Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Ericsson ED0-001 Exam - Cheat-Test.com

Free ED0-001 Sample Questions:

Q: 1 Which of the following commands is used to add a device to the route?
A. EXDRI
B. EXDAI
C. EXDRP
D. EXDRE
Answer: A

Q: 2 Which of the following is the correct command sequence for a CP Fault?
A. REPRI,REMRI,RECRI
B. REPCI,REMCI,RECCI
C. RECCI,REPCI,REMCI
D. GSTEI,NTTEI,TCTDI
Answer: B

Q: 3 Which of the following commands is used to make a copy of backup file RELFSW1 to the oldest file in the SFR group?
A. SYTUC
B. SYNIC
C. SYSFT
D. SYFSC
Answer: C

Q: 4 A rolling database of active and previous hardware alarms can be viewed using________?
A. ATR
B. ALB
C. ALV
D. ASM
Answer: B

Q: 5 Which file is used for automatic data dumps and automatic system reloads?
A. RELFSW0
B. RELFSW1
C. .RELFSW2
D. RELFSW100
Answer: A

Q: 6 What MOs can be tested with a command-ordered equipment test?
A. TG,TRXC,TX,RX and TS
B. CF,IS,TF,TRXC,TX,RX and TS
C. TG,CF,IS,TF,TRXC,RX,TX and TS
D. TG,TS,RX and TX
Answer: B

Q: 7 Which of the following commands is used to define a channel group for a cell?
A. RLDEI
B. RLDGI
C. RLDEC
D. RLDSI
Answer: B

Q: 8 Which of the following commands is used to print the process control in service performance log data?
A. PRINTPROCESS
B. ALIST
C. ISPPRINT
D. ALOGLIST
Answer: C

Q: 9 Which of the following pairs of commands is used to replace the software version for the Managed Objects?
A. RXEST and RXPLI
B. RXMOI and RXMSC
C. RXMSC and RXPLE
D. RXMSC and RXPLI
Answer: D

Q: 10 Software Error Information can be retrieved by command_____?
A. PTRIP
B. SYRIP
C. SYDIP
D. SYRSP
Answer: B

Q: 11 When SAE individuals are increased or decreased,Program Store(PS) is affected?
A. True
B. False
Answer: B

Q: 12 OMS and STS measurement jobs for use by the NWS are created with?
A. SDM
B. SGW
C. PMR
D. SMIA
Answer: D

Q: 13 Which of the following commands is used to specify Routing Cases?
A. ANRSI
B. SUSR
C. SUPRI
D. None of the above
Answer: A

Q: 14 Which of the following commands is used to print out the TRH Event Log?
A. RAHEP
B. RAHHP
C. RAHLP
D. RAHTP
Answer: A

Q: 15 How many DCP2 are assigned to a GPRS and EDGE radio respectively?
A. 2 and 6
B. 3 and 6
C. 3 and 4
D. 2 and 8
Answer: D

Q: 16 The device type for the time slots on the Abis interface is a/an_____?
A. RALT
B. MALT
C. RBLT
D. RTLTT
Answer: C

Q: 17 SS7 is made up of a Message Transfer Part(MTP) and a number of User/Application parts.What User or Application part is used for signaling between BSC and MSC in the GSM network?
A. BSSMAP
B. MAP
C. OMAP
D. INAP
Answer: A

Q: 18 A real-time ?¡ãscoreboard?¡À of current active hardware alarms can be viewed using________?
A. ATR
B. ALB
C. ALV
D. ASM
Answer: D

Q: 19 Which of the following commands is used to activate an SS7 signaling link?
A. S7RSI
B. S7SLI
C. S7LAI
D. S7OPI
Answer: C

Q: 20 Which of the following commands is used to print the CP EVENT RECORD data?
A. DICRP
B. DIRCP
C. DICEP
D. DIECP
Answer: B

Q: 21 Which of the following commands is used to activate a Routing Case?
A. ANRPE
B. ANRPI
C. ANRAI
D. ANRSI
Answer: C

Q: 22 Which parameter determines the seizure for an outgoing trunk device?
A. BR
B. P01
C. BNT
D. SP
Answer: D

Q: 23 Which of the following sets is part of GSS?
A. SPU,IPU,and RPH
B. MUX,XM,and CLM
C. APZ,APT,and CMS8800
D. ETC,RP,and EM
Answer: B

Q: 24 Which of the following sets is part of GSS?
A. SPU,IPU,and RPH
B. MUX,XM,and CLM
C. APZ,API,and CMS8800
D. ETC,RP,and EM
Answer: C

Q: 25 Which of the following commands is used to activate the IMSI number series?
A. ANBSI
B. MGIAI
C. MGELI
D. ANASI
Answer: B

Q: 26 What happens after the parameter TTA is triggered in the B-number analysis table?
A. The call is terminated
B. The analysis continues in the equal access table
C. An EOS is generated
D. The A-number analysis is started
Answer: B

Q: 27 What MOs can be tested with a command-ordered equipment test?
A. TG,TRXC,TX,RX and TS
B. CF,IS,TF,TRXC,TX,RX and TS
C. TG,CF,IS,TF,TRXC,RX,TX and TS
D. TG,TS,RX and TX
Answer: B

Q: 28 Which BNT is used for international calls?
A. BNT=4
B. BNT=8
C. BNT=2
D. BNT=1
Answer: D

Q: 29 Hardware alarms can be sent to e-mail as they occur using the application_______?
A. ATRALB
B. ALV
C. ASM
Answer: A

Q: 30 Before starting a lifeline procedurc,the CPs should be in what state?
A. Parallel with A executive
B. Parallel with B executive
C. Separated with A executive
D. Parallel with B updating
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved