Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

EMC E22-290 Exam - Cheat-Test.com

Free E22-290 Sample Questions:

Q: 1
A customer has a Data Domain system with one expansion shelf using RAID 6 disk protection. An active data disk has failed while another data disk is going through the reconstruction process. All remaining disks are active with no more spare disks.
How many additional disk(s) can fail before data becomes unrecoverable?
A. 0
B. 1
C. 2
D. 3
Answer: B

Q: 2
What is an advantage of inline deduplication over post-process deduplication?
A. Reduced time to disaster recovery readiness when replicating
B. Disk cache tier ensures consistent write speed
C. Increased deduplication from the use of variable segment sizes
D. Write speed is increased by the number of disk spindles
Answer: A

Q: 3
What is a component of Data Domain Data Invulnerability Architecture that protects against data loss?
A. Fault avoidance
B. Encryption
C. System sanitization
D. Snapshots
Answer: A

Q: 4
What is a component of Data Domain Data Invulnerability Architecture that protects against data loss?
A. Encryption
B. System sanitization
C. File system recovery
D. Snapshots
Answer: C

Q: 5
Which EMC Data Domain technology allows inline deduplication to occur fast and efficiently?
A. SISL scaling architecture
B. Data Domain Data Invulnerability Architecture
C. DD Boost
D. SATA
Answer: A

Q: 6
Which variable length segment size range is used for EMC Data Domain deduplication?
A. 2 - 8 KB
B. 4 - 12 KB
C. 6 - 16 KB
D. 8 - 18 KB
Answer: B

Q: 7
In an EMC Data Domain system, which local compression algorithm is used by default?
A. gzfast
B. gzip
C. zip
D. lz
Answer: D

Q: 8
Which benefit is provided by EMC Data Domain Stream-Informed Segment Layout (SISL) scaling architecture?
A. Deduplication of data inline which eliminates the need to write duplicate data to disk
B. Ability to quickly deduplicate data previously stored on the Data Domain system which allows faster ingest of data
C. Ability to verify the data stored in the Data Domain file system for reliability
D. Ability to transparently and automatically recover from disk read errors using RAID parity
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved