Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

EMC E20-918 Exam - Cheat-Test.com

Free E20-918 Sample Questions:

Q: 1
You are the IT Manager of a health care company. You have decided to move to the public cloud and are evaluating various public cloud providers.
What characteristic would the best public cloud provider have, and why?
A. Have peering relationships with your current ISP, to provide the most direct path between company and public cloud
B. Uses the same firewall technology as your current ISP, to avoid any incompatibility issues
C. Be PCI compliant, to avoid any future penalties to the company
D. Be a small company, so you will have more flexibility to negotiate with them
Answer: A

Q: 2
A company with a very high virtualization percentage decided to move to a cloud architecture.
They hired a cloud service provider (CSP) to provide infrastructure on demand. The company moved the web front-end of a tightly coupled service to the CSP. Now users are complaining about slow response and timeout errors when accessing some of the web based applications.
What is the most likely reason for this issue?
A. The company data center and the CSP do not have Layer 2 extension
B. The company data center and the CSP do not have Layer 3 connectivity
C. One or more web server dependencies were not moved together to the CSP
D. Users are not in the same Layer 2 domain as the CSP
Answer: C

Q: 3
A regional accounting and analytics firm headquartered in Seattle, WA has built a profitable business selling a portfolio of financial services to several large local enterprises. The company's flagship applications process large volumes of enterprise-internal financial data within IT operations.
Recently, the firm has established small remote offices in Hong Kong, Seoul, and Beijing to grow in the Far East.
The business is critically dependent on its data processing capabilities, and recognizes the need for ITaaS transformation. They are seeking guidance on a suitable IT governance model.
What type of model should you recommend, and why?
A. Distributed by geography, to address different regional regulations
B. Hybrid by location and application, to eliminate silos and promote growth
C. Federated by application, to ensure creation of customized services for each application
D. Centralized at headquarters, to maximize security and minimize compliance risk
Answer: A

Q: 4
The IT department and lines of business at a pharmaceutical company are determining what the best resource allocation and chargeback models would be to fund their development efforts.
The primary drivers are:
Guaranteed resources are always available Applications should be able to burst quickly on-demand SLAs are negotiable
Which best meets the requirements?
A. A variable resource allocation model. Each LOB is billed one rate for the resources used within the guaranteed pool and a different rate for the resources used within the shared pool.
B. A variable resource allocation model. Each LOB is billed one rate for both the resources used within the guaranteed pool and shared pool.
C. A guaranteed allocation model. Each LOB is billed one rate for the resources used within the guaranteed pool and a different rate for the resources used within the shared pool.
D. A guaranteed allocation model. Each LOB is billed one rate for both the resources used within the guaranteed pool and the shared pool.
Answer: A

Q: 5
An IT organization is currently 80% virtualized and the CIO is planning for the transition to ITaaS.
The organization has already experienced significant savings due to virtualization. Senior executives are concerned that ITaaS requires additional software licenses and additional headcount, both at significant cost.
How can the CIO convince senior management of the savings potential with ITaaS?
A. Show how the service catalog and orchestration tools can be viewed in the context of “cost to serve” to provide immediate business value
B. Explain to senior management that there will not be any additional skill sets required for the ITaaS initiative
C. Propose that the CMDB and orchestration tool will decrease the cost of service management
D. Explain that the service catalog can be a mechanism for controlling cost by influencing LOB/consumer behavior through showback/chargeback
Answer: D

Q: 6
A cloud service provider has just delivered a presentation to your organization. During the ROI section of the presentation the vendor described how their predefined service catalog would dramatically reduce service commissioning timing and guarantee a consistent user experience.
However, the presenter did not attach a direct financial value to the service catalog.
You are helping to create an initial justification report for the organization. How could you categorize the non-financial benefits of the service catalog?
A. Time-to-value
B. Time-to-live
C. Time-to-deliver
D. Time-to-deploy
Answer: A

Q: 7
During an initial discovery of a company’s environment you realize there are applications with unique risk considerations. In anticipation of moving the organization to ITaaS, how should these application security requirements be managed?
A. Address security on an application by application basis
B. Adopt the public cloud provider's security standards
C. Implement an intrusion protection system
D. Identify a unique cloud service provider to host each sensitive application
Answer: A

Q: 8
A public cloud service provider is facing several challenges in its IT operations:
1 - Rapidly increasing storage capacity needs, forcing frequent data migrations
2 - Transition to a converged network infrastructure with FCoE
3 - Deployment of several types of hypervisors simultaneously in production
4 - Long-term archival of very large volumes of tenant data for compliance
5 - In-flight encryption for tenants with stringent compliance requirements
Which challenge(s) would VPLEX address?
A. 1 and 2
B. 1 only
C. 3 only
D. 4 and 5
Answer: B

Q: 9
The operations department of a major hosting provider is under pressure to deliver services more quickly. They have a significant number of tools for managing IT technologies across the data center.
Although investments in virtualization and automation have been made, it still takes months to provision basic IT services to meet new customer demands. The provider is considering offering cloud services.
What is a key focus area for driving higher operational efficiency and associated profits?
A. Deliver customer services that are derived from an approved set of service templates. Apply change control to manage the life cycle of the templates.
B. Deliver custom services using automation tools. Apply change control to the tools to minimize change. Develop reusable components to build environments.
C. Deliver a custom capability for each customer based on analysis of the application architecture. Use shared services where possible.
D. Strengthen the architecture to ensure that the components within the data center are modular and can be reused.
Answer: A

Q: 10
A large health insurance company has a mature ITaaS implementation. They have developed a SaaS claims filing application for use in their internal telephone claims center.
Last month, a decision to sell policies through independent insurance agents was approved by the Board of Directors. As a result, claims data must be made available in the offices of the independent insurance agents.
Which body has the responsibility of defining data access to the independent insurance agents?
A. Services Governance Committee
B. Architecture Committee
C. IT Strategy Committee
D. Board of Directors
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved