Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

EMC E20-885 Exam - Cheat-Test.com

Free E20-885 Sample Questions:

Q: 1
A customer wants to replicate a CIFS environment from a legacy EMC Celerra to a new EMC VNX. Users are able to access CIFS shares from both arrays. The CIFS shares are on different networks and replication is not running. The customer wants to make sure there will be no
network restrictions preventing replication between the data movers on two different networks.
What TCP ports should they ask the network team to open?
A. 8888, 8887, 5081
B. 80, 443, 8080
C. 5057, 445, 5087
D. 23, 25, 22
Answer: A

Q: 2
A customer recently upgraded from vSphere v4.x to vSphere v5.0 to benefit from new VMFS-5 features for their existing ‘DataStore1’ and ‘DataStore2’ datastores on an EMC VNX. A second identically configured VNX was implemented and the customer created two additional datastores on the new VNX.
After monitoring the environment, the customer notices the VMs on ‘DataStore1’ and ‘DataStore2’ are not using the same sub-block structure as the two new datastores.
What is the reason for this behavior?
A. The old VMs are on an upgraded VMFS-5 datastore.
B. The old VMs are still running old VMware tools.
C. The new VMFS-5 features need to be licensed and activated.
D. The new VMFS-5 cannot support two VNX storage systems.
Answer: A

Q: 3
A storage administrator reports they are unable configure SAN Copy connections between two VNX. The required cabling is in place and zoning is correct, but the SP connections still do not appear in Unisphere Manager. What could have caused this issue?
A. SAN Copy is not installed on both VNX arrays.
B. SAN Copy is only licensed for local copies.
C. The SP ports are already being used by hosts.
D. Both VNX arrays are not in the same domain.
Answer: D

Q: 4
A Pool used for FAST VP has the following configuration:
Flash drives: 1,000 GB, with 1,000 GB free
SAS drives: 5,000 GB, with 2,500 GB free
NL-SAS drives: 20,000 GB, with 11,500 GB free
The tiering policy is set to Auto. An additional 600 GB of new data is written to the Pool.
What is the data distribution after the data is written?
A. Flash drives: 960 GB free SAS drives: 2,400 GB free NL-SAS drives: 11,040 GB free
B. Flash drives: 400 GB free SAS drives: 2,500 GB free NL-SAS drives: 11,500 GB free
C. Flash drives: 900 GB free SAS drives: 2,000 GB free NL-SAS drives: 11,500 GB free
D. Flash drives: 970 GB free SAS drives: 2,350 GB free NL-SAS drives: 11,080GB free
Answer: A

Q: 5
You are planning a CIFS DR solution for two existing EMC VNX. Each VNX has dual Control Stations. Each VNX is also configured for a RecoverPoint protection solution on other VNX LUNs that are non-file related. What recommendation would you give the customer concerning the CIFS DR solution?
A. Configure IP aliasing on the Control Stations for both source and destination VNX systems before configuring VNX Replicator
B. Configure IP aliasing on the Control Stations for both source and destination VNX systems after configuring VNX Replicator
C. Configure IP aliasing on the source VNX system Control Stations before configuring VNX Replicator, and then configure IP aliasing on the destination VNX system Control Stations after configuring VNX Replicator.
D. Configure IP aliasing on the source VNX system Control Stations before configuring VNX Replicator and use RecoverPoint to provide protection of the source VNX Control Stations to the destination VNX.
Answer: A

Q: 6
A customer recently purchased an EMC VNX to be connected to four ESXi 5.0 hosts via FC. Five of the associated VMs (virtual machines) are running SQL Server 2008 R2. To avoid contention, the customer wants the VM's database and log drives on separate datastores.
Which ESXi 5.0 feature would satisfy this requirement?
A. Network interface card teaming
B. Virtual Machine Anti-Affinity
C. Raw Device Mappings
D. VMDK Affinity
Answer: B

Q: 7
An administrator is attempting to vMotion a VM from one vSphere ESXi 5.0 host to another. The ESXi servers are connected to three VNX arrays on the fabric. The vMotion fails. What is the most likely reason?
A. RDMs are attached to the VM with different host LUN numbers on the ESXi servers.
B. There are active SnapView sessions on the VM preventing the vMotion.
C. RDMs are in physical compatibility mode and not eligible for vMotion.
D. There are active MirrorView sessions on the VM preventing the vMotion.
Answer: A

Q: 8
A customer requires an asynchronous DR solution for an NFS-only client environment. The customer wants the solution to be simple to implement. It was recommended they create a single NIS domain, and use several NIS servers to provide centralized authentication to the NFS clients at both the source and destination sites. The customer asks you whether they should consider using VDMs in this environment. What do you advise?
A. VDMs would offer no advantages to this environment.
B. VDMs allow VMware integration of NFS service environments.
C. VDMs eliminate the need for Usermapper in NFS environments.
D. VDMs allow for assignment of specific CPUs to a NFS server.
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved