Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

EMC E22-310 Exam - Cheat-Test.com

Free E22-310 Sample Questions:

Q: 1 The Legal Department determined that all copies of a particular PDF must be deleted from the enterprise. Three copies were discovered on a file server with DiskXtender retention applied and written to a Governance Edition EMC Centera. Retention will expire in 18 months. How can the file be deleted even though retention has not expired?
A. An EMC Centera administrator can select the files for deletion.
B. Privileged delete can be used if delete rights are granted to the access profile used by DiskXtender to access EMC Centera.
C. The DiskXtender administrator can create a delete rule for these specific files.
D. The user needs to have deletion credentials in the DxUsers group.
Answer: B

Q: 2 Which groups are created during DiskXtender File System Manager installation?
A. DiskXtenderAdministrators, DiskXtenderSecurityAdmins, DiskXtenderUsers
B. DxAdministrators, DxSecurityAdmins, DxUsers
C. DxAdministrators, DxSecurityAdmins, MsAdministrators, MsSecurityAdmins
D. DxAdministrators, MsAdministrators
Answer: B

Q: 3 A move rule had been configured with an age delay of 30 days from create time. It is 90 days past the create time and files are not moving and there are no files in the move list.
What needs to be done to add the files to the move list?
A. Add media to the move group
B. Run a background scan
C. Run a metadata export
D. Set tracing on the move rule
Answer: B

Q: 4 Index and search is installed and configured. The extended drive was successfully indexed after installation. Searches were also successful. Now when they search for new files added to the extended drive, the searches are unsuccessful. What do they need to do to successfully search for the new files?
A. Check file permissions
B. Run a drive scan
C. Run a prefetch
D. Run indexing
Answer: D

Q: 5 DiskXtender is configured for multi-target migration with three target media.
The target media are listed in the following order in the File System Manager interface:
- EMC Centera
- NAS
- Tape
What will happen to a fetch operation if EMC Centera is offline?
A. The fetch operation fails.
B. The file will be fetched from tape.
C. The request will be processed using the NAS media.
D. The request will be queued until EMC Centera comes online.
Answer: C

Q: 6 A customer is implementing DiskXtender in a four-node active-active Microsoft Cluster. Where is DiskXtender installed?
A. DiskXtender will automatically select which node to install
B. Each physical node in the cluster
C. Each virtual server and physical node in the cluster
D. Virtual server on each node in the cluster
Answer: D

Q: 7 A company needs to be able to analyze file deletions on its EMC Centera. What can be configured on the DiskXtender server to assist in this analysis?
A. Audited delete
B. Privileged delete
C. Reclaimed delete
D. Synchronous delete
Answer: A

Q: 8 The Murphy Media company is using DiskXtender to move files from one extended drive to a second extended drive and then to tape. This is an example of which NAS media type?
A. Aggregate NAS
B. Multi-target NAS
C. Retained NAS
D. Standard NAS
Answer: A

Q: 9 You want to enable direct read for the files in all of the media folders on the extended drive. Which direct read option accomplishes this in one step?
A. The extended drive option
B. The media finalization option
C. The move rule option
D. The purge rule option
Answer: A

Q: 10 A DiskXtender administrator has been asked to archive and purge all PDF files larger than 1 MB in size in their environment. At which level should the rules be created to successfully archive and purge the files?
A. Extended drive level
B. Folder level
C. Individual file level
D. User level
Answer: B

Q: 11 A corporation recently added EMC Centera to its environment, and added an EMC Centera media type to a multi-target media group. Files are retrieved from NAS-media using the direct read option, and the purge immediately option is also enabled in the move rule. According to best practices what else should be changed?
A. No changes are necessary.
B. The EMC Centera media service needs to be first in the list.
C. The direct read option should be disabled in the move rule.
D. The purge immediately option should be disabled in the move rule.
Answer: C

Q: 12 A company ran out of space on the drive and can no longer fetch files. It has move rules that purge files on move. The move rule has no age delay. What should be done to free up space on the extended drive?
A. Create a move rule with an age delay and run background scans
B. Create a purge rule and run background scans
C. Create an index rule to clear space on the extended drive
D. Set tracing on moves and purges
Answer: B

Q: 13 Which rules always take precedence?
A. Exclusion rules
B. Inclusion rules
C. Index rules
D. Rules that are listed first in the DiskXtender administrator interface
Answer: A

Q: 14 You perform a legal discovery search. The search results do not include one of the files on the extended drive that you expect to be returned. How do you determine whether the file was indexed?
A. Look in the DiskXtender Event Viewer
B. Look in the Index Transaction Log
C. Run an extended drive report
D. Use the Explorer Add-ons to check the file properties
Answer: D

Q: 15 A company has 15 DiskXtender servers and would like to use the DiskXtender Search Module. What is the minimum number of Index and Search Engine servers required?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 5
Answer: B

Q: 16 ABC Corporation is creating a new file server environment for its employees.
It is anticipating approximately 80 million files. According to DiskXtender best practices, what is the minimum number of extended drives required?
A. 1
B. 2
C. 4
D. 5
Answer: C

Q: 17 A company with a DiskXtender server is getting warnings that space is getting low on its extended drive. If only default values are in use, how much space was left in the extended drive when the warnings started?
A. 1 GB
B. 10 MB
C. 100 MB
D. 500 MB
Answer: B

Q: 18 Which media service type is NOT supported by DiskXtender in a cluster?
A. ACSLS
B. MediaStor
C. NAS
D. TSM
Answer: A

Q: 19 A corporation has a two-node active-active cluster, and they've asked you to install DiskXtender into this cluster. Which DiskXtender cluster resources are needed on each node of the cluster?
A. Install only one DiskXtender Service Resource on each node of the cluster, and one or more Extended Drive Resources on each node of the cluster.
B. Install only one DiskXtender Service Resource on one of the active nodes, and only one Extended Drive Resource on each node of the cluster.
C. Install only two DiskXtender Service Resources on each node of the cluster, and one or more Extended Drive Resources on each node of the cluster.
D. Install two or more DiskXtender Service Resources on each node of the cluster, and two or more Extended Drive Resources on each node.
Answer: A

Q: 20 A DiskXtender extended drive is being backed up using third-party backup software. According to DiskXtender best practices, when should metadata exports be used to supplement the third-party backups?
A. Backup software is extended-attribute aware.
B. Registry settings are not being backed up.
C. Target media is Tivoli Storage Manager.
D. Tivoli Storage Manager is used for backups.
Answer: D

Q: 21 A corporation has two independent DiskXtender installations at its local and remote data center sites, with each site using EMC Centera as an archive target. The corporation is currently using EMC Centera replication tools to synchronize its extended drive data, but now finds that it wants to configure different migration rules for the extended drive data at each site. Which high availability solution compatible with DiskXtender would you advise the corporation to use?
A. AutoStart
B. EMC Centera C2C Migration
C. PowerPath in conjunction with SRDF
D. RepliStor
Answer: D

Q: 22 A power outage caused DiskXtender to fail over to the passive node in a cluster. What CANNOT be performed following failover?
A. Extended drive creation
B. File fetches
C. Media compaction
D. Media File reports
Answer: A

Q: 23 What is a benefit of file system archiving?
A. Allows data to be restored to a point in time
B. Provides encryption protection
C. Provides for disaster recovery
D. Reduces backup times
Answer: D

Q: 24 What user groups are created when you install DiskXtender MediaStor?
A. MsAdministrators and DxAdministrators
B. MsAdministrators, DxAdministrators, MsUsers, and MsSecurityAdmins
C. MsAdministrators, MsUsers, and MsSecurityAdmins
D. Only MsAdministrators
Answer: C

Q: 25 DiskXtender has been installed and configured. File migrations have been performed successfully. The files are not purged even though a purge rule was created. Why are the files not purged?
A. A prefetch was not run first.
B. The back-end media is full and therefore cannot allow files to be purged.
C. The capacity license has been exceeded.
D. The setting do not force files to purge during background scan was set.
Answer: D

Q: 26 The systems administrator is installing DiskXtender to an active-passive cluster. The system administrator is using the Microsoft Cluster Administrator to prepare the servers for installation. Which resources are required to create a Microsoft virtual server group?
A. IP Address, DiskXtender Service
B. IP Address, Network Name
C. IP Address, Network Name, DiskXtender Service
D. IP Address, Network Name, Extended Drive
Answer: B

Q: 27 A company deletes a file from its extended drive. This file is also deleted on all available replica EMC Centeras being used by its DiskXtender server. What is this delete called?
A. Complete delete
B. Full delete
C. Synchronous delete
D. Tunneling delete
Answer: C

Q: 28 Which EMC software is used with DiskXtender to migrate e-mail containers to a EMC Centera device?
A. EMC Centera Replication
B. EmailVault
C. EmailXaminer
D. EmailXtender
Answer: C

Q: 29 What user group is created during DiskXtender File System Manager installation to enable access to audit logs?
A. DxAdministrators
B. DxSecurityAdmins
C. MsAdministrators
D. MsUsers
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved