Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Ericsson ED0-002 Exam - Cheat-Test.com

Free ED0-002 Sample Questions:

Q: 1
The abbreviation "VSWR" stands for ______.

A. Variable Signal Wave Radio
B. Voltage Strength Wire Ratio
C. Very Strong Wave Radio
D. Voltage Standing Wave Ratio

Answer: D

Q: 2
What is the proper resistance of an ESD wrist strap?

A. 1 ohm(O)
B. 1 Mega ohm (MO)
C. 10 O
D. 1 MO

Answer: B

Q: 3
In OMT, what view shows the RUs installed in the GSM cabinet?

A. System View
B. Radio view
C. MO View
D. Cabinet View

Answer: D

Q: 4
What could a flashing green LED indicate in an MPU?

A. Fault is localized
B. Wait, activity in progress
C. Battery Power depleted
D. None of the above

Answer: B

Q: 5
What common LED indicators are in the CDU, PSU, BFU, and dTRU?

A. RBS Fault
B. Operational
C. Fault
D. B and C

Answer: D

Q: 6
How many T1s can one DXU-21 support?

A. 1
B. 2
C. 3
D. 4

Answer: D

Q: 7
An ESD wrist strap must always be used when handling or installing ______.

A. a DXU
B. printed circuit boards
C. TRU/dTRU
D. All of the above

Answer: D

Q: 8
Bends to RF cables (coaxial) should be a minimum often (10) times the cable diameter.

A. RLSTC:CELL=12002B, STATE=HALTED;
B. RLSTC:SITE=12002,STATE=HALTED;
C. RLSTP:CELL=12002B, HALTED,
D. RLSTP:CELL=12002B, STATE=HALTED;

Answer: A

Q: 9
The abbreviation "COD" stands for

A. Command Document
B. Command Description
C. Command On Demand
D. None of the above

Answer: B

Q: 10
In OMT, the System View shows:

A. BSC, PCM link, Alarm Inlets, RBS, OMT, ISP, and ESB
B. BTS, PCM link, Alarm Inlets, RBS, OMT, IDB, and ESI
C. BSC, PCM link, Alarm Inlets, RBS, OMT, IDB, and ETS
D. BSC, PCM link, Alarm Inlets, RBS, OMT, IDB, and ESB

Answer: D

Q: 11
If VSWR supervision is disabled in the IDB, an alarm is sent to the BSC if the level reaches

A. 1.8
B. 2.2
C. 2.8
D. The alarm is not sent to the BSC

Answer: D

Q: 12
What type of RU is a fan?

A. MCRU
B. DDMRU
C. Subordinate
D. Passive

Answer: D

Q: 13
The abbreviation "TRU" stands for

A. Transmitter Unit
B. Transceiver Unit
C. Transmitting Replaceable Unit
D. None of the above

Answer: B

Q: 14
Why should you use the ESD wrist strap when handling RUs?

A. to avoid an electrical shock to you
B. To ensure good contact is made
C. To avoid a static charge, which can damage electronic components
D. Both B and C

Answer: C

Q: 15
The abbreviation "CF" stands for

A. Central Frequency
B. Cabinet Function
C. Cellular Frequency
D. Central Function

Answer: D

Q: 16
Which of the following will cause a "VSWR" Limits Exceeded?

A. Faulty TRU-CDU TX cable
B. Loose RSU connection
C. Loose G703 cable connection
D. Unplugged optic cable

Answer: A

Q: 17
What is the acceptable DC voltage range ot the PSUs at 59 to 87

A. 25.4 to 27.7
B. 26.5 to 27.5
C. 26.9 to 27.7
D. 24.7 to 27.3

Answer: C

Q: 18
The abbreviation "ACCU" stands for ______.

A. Automatic Cable Connection Unit
B. Automatic Cabinet Connection Unit
C. Alternating Current Control Unit
D. Automatic Transceiver Connection Converter Unit

Answer: C

Q: 19
Which one of the following safety precautions should be used when working on a live cabinet?

A. Have a licensed electrician on stand-by for power-related issues.
B. Always power down site to minimize potential hazards.
C. Energize all equipment before the power-up procedures are performed.
D. Never touch AC voltage connections when working on energized equipment

Answer: D

Q: 20
IDB parameters are set through what function of OMT?

A. Modify lDB
B. Install lDB
C. Create lDB
D. Save lDB

Answer: C

Q: 21
It is possible to integrate a GSM RBS cabinet through OMT.

A. True
B. False

Answer: B

Q: 22
What program (default) is used to read a DXU log once it is saved to your laptop?

A. Microsoft WordPad
B. Microsoft Excel
C. WinFIOL
D. Microsoft Access

Answer: A

Q: 23
What is the maximum number of external alarms available in a DF?

A. 8
B. 16
C. 24
D. 32

Answer: B

Q: 24
The process of defining alarms requires the DXU to be reset.

A. True
B. False

Answer: B

Q: 25
When inspecting equipment, you find damaged materials. Who do you contact?

A. RBS Engineering
B. RTAC
C. Follow internal SOP or contact local support office
D. Shipping

Answer: C

Q: 26
When maintaining safety equipment, when should you inspect your safety equipment?

A. Once a week
B. Before and after each use
C. If you think it is damaged
D. When cleaning the safety equipment

Answer: B

Q: 27
A ______ lit LED on the dTRU indicates that a fault is present.

A. Yellow
B. Red
C. Green
D. None of the above

Answer: B

Q: 28
When defining RBS parameters, you must include all the following except:

A. Site Specific parameters
B. Environmental parameters
C. T1 Line Build Out parameters
D. PCM parameters

Answer: B

Q: 29
If a three-sector site has six radios, how many cells/ Transceiver Groups does it have?

A. 1/3
B. 1/2
C. 3/1
D. 3/2

Answer: C

Q: 30
When working with the RBS, you should remove ______.

A. wrist watches
B. rings
C. bracelets
D. All of the above

Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved