Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

EMC E22-250 Exam - Cheat-Test.com

Free E22-250 Sample Questions:

1. Which relationship of a router is expanded to view the instances of its interfaces, in the Topology Browser?
A.ComposedOf
B.HostsAccessPoints
C.RealizedBy
D.Underlying
Answer: A

2. Why would Smarts discover a new network device as a node?
A.The device does not support MIB-2.
B.The device has not been certified.
C.There is a loop on the SNMP agent on the device.
D.There is no SNMP agent on the device.
Answer: B

3. An enterprise NOC manager was asked by an internal business customer to provide much quicker availability notifications for the portions of the infrastructure serving that business customer's applications. Which solution will provide the requested results?
A.Create a new console view filtered to display the notifications for the appropriate infrastructure objects
B.Create a new instance of IP Availability Manager to add extra monitoring to the appropriate infrastructure objects
C.Create a new polling group with the appropriate infrastructure objects with a reduced polling time
D.For each of the appropriate infrastructure objects, reduce the ICMP response threshold
Answer: C

4. At a customer site, many different networks are being managed by a single IP domain, which is generating many DuplicateIP alerts in SAM.
How can you avoid these DuplicateIP alerts?
A.Filter the Duplicate network
B.Use a different IP-AM for each network
C.Use a different SAM for each network
D.Use IP Tagging
Answer: D

5. The EMEA NOC, America NOC, and Asia NOC each has visibility to regional NOCs. Each regional NOC implements one or more Smarts applications and uses its own Smarts Service Assurance Manager to provide an end-to-end view of the region.
What needs to be configured to architect EMC Smarts solutions to view all regions?
A.Hierarchical SAM configuration
B.Smarts Aggregation Adapter
C.Smarts Topology Split Manager
D.Standard SAM configuration
Answer: A

6. Oper1, a user, would like to share a saved map with other users. What does the admin need to do?
A.Copy the saved map to <BASEDIR>\smarts\local\conf\console folder on the Global Manager
B.Copy the saved map to <BASEDIR>\smarts\local\conf\consoles folder on the Global Manager
C.Copy the saved map to <BASEDIR>\smarts\local\console folder on the Global Manager
D.Copy the saved map to <BASEDIR>\smarts\local\consoles folder on the Global Manager
Answer: D

7. Operations wants an extra field to add its information directly to the notification instead of adding comments to the audit log. How can this be implemented?
A.Create a server tool for the operators to be able to input text into a user-defined field
B.Create a user-defined field with the attribute set to read/write
C.Open a Global Administration Console and label a user-defined field as "Operator Notes"
D.Set the operator rights to read/write for all notifications
Answer: A

8. A telecommunications company has already mapped its customers to the network topology provisioning tool. Into which Smarts product could you import that information?
A.ATM/FR Manager
B.Business Impact Manager
C.Optical Transport Manager
D.Service Assurance Manager
Answer: B

9. The IT director wants to consolidate NOC tools. Which information about the Smarts suite could you provide to assist in this effort?
A.It would be better to eliminate all other monitoring tools and just use IP Availability Manager to monitor all elements in the data center.
B.Service Assurance Manager can integrate and correlate information from Smarts Analysis servers as well as other sources.
C.The IP Availability Manager product integrates information about the IP network from multiple sources.
D.The Smarts suite can easily use other SNMP polling tools to correlate Authentic Problems.
Answer: B

10. A root-cause problem is presented that states one of a routers interfaces is down. What is the underlying issue?
A.Router interface is administratively down and operationally down.
B.Router interface is administratively up and operationally down.
C.Router is completely down.
D.SNMP Agent on that router is not responding.
Answer: B

11. A root-cause problem is presented that states one of a routers IP addresses is down. What is the underlying issue?
A.IP address is unresponsive and the status of its underlying interface is up.
B.IP address is unresponsive and the status of its underlying interface is down.
C.Router is completely down.
D.SNMP Agent on that router is not responding.
Answer: A

13. An organization is looking for a way to effectively scale in an intricate heterogeneous IT environment. Which part of the Smarts A3 architecture will minimize the manual effort to accomplish this goal?
A.Automation
B.Abstraction
C.Analytics
D.Analysis
Answer: B

14. An organization is looking to capture essential information of its environment. It also wants to understand the physical and logical components, their relationships, behaviors, and interactions. Which part of the Smarts A3 architecture supports this effort?
A.Abstraction
B.Aggregation
C.Automation
D.Availability
Answer: A

15. Which components are unique to the EMC Smarts solutions, and are part of every EMC Smarts Root Cause Analysis (RCA) application?
A.Global Console, SAM, Domain Manager
B.InCharge Common Information Model, Repository, Codebook
C.Service Assurance Manager, Domain Manager, Broker
D.Service Assurance Manager, Domain Manager, Notification Adapter
Answer: B

16. The customer wants to install the IP Availability Management Suite on a SUSE Linux server. Which IP Management Suite document can be used to determine if this operating system is supported?
A.Deployment Guide
B.Installation Guide
C.System Administration Guide
D.User's Guide
Answer: B

17. Which feature is a valid option of the IP Management Suite installation?
A.EMC Smarts Adapter for HP OpenView NNM
B.Global Console
C.IP Availability Manager Extension for IPv6
D.IP Availability Manager Extension for NAS
Answer: A

18. SAM is installed on the smarts01 server. During installation of SAM, the broker location was set to localhost:426. To finish the installation for the deployment, the IP suite needs to be installed on smarts02. During installation of the IP suite, what broker should be specified?
A.localhost:426
B.smarts01:426
C.smarts02:
D.smarts02:426
Answer: B

19. Which feature is a valid option of the IP Management Suite installation?
A.IP Availability Manager
B.IP Availability Manager Extension for IPv6
C.IP Availability Manager Extension for NAS
D.Web Console
Answer: A

20. A customer wants to discover and monitor its IP network equipment, including routers, switches, and hosts, for both availability and performance. Which Smarts IP Management Suite application includes monitoring of Processor High Utilization for hosts?
A.Availability Manager
B.Discovery Manager
C.Performance Manager
D.Server Performance Manager
Answer: D

21. A new customer is trying to determine whether it can monitor the entire network with one Smarts IP Availability Manager or several instances of the IP Availability Manager.
Which Smarts IP Management Suite guide contains this information?
A.Configuration
B.Deployment
C.Discovery
D.Installation
Answer: B

22. A new customer is trying to determine the size of server needed to host the Smarts IP Availability Manager. Which Smarts IP Management Suite guide contains this information?
A.Configuration
B.Deployment
C.Discovery
D.Installation
Answer: B

23. Which relationship exists between a card and its ports?
A.ConnectedVia/ConnectedTo
B.PackagedIn/Packages
C.Realizes/RealizedBy
D.Underlying/LayeredOver
Answer: C

24. Which relationship of a switch is expanded to view the instances of its ports, in the Topology Browser?
A.ComposedOf
B.ConnectedVia
C.HostsAccessPoints
D.Overlaying
Answer: A

25. Which relationship of a switch is expanded to view the instances of its ports, in the Topology Browser?
A.ComposedOf
B.HostConnectionPoints
C.Overlaying
D.PartOf
Answer: A

26. Which relationship exists between a card and its ports?
A.ComposedOf/PartOf
B.HostsAccessPoints/HostedBy
C.Realizes/RealizedBy
D.Underlying/LayeredOver
Answer: C

27. Which relationship exists between a card and its ports?
A.ConnectedTo/ConnectedVia
B.HostsAccessPoints/HostedBy
C.MemberSystems/MemberOf
D.Realizes/RealizedBy
Answer: D

28. A root-cause problem is presented that states one of a routers network adapters is Disabled. What is the underlying issue?
A.Router interface is administratively down.
B.Router interface is operationally down.
C.Router is completely down.
D.SNMP Agent on that router is not responding.
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved