Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

EMC E22-315 Exam - Cheat-Test.com

Free E22-315 Sample Questions:

Q: 1 A customer would like to connect physical tape libraries to a DL4406. By default, how many ports are available for the customer to use?
A. 4
B. 6
C. 8
D. 10
Answer: A

Q: 2 Before using the tape shredding feature, where should a virtual tape be placed?
A. Virtual tape library storage slot
B. Virtual tape library tape drive
C. Virtual tape library tape drive or storage slot
D. Virtual vault
Answer: B

Q: 3 What must be done when assigning the HP-UX SAN client to a virtual tape library?
A. Create an HP Client policy
B. Enable Volume Set Addressing
C. Install an HP-UX Client agent
D. Use Everyone_FC SAN Client
Answer: B

Q: 4 A customer wants to deploy a backup-to-disk solution using a CX3-80 as the destination device with Symantec (Veritas) NetBackup 6.0. How can the solution be implemented so that backups go to disk first, then are moved to physical tape?
A. Deploy a Staging File storage unit
B. Deploy an Advanced File storage unit with a Staging policy
C. Implement a Disk Staging storage unit
D. Implement a Disk storage unit and configure a Staging policy
Answer: C

Q: 5 Which items would a customer need to consider when deploying a backup-to-disk solution using an EMC CLARiiON storage system to ensure optimal performance?
A. Data alignment and size of backup media
B. Disk drive speed and hardware compression
C. RAID type and file system block size
D. Tape block size and replication type
Answer: C

Q: 6 A customer will be deploying an EMC Disk Library to an AIX host running IBM Tivoli Storage Manager (TSM) and will be emulating IBM tape drives. What should the customer configure to ensure the correct operation?
A. IBM Atape driver
B. IBM device support package
C. IBM storage agent
D. IBM tape controller
Answer: A

Q: 7 A customer has one Celerra with a large number of files that are backed up through NDMP to a physical library. To improve backup performance, they are considering using the Celerra NDMP-to-Disk feature. What must be included in the design?
A. Additional storage resources for the backup destination
B. Extra hot spare disks for every two RAID groups
C. NDMP-to-Disk licenses for the backup product
D. Redundant network interfaces from the backup server to the Celerra
Answer: A

Q: 8 Which EMC Disk Library feature allows export to physical tape media?
A. Auto Archive
B. Direct Access
C. Duplication
D. Remote copy
Answer: A

Q: 9 Which options affect the steps in creating new virtual tapes using the EMC Disk Library Console GUI?
A. Auto Archive and Advanced Tape Creation
B. Auto Archive and Tape Shredding
C. Capacity-on-Demand and Advanced Tape Creation
D. Tape Shredding and Capacity-on-Demand
Answer: C

Q: 10 In order to increase effective usable capacity on an EMC Disk Library, which feature is available?
A. Active Engine Failover
B. Auto Archive
C. Consolidated Media Management
D. Virtual Tape Library Compression
Answer: D

Q: 11 A customer has an existing EMC Disk Library infrastructure that consists of a DL700 and DL4100. When managing these EMC Disk Libraries, what needs to be considered?
A. Auto Replication has to be enabled between disk libraries
B. Console software
C. EMC Disk Libraries must be on different IP subnets
D. Group management
Answer: B

Q: 12 How many modes are available with the EMC Disk Library export feature?
A. Only a single mode
B. Three modes; copy, move, and replication
C. Two modes; copy and move
D. Two modes; copy and replication
Answer: B

Q: 13 A customer using EMC NetWorker has an EMC Disk Library with a physical library attached to it. The embedded storage node is installed and enabled on the EMC Disk Library.
What would control the clone operations between EMC Disk Library and the physical library?
A. EMC Disk Library Console
B. EMC Disk Library server
C. EMC NetWorker server
D. EMC NetWorker storage node
Answer: C

Q: 14 Which component of the EMC Disk Library performs tape emulation?
A. EMC CLARiiON storage processor
B. EMC Disk Library Console
C. EMC Disk Library server
D. EMC Rainfinity appliance
Answer: C

Q: 15 A customer with a Windows 2000 backup server plans to use a CLARiiON as the target for backups. What should be recommended for adequate I/O performance?
A. Set the CLARiiON storage element to 256 KB
B. Set the CLARiiON write cache to the maximum limit
C. Use a CLARiiON cache page size of 64 KB
D. Use diskpart to correct disk misalignment
Answer: B

Q: 16 A user wants to specify the LUN(s) to create the virtual tapes on and does not want to create physical tapes. Which virtual tape creation combination should the user select?
A. Advanced Tape Creation disabled and Auto Archive disabled
B. Advanced Tape Creation disabled and Auto Archive enabled
C. Advanced Tape Creation enabled and Auto Archive disabled
D. Advanced Tape Creation enabled and Auto Archive enabled
Answer: C

Q: 17 A customer has a DL4100 with a physical tape library connected. A virtual tape library is created and Auto Archive is enabled with Move mode and a 7-day grace period. After the backup product issues an eject command to remove the virtual tape from the virtual library, there is no data movement from the disk library to the physical library. What could cause this behavior?
A. Auto Archive license is missing
B. Physical library is a different type than the virtual library
C. Tape Library license is missing
D. The virtual tape is empty
Answer: D

Q: 18 A customer wants to use the virtual tape migration feature to migrate a virtual tape. Which conditions must exist before the migration process can start?
A. The virtual tape must be in a virtual drive and the virtual tape must have an Auto Archive policy defined
B. The virtual tape must be in the virtual vault and the virtual tape must have a remote copy policy defined
C. There must be data on the virtual tape and the virtual tape must be located in the virtual vault
D. There must be data on the virtual tape and the virtual tape must be in a virtual slot
Answer: C

Q: 19 A customer would like to install and configure the embedded media server software on an EMC Disk Library. Which user account is used to perform these activities?
A. dladmin
B. dlmon
C. hbeadmin
D. root
Answer: C

Q: 20 What is the purpose of the service IP address in the EMC Disk Library?
A. Connectivity link between a server and storage processor
B. EMC Support use and secondary heartbeat
C. EMC Support use when the CLARiiON is not available
D. IP address for the advanced replication option
Answer: B

Q: 21 A customer has one EMC Disk Library (EDL) with an attached physical library. The customer has installed and enabled Symantec (Veritas) NetBackup Media Server on the EMC Disk Library. How can this media server be used?
A. Back up SAN clients in the local data zone
B. Duplicate backup data from the EDL to the physical library
C. Like a standard media server
D. Maintain Symantec NetBackup Catalog information
Answer: B

Q: 22 An EMC NetWorker customer is using a file type device for backup-to-disk.
What will happen if the file type device fills up?
A. Save is suspended and expired save sets on the volume are deleted
B. The device expands automatically and the save operation continues
C. The save operation is aborted and a new volume is selected for writing
D. The volume is marked full and save continues on a new volume
Answer: D

Q: 23 Which FC port can be used to connect to a fifth expansion storage array on a DL210?
A. 2
B. 3
C. 4
D. 5
Answer: D

Q: 24 A customer is having problems while trying to connect to an EMC Disk Library using the Management Console. The disk library is in a protected network segment. Which port needs to be open to ensure proper connectivity?
A. TCP 11576
B. TCP 9000
C. UDP 11577
D. UDP 500
Answer: A

Q: 25 A customer is using a CLARiiON storage system as a backup-to-disk target for the Windows 2003 SP1 backup host. Which utility should the customer use to ensure disk partition alignment?
A. chkdsk
B. diskpart
C. fdisk
D. fsck
Answer: B

Q: 26 What is the purpose of creating a server grouping?
A. Disk library servers can be part of several multi-node groups
B. Manage multi-node group with a single login
C. Manage several EMC Disk Libraries of the same model at the same time
D. Manage up to four disk library engines at the same time
Answer: C

Q: 27 A customer wants to use an EMC Celerra as the target for backup. What should be recommended?
A. Avoid multistreaming
B. Use a separate network for backup
C. Use RAID 3 when creating the backup LUNs
D. Use unsecured network shares
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved