Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Ericsson ECP-102 Exam - Cheat-Test.com

Free ECP-102 Sample Questions:

Q: 1
What is an LER?
A. A P router
B. A PE router
C. A CE router
D. A DE router
Answer: B

Q: 2
Which encapsulation would you enable on a link between two Ethernet switches to ensure proper VLAN handling?
A. PPP
B. IEEE 802.1q
C. Frame-relay
D. SAToP
Answer: B

Q: 3
Before sending any MPLS traffic, what must happen in a network using LDP?
A. Label signaling
B. MAC signaling
C. Fast rerouting
D. Tag swapping
Answer: A

Q: 4
What are two benefits of using Layer 2 bridges in a network? (Choose two.)
A. Bridges reduce the number of collisions.
B. Bridges allow multiple devices to transmit at the same time.
C. Bridges increase the total number of possible VLANs in the network.
D. Bridges increase the total number of possible MAC addresses in the network.
Answer: A,B

Q: 5
You are reviewing the routing table of a router. The same network is advertised by RIP and OSPF.
Why is it preferred to use the next hop provided by OSPF?
A. OSPF has a faster convergence time.
B. RIP has a lower metric value.
C. OSPF is using TCP.
D. OSPF has a lower administrative distance.
Answer: D

Q: 6
What is the expected behavior of an Ethernet switch when it receives an Ethernet frame with an unknown destination MAC address?
A. The switch should discard the frame.
B. The switch should send an ARP update request for the missing MAC address.
C. The switch should send a FIB update request for the missing MAC address.
D. The switch should forward the frame to all remaining ports.
Answer: D

Q: 7
Which protocol assigns IPv6 link local interface addresses?
A. ICMPv6
B. DHCPv6
C. DNS
D. ND
Answer: D

Q: 8
You are operating a network of 50 routers with 1000 routes. You want the routers to trigger routing updates when the network changes.
Which routing protocol will you use?
A. RIP
B. eBGP
C. OSPF
D. Static
Answer: C

Q: 9
You receive a call from your manager about a network problem. Your manager cannot reach remote servers. You need to confirm the link status between the office and the service provider.
Which protocol would you use to identify the problem?
A. ICMP
B. DNS
C. DHCP
D. SMTP
Answer: A

Q: 10
Which two statements about Layer 2 switches are true? (Choose two.)
A. They process the destination IP addresses of frames they receive.
B. They process the source MAC addresses of frames they receive.
C. They process the destination MAC addresses of frames they receive.
D. They make forwarding decisions based on the source MAC addresses.
Answer: B,C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved