Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

EMC E22-280 Exam - Cheat-Test.com

Free E22-280 Sample Questions:

1. What are key features of EMC Avamar?
A. Disk-based archive
RAID, RAIN, clustering and replication
Global deduplication
B. Global deduplication
RAID, RAIN, checkpoints and replication
Disk storage
C. Global deduplication
RAID, RAIN, checkpoints and replication
Auto-archive of NAS
D. OS-specific deduplication
RAID, RAIN, checkpoints and replication
Full, Incremental and Differential file system backups
Answer: B

2. How does EMC Avamar reduce the amount of backup data that is sent across the network?
A. Excludes files with similar content from the backup
B. Only performs backups of changed blocks
C. Performs fixed block deduplication
D. Identifies redundant data at the source
Answer: D

3. What best describes EMC Avamar's method of deduplication?
A. Reduces storage needs for file servers by identifying duplicate files within disk volumes with source-based deduplication.
B. Reduces the amount of full backups by eliminating redundant data and performing incrementals forever
C. Uses a fixed length deduplication process to determine segment size by examining data for repeatable boundary points
D. Uses a variable length segmentation process to determine segment size by examining data for repeatable boundary points
Answer: D

4. What is the maximum number of data nodes in a supported EMC Avamar server configuration?
A. 12
B. 14
C. 16
D. 18
Answer: C

5. Click the Exhibit button.
(the exhibit is not available in the demo)
What does C. represent?
A. Atomic Hash
B. Composite Hashes
C. Composites
D. Root Hash
Answer: B

6. When performing a restore of data on a client what process receives the restore data?
A. ascd
B. avagent
C. avscc
D. avtar
Answer: D

7. In an EMC Avamar backup, which client process communicates with the gsan process on the Avamar server?
A. avagent
B. avscc
C. avtar
D. mcs
Answer: C

8. When performing a backup with no encryption, to which port on the Avamar server does the client connect?
A. 27000
B. 28001
C. 28002
D. 29000
Answer: A

9. In an EMC Avamar backup, what is the role of sticky-byte factoring?
A. Consistently creates 24 KB chunks
B. Consistently produces the same chunk result on unchanged data
C. Decides which chunks are sent to the Avamar server
D. Determines which files to chunk
Answer: B

10. When performing a backup with encryption enabled, to which port on the Avamar server does the client connect?
A. 27000
B. 28001
C. 28002
D. 29000
Answer: D

11. Click the Exhibit button.
(the exhibit is not available in the demo)
What does E. represent?
A. Atomic Hash
B. Composite Hashes
C. Composites
D. Root Hash
Answer: D

12. In an EMC Avamar backup, how are Microsoft Office 2007 files processed?
A. Chunking is not performed on the files.
B. Files are chunked first, then compressed and hashed.
C. Files are compressed first, then chunked and hashed.
D. Files are uncompressed first, then chunked and hashed.
Answer: D

13. On an EMC Avamar backup client what process receives backup work orders from the server?
A. ascd
B. avagent
C. avscc
D. avtar
Answer: B

14. In an EMC Avamar backup, which client process listens for incoming work orders from the Avamar server?
A. avagent
B. avscc
C. avtar
D. mcs
Answer: A

15. Click the Exhibit button.
(the exhibit is not available in the demo)
In the Avamar Administrator interface, where do you navigate to allow the client to re-register with the server?
A. Administration
B. Backup Management
C. Policy
D. Server
Answer: C

16. What is an advantage of using an EMC Avamar advanced retention policy for daily backups?
A. Eliminates the need for separate backup schedules
B. Ensures that backups never expire
C. Globally increases retention on previous backups
D. Simplifies backup management
Answer: D

17. In an EMC Avamar backup environment, what is a requirement for restoring Client A's backup data to Client B?
A. Backup must be non-database data.
B. Client A and Client B must be in the same Avamar domain.
C. Client B must be activated with the Avamar server containing the backup data.
D. File to be restored must exist on Client B.
Answer: C

18. A client is configured to back up to an EMC Avamar system; however, backups are failing. Upon reviewing the configuration on the client, you discover that the cid.bin file is missing.
Which corrective action should be taken?
A. Create an empty cid.bin file
B. Delete the cache files
C. Insert the name of the Avamar system in a new cid.bin file
D. Reactivate the client with the Avamar system
Answer: D

19. An EMC Avamar administrator wants to run a backup from the command line on a Microsoft Windows client. Which command is run?
A. avagent
B. avscc
C. avtar
D. mccli
Answer: C

20. In a multiple locale EMC Avamar environment, a multi-node Avamar server is running in the U.S./Pacific time zone. The administrator is in the U.S./Eastern time zone.What is the time basis used when configuring an Avamar backup schedule?
A. GMT/UTC
B. U.S./Eastern
C. U.S./Pacific
D. Utility Node Time
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved