Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

EMC E22-201 Exam - Cheat-Test.com

Free E22-201 Sample Questions:

Q: 1.
Which two [2] results can be reported with Change Tracker?

A. Changed Tracks by aliases
B. Changed Tracks by dataset
C. Changed Tracks by volume
D. Changed Tracks by SRDF Group

Answer: B, C

Q: 2.
Which answer best describes the functionality of TimeFinder/Mirror in a mainframe environment?

A. SYMCLI management and automation
B. Source and BCV are independent copies
C. Processing against both source and pointer-based image creates performance overhead
D. Requires a fraction of the capacity of the source volume; amount depends on how much data changes

Answer: B

Q: 3.
What is the difference between BCV operations with R1 devices and BCV operations with standard devices?

A. None
B. Concurrent SRDF is required for BCV and R1 operations
C. The links must be suspended for BCV and R1 operations
D. R 1 and R2 devices must be synchronized for BCV and R1 operations

Answer: A

Q: 4.
Which command displays system serial number, SSID, and number of devices?

A. DISPLAY GNS,ALL
B. F DISPLAY DEV,SSID=xxxx
C. F SCFname,CSC,REFRESH
D. F SCFname,DEV,DISP,SUMMARY

Answer: D

Q: 5.
Which statement describes the TimeFinder Restore operation between a Standard and BCV device pair?
A. Write-disable the Standard device and copy the entire contents of the BCV to the Standard device.
B. Change the status of the BCV to Not Ready and copy the contents of the BCV to the Standard device.
C. Change the status of both the BCV and the Standard device to Not Ready until synchronization is complete.
D. Copy the entire contents of the standard device to the BCV while presenting a Read-Write Enabled status for both the Standard device and the BCV.

Answer: B

Q: 6.
Which [3] options are valid for TimeFinder/Snap restore?

A. VDEV can be restored to a equal size BCV
B. VDEV can be restored to another equal sized VDEV
C. VDEV can be restored to a different standard of unequal size
D. VDEV can be restored to a equal size, different standard device
E. VDEV can be restored to the original standard of device from which it was created

Answer: A, D, E

Q: 7.
Which two [2] parameters are required to do a differential dataset SNAP?

A. Copy(yes)
B. Write(yes)
C. Reuse(yes)
D. Replace(yes)

Answer: C, D

Q: 8.
You have just copied an SAP DB2 database to an IBM DS8000. You want to use this data for testing on your LPAR. Which product will get your data up and ready fastest?

A. IDCAMS
B. TimeFinder/Utility
C. IBM Storage Utility
D. TimeFinder/Reclaim

Answer: B

Q: 9.
How many aliases are supported per base address with 5671 Enginuity?

A. 15
B. 16
C. 31
D. 32

Answer: A

Q: 10.
You attempted a restore to a remote R2 device and it failed. What could cause this?

A. R1 > R2 IS SET in the configuration
B. R1SYNC(Y) is set in the configuration
C. R1SYNC(N) is set in the configuration
D. R2 RESTORE = N is set in the configuration

Answer: B

Q: 11.
What are the host level considerations before the BCV can be presented to the same host?

A. Dataset catalog updates and VTOC updates
B. Dataset catalog updates, VTOC updates, and GNS updates
C. Dataset catalog updates, VTOC updates, CAS must be restarted
D. Consistency definition updates, group definitions updates and VTOC updates

Answer: A

Q: 12.
What is the Symmetrix logical data flow when presenting data to a host?

A. Hyper volume to host
B. Hyper volume to channel director to host
C. Hyper volume to channel director to enjuinity to host
D. Hyper volume to cache to channel director to host

Answer: D

Q: 13.
Which RAID protection scheme is described by the following statement:
Data blocks are striped horizontally across the members of a RAID group; each member owns some data tracks and some parity tracks?
A. RAID 1
B. RAID 5
C. RAID S
D. RAID 10

Answer: B

Q: 14.
Which RAID protection scheme calculates the parity protection at the disk level?

A. RAID 0
B. RAID 1
C. RAID 5
D. RAID 10

Answer: C

Q: 15.
What are the primary uses for TimeFinder/Utility?

A. Allows the user to vary devices online and offline to the host LPAR
B. Provides the user the ability to condition volsers, datasetnames and catalogs
C. Allow full synchronization of a source volume to a target volume of same geometry
D. Allow partial synchronization of a source volume to a target volume of same geometry

Answer: B

Q: 16.
How would you describe a mirror position within a Symmetrix?

A. Logical placement of “replicas”
B. Quantity of copies of data in a Symmetrix
C. Data structures that point to a physical location
D. Where the source and target are placed in relation to each other

Answer: C

Q: 17.
A Symmetrix has a RAID 1 standard volume. The volume has an established BCV and an active clone session. How many mirror positions are available?

A. 0
B. 1
C. 2
D. 3

Answer: B

Q: 18.
You have a Symmetrix With a standard RAID 1 volume. The standard volume has a protected BCV established. The physical disk that contains the M1 data of the standard volume fails. What is the result?

A. The spare does not invoke
B. The BCV becomes the dynamic spare
C. The dynamic spare invokes and copies the data
D. The dynamic spare replaces one of the BCVs and the BCV takes the fole of failed drive

Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved