Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

EMC E22-183 Exam - Cheat-Test.com

Free E22-183 Sample Questions:

Q: 1 Which resource needs to be protected to recover the EmailXtender configuration?
A. SQL database
B. EmailXtender.ini file
C. XML configuration files
D. Windows system registry
Answer: D

Q: 2 Which two services should be checked if EmailXaminer is no longer sampling messages? (Choose two.)
A. ExEmail
B. ExQuery
C. ExAdmin
D. ExArchive
E. ExXaminer
Answer: A, E

Q: 3 Which three types of journaling can be enabled in an Exchange 5.5 environment? (Choose three.)
A. Site Level Journaling
B. Server Level Journaling
C. Message Level Journaling
D. Organizational Level Journaling
E. Message Store Level Journaling
Answer: A, B, D

Q: 4 What must be done before installing the EmailXtender Domino listener on a Windows 2000 Advanced Server machine?
A. The notes.ini file must be moved to the root of C:\.
B. The client.cfg file should be added to the path in the environment variables on the Domino server.
C. The \Lotus\Domino program directory should be added to the path in the environment variables.
D. The ADS permissions on the Domino program directory should be set to "Change" so that the EXadmin service account can access it.
Answer: C

Q: 5 Which product feature can be leveraged to perform archival of historic email messages from restored back-up tapes in response to a legal discovery request?
A. EmailXtract's archive task
B. EmailXtract's analysis task
C. EmailXtender's search client
D. EmailXaminer's message review function
Answer: A

Q: 6 A company is using Exchange2000. The connector mailbox is properly defined through the EmailXtender administrator. However, mail is not collecting in the connector mailbox. Why isn't the mail being archived into the connector mailbox?
A. Administrator is not logged in to the domain.
B. Outlook is currently not the default mail client.
C. Archiving is not enabled on the Exchange server.
D. Outlook is not installed on the EmailXtender server.
Answer: C

Q: 7 What information do you need to install EmailXaminer server? (Choose two.)
A. SQL server name
B. EmailXtender server name
C. EmailXaminer server name
D. EmailXtender installation path
Answer: A, B

Q: 8 Which group membership does the EmailXtender service account require?
A. Domain Examiner group
B. Local Administrator group
C. Exchange Administrators group
D. Enterprise Administrators group
Answer: B

Q: 9 Which three sampling methods are currently available within EmailXaminer version 2.1? (Choose three.)
A. lexicon sampling
B. random sampling
C. directed sampling
D. lexicon-weighted sampling
E. random weighted sampling
Answer: A, B, D

Q: 10 If you want to send all mail from all the Exchange 5.5 sites to a single EmailXtender server, which type of journaling should you implement?
A. site
B. global
C. server
D. organizational
Answer: D

Q: 11 A change is made and saved to the sampling settings of a message review group. When do these changes actually take effect?
A. after activating changes
B. beginning with the next review period
C. beginning with the next sample period
D. beginning with the next retention period
E. Changes to sampling settings are not allowed.
Answer: C

Q: 12 What is the result of executing chkidx -u
A. re-indexes every index
B. repairs the indexes for the entire month
C. repairs only bad indexes within any given month
D. removes the monthly index for a particular month
Answer: C

Q: 13 A bank has requested a sizing estimate for their email archive.
The bank has provided the following details:
Total number of users =11000
Average message size =100 KB
Average number of messages per day =35
Number of days per work week =5
Number of weeks per year =51
Constants:
EmailXtender compression ratio =50%
EmailXtender index ratio =10%
Hourly throughput of EmailXtender Server =1 GB/Hour
1 TB =1024 GB
1 GB =1024 MB
1 MB =1024 KB
How much email (GB) does the bank transmit in a given year?
A. 9363 GB
B. 9818 GB
C. 13401 GB
D. 14053 GB
Answer: A

Q: 14 What does a "Sample Now" operation provide?
A. a listing of messages available for sampling
B. an analysis of the current system configuration
C. a sampled set of historic messages based on the current sampling settings
D. a sampled set of messages representing the current sampling settings and the current messages available for sampling
E. a non-reviewable sampled set of messages representing the current sampling settings and the current messages available for sampling
Answer: D

Q: 15 With an encrypted email, what is indexed by EmailXtender?
A. nothing is indexed
B. message header only
C. message header and body, not the attachments
D. message header, message body, and attachments
E. message header and attachments, not the encrypted message body
Answer: B

Q: 16 Which two statements about journal mailboxes are true? (Choose two.)
A. Journal mailboxes store messages temporarily.
B. Journal mailboxes store messages for transfer to EmailXaminer.
C. Journal mailboxes can be set up for use across multiple Exchange servers.
D. Journal mailboxes managed by the EX server can be viewed at the Folder hierarchical level.
Answer: A, C

Q: 17 Where can you configure additional mailbox connectors?
A. Cabinet object
B. Email Vault object
C. Exchange Mail Stores
D. EmailXtender server object
E. EmailXtender Account Information dialog box
Answer: B

Q: 18 A company had a power outage over the weekend. EmailXtender is no longer archiving mail from the Journaling mailbox. The services are all started and the Journaling mailbox is properly defined. There are also no suspect errors in the event log. Which component should be checked for proper connectivity?
A. SQL
B. DNS
C. LDAP
D. MSMQ
Answer: A

Q: 19 How do you display supported, indexed attachment types from within the ExAdmin?
A. right-click on the Vault, choose properties, and select the Attachments tab
B. right-click on the Folder, choose properties, and select the Attachments tab
C. right-click on the Cabinet, choose properties, and select the Attachments tab
D. right-click on the Computer, choose properties, and select the Attachments tab
Answer: C

Q: 20 Which two types of EmailXaminer installations are available? (Choose two.)
A. Base
B. Client
C. Server
D. Manager
E. Administrator
Answer: B, C

Q: 21 The event log reports that monthly index is corrupt and you need to re-index the monthly data for a particular month. Using the EmailXtender Administrator, what is the proper procedure?
A. in the volume view, right click and select re-index
B. in the volume view, right click and select dispose monthly data
C. in the monthly view, right click on the suspect month and select re-index
D. in the monthly view, right click on the particular month, and select remove monthly index
Answer: C

Q: 22 Which service is responsible for pulling mail from the Exchange Journal Mailbox?
A. ExIndex
B. ExEmail
C. ExQuery
D. ExArchive
E. ExExchangeMgr
Answer: B

Q: 23 EmailXaminer has been installed. The EmailXaminer program group is not listed in Start/Programs. What is the possible cause for this?
A. The install was installed to the wrong partition.
B. Your mail client is not set to your default mail client.
C. EmailXaminer cannot find an EmailXtender server on the network.
D. To launch EmailXaminer, you do it through a plugin in your mail client.
Answer: D

Q: 24 Which two DiskXtender elements are created by EmailXtender/DiskXtender integration? (Choose two.)
A. Move List
B. Move Rule
C. Purge Rule
D. Move Group
E. Extended Drive
Answer: B, D

Q: 25 Which two functions does the exAdmin.exe perform? (Choose two.)
A. displays the EmailXtender event log.
B. performs user authentication and search tasks
C. configures communication with the License Server to determine EX license validity
D. performs mail classification before EmailXtender (EX) saves mail in the EX Message Center
Answer: A, C

Q: 26 A consultant onsite has installed the EmailXtender base and Administrator. The listener has been installed to a Domino server running on a Windows 2000 Advanced Server machine. The EmailXtender server has been restarted and configured to pull from the EXmail box with changes activated, but no mail is being pulled. What should be done next?
A. The Domino server component should be restarted.
B. The Windows 2000 server should be rebooted to register the listener in the registry.
C. The Notes Client version should be checked to make sure that a connection is possible.
D. The Notes ACLs should be checked to assure "activate" rights for the EmailXtender user.
Answer: A

Q: 27 A bank made the decision to sample 100% of all email from all 1000 reviewed users. Each user receives on average 50 email messages per day. What are two organizational costs associated with supervising all email messages? (Choose two.)
A. This requires the bank to retain 50,000 messages per day in the email archive.
B. This requires the bank to modify the EmailXaminer lexicons on a monthly basis.
C. This requires the banks reviewers to review 50,000 messages on average per day.
D. This requires the bank to keep all email messages in SQL for the length of the review period.
Answer: C, D

Q: 28 How does the EmailXtender Domino listener function on Windows platforms?
A. It links into the mail.box and makes an entry in the notes.ini file.
B. The Domino milter is turned on during the installation of the listener.
C. It listens on SMTP port 25 and intercepts all incoming and outgoing email.
D. It is triggered by a "at_msg_post" event to copy content from users' NSF files.
Answer: A

Q: 29 What should you do to permanently remove volumes from the message storage drive?
A. In the Message Center's Monthly view, you select Dispose Monthly Data.
B. In the Message Center's Volume view, you select Dispose Monthly Data.
C. In the Message Center's Volume view, you select Remove Monthly Index and then select Dispose Monthly Data.
D. In the Message Center's Monthly view, you select Dispose Monthly Data and then physically delete the corresponding folder from the storage drive.
E. In the Message Center's Monthly view, you select Remove Monthly Index and then physically delete the corresponding folder from the storage drive.
Answer: D

Q: 30 How are multiple retention categories supported with EmailXtender?
A. A single EmailXtender folder may be assigned multiple retention periods to ensure that duplicate messages are removed.
B. A new EmailXtender folder must be created for each unique retention category. Messages classified to multiple folders are duplicated.
C. Multiple EmailXtender folders may be created, each supporting a different retention period. Duplicate messages are removed across folders automatically.
D. Multiple EmailXtender folders must be created, each supporting a different retention period. However, duplicate messages may be removed if the folders reference the same containers and volume set.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved