the ancestor classes. The new class calls to an ancestor class that helps establish this database connection. Based on this scenario, answer the following questions.
I could make a call to the AcComponent for this function.
True
False
Answer: T

5. Create a new connection class for a database utilizing the AcConnection class. Keep all of the functionality of the ancestor classes. The new class calls to an ancestor class that helps establish this database connection. Based on this scenario, answer the following questions.
I could make a call to the AcDBConnection for this function.
True
False
Answer: T

6. Create a new connection class for a database utilizing the AcConnection class. Keep all of the functionality of the ancestor classes. The new class calls to an ancestor class that helps establish this database connection. Based on this scenario, answer the following questions.
I could make a call to every New Method for this function.
True
False
Answer: F

7. Create a new connection class for a database utilizing the AcConnection class. Keep all of the functionality of the ancestor classes. The new class calls to an ancestor class that helps establish this database connection. Based on this scenario, answer the following questions.
I could make a call to the AcReportComponent for this function.
True
False
Answer: T

8. Create a new connection class for a database utilizing the AcConnection class. Keep all of the functionality of the ancestor classes. The new class calls to an ancestor class that helps establish this database connection. Based on this scenario, answer the following questions.
I could make a call to the AcFlow for this function.
True
False
Answer: F

9. Create a new connection class for a database utilizing the AcConnection class. Keep all of the functionality of the ancestor classes. The new class calls to an ancestor class that helps establish this database connection. Based on this scenario, answer the following questions.
I could make a call to the AcDBControl for this function.
True
False
Answer: F

10. Create a new connection class for a database utilizing the AcConnection class. Keep all of the functionality of the ancestor classes. The new class calls to an ancestor class that helps establish this database connection. Based on this scenario, answer the following questions.
I could make a call to few Start Methods for this function.
True
False
Answer: T

11. Create a new connection class for a database utilizing the AcConnection class. Keep all of the functionality of the ancestor classes. The new class calls to an ancestor class that helps establish this database connection. Based on this scenario, answer the following questions.
I could make a call to the AcSQLQuerySource for this function.
True
False
Answer: F

12. Which method can overriden to select which subreports to execute and which to exclude in a Sequential Section.
A. AddContent( )
B. SelectContent( )
C. SetContent( )
D. ConditionIsTrue( )
Answer: B

13. After merging data from multiple data sources, overwrite the _________________ method to define the values to be used to sort the data rows.
A. Fetch( )
B. OrderBy
C. Compare( )
D. Sorting
Answer: C

14. You use this class when you need to create a list of objects sorted by one of the objects attributes.
A. AcList
B. AcBTree
C. AcSingleList
D. AcObjectArray
Answer: B

15. Which data access class should be used when customizing a report to access a csv file?
A. AcQuerySource
B. AcDataAdapter
C. AcDataSource
D. AcDataBaseSource
Answer: C

16. Which method is customized on a Report Section to make use of an existing Data Stream?
A. StartDataStream( )
B. GetDataStream( )
C. ObtainDataStream
D. GetConnection( )
E. OpenDataStream( )
Answer: C

17. When working with sequential section subreports; you must overwrite what two methods on the Report Section of a subreport to retrieve the data stream from the preceding subreport?
A. StartDataStream( )
B. GetDataStream( )
C. GetConnection( )
D. FinishDataStream( )
E. OpenDataStream( )
Answer: AB

18. Which of the following statements are true?
A. When overriding a method, you must ALWAYS call the superclass method.
B. When overriding a method, you NEVER call the superclass method.
C. You should ALWAYS declare global variables in the component's Initialize() method.
D. You should NEVER omit a component's call to Super::Finish().
Answer: D

19. When creating dynamic formatting based upon the value of an aggregate control, the custom code should be entered into the _______________ method.
A. Start( )
B. Build( )
C. BuildFromRow( )
D. SetValue( )
E. Finish( )
Answer: E

20. When dynamically adding a control to a frame by overriding the OnRow method on the frame, you must call what two methods of the new control?
A. Add( )
B. New( )
C. Finish( )
D. SetValue( )
E. Start( )
Answer: DE


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved