Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

EMC E20-863 Exam - Cheat-Test.com

Free E20-863 Sample Questions:

1. A customer recently deployed another antivirus server into their existing environment, increasing the number of external checking servers to three (3). They also added an additional primary Data Mover, increasing the number of active Data Movers to three (3). Some tuning on their Data Mover parameters was done and their performance is less than was expected with the additional server.
You investigate the CAVA parameters and find that the customer has adjusted the value for the cifs maxVCthreads parameter to 25 with all the others remaining at the default values.
What is the EMC recommended value for this parameter?
A.10
B.15
C.20
D.The value they used is correct.
Answer: C

2. You have configured a SHARE level security file system, and it has been running for six months. The customer wants to add the HOME directory feature to that file system.
You enable this service and it does not work. Why?
A.The .homedir file is not configured.
B.SHARE level security is not supported with HOME directories.
C.You cannot enable HOME directories on a production file system.
D.Customer does not have the HOME directory license key installed.
Answer: B

3. NDMP2Disk has been implemented for a customer.
The customer wants to copy their backups to tape. What must they do?
A.Initiate a cloning process through the backup software.
B.Export the tape set from the VTLU and import it into the physical TLU.
C.Export the file system to the backup server and back up the file system to the tape.
D.Attach a tape drive to the Data Mover with the mounted file system, and run server_archive.
Answer: A

4. Joe's Retail Store is experiencing some performance problems on its network. It has implemented several trunks on its Data Movers and issued the following command on its Control Station:
$ server_param server_2 -facility trunk -modify LoadBalance -value tcp
What effect will this command have on the Celerra?
A.Enable statistical load balancing on a single physical interface.
B. Enable statistical load balancing on the entire Data Mover.
C. Enable statistical load balancing on a single logical interface.
D.Enable statistical load balancing on a single component of the trunk.
Answer: B

5. A customer uses quotas on existing Windows server and wants to implement tree quotas on their new Celerra. The data is strictly home directories with no .pst files.
Which tool would you use to migrate this file system from the Windows server to the Celerra?
A.After creating tree quotas use fscopy to migrate data
B.CDMS assigning tree quotas once data is migrated
C.After creating tree quotas use emcopy to migrate data
D.Celerra Replicator assigning tree quotas once data is replicated
Answer: C

6. After implementing several File Retention Capable File Systems (CWORM) on a Celerra, several employees have tried unsuccessfully to delete some of the files saved. They then approached the system administrator to delete these files.
What is the first procedure that must be completed before the files can be deleted?
A.Map the file system.
B.Change the state to CLEAN.
C.Change the state to DELETE.
D.Change the state to EXPIRED.
Answer: D

7. A customer recently upgraded their CLARiiON array to FLARE 16 code and 4GB of memory per Storage Processor. They have not experienced the performance increase expected from their Celerra Gateway system. After reading the release notes for the FLARE code they realize that the memory settings for their array needs modification.
Which settings are optimal for NAS operations with their FLARE code?
A.Read Cache = 122MB Write Cache = 3072MB
B.Read Cache = 145MB Write Cache = 3072MB
C.Read Cache = 32MB Write Cache = 1465MB
D.Read Cache = 16MB Write Cache = 1480MB
Answer: A

8. A customer would like to try and maximize cache utilization when using their sequential read application via their Celerra to their CLARiiON storage array. They have set a prefetch value of N=2. Their file systems are all configured on clar_r5_performance storage pools.
How much more data will be prefetched using this value instead of the default value?
A.32 KB
B.64 KB
C.480 KB
D.512 KB
Answer: C

9. A customer implemented iSCSI targets on their Celerra gateway model with a CLARiiON back end. The system administrator found that when setting up the CLARiiON in SAN environments that the write-aside value improved certain application performances. This did not help with their traditional NAS traffic. Now they have been advised to adjust the write-aside value for the iSCSI targets.
Which aspect of the iSCSI transaction would make this setting applicable?
A.iSCSI on the Celerra uses any I/O size to communicate to the back end.
B.iSCSI on the Celerra uses 8 Kb blocks to communicate to the back end.
C.NFS or CIFS on the Celerra uses 8 Kb blocks to directly communicate to the back end.
D.NFS or CIFS on the Celerra uses any I/O size to communicate to the back end.
Answer: A

10. A customer would like to try and maximize cache utilization when using their sequential read application via their Celerra to their CLARiiON storage array. They have set a prefetch value of N=2. Their file systems are all configured on clar_r5_performance storage pools.
How many more I/Os will be serviced from cache using this value instead of the default value?
A.30
B.32
C.60
D.63
Answer: D

11. What does the TCP Receive Window size setting specify?
A.Number of bytes a sender can transmit without receiving an ACK
B.Maximum number of bytes that can be received in a single frame
C.How much memory TCP allocates to store segment data in the router segment queue
D.Number of times TCP will retransmit a connect request (SYN) before aborting the attempt
Answer: A

12. A customer has implemented MPFS and is having performance problems.
What could be the cause?
A.The Nolock locking policy is set for MPFS.
B.The customer's application uses large file transfers.
C.They configured a 32 KB stripe size
D.The maximum number of MPFS threads are less than 128.
Answer: C

13. A customer recently added a new department of approximately 100 people. The new department's data shares were created on the existing Celerra that is currently serving 1,000 users. Now the new users alone are experiencing performance problems when accessing the data shares. The Celerra is configured with a single, four-port EtherChannel trunk using MAC addressing statistical load balancing. The customer has reported that one of the interfaces in the trunk has three times the packet count of the other ports in the trunk.
What might be causing the performance problem?
A.EtherChannel does not provide the same throughput as LACP.
B.There are not enough ports in the trunk to support the new user network traffic.
C.MAC addressing load balancing does not work correctly because packet reflect is enabled by default.
D.From the Celerra perspective, all new user network traffic appears to be from the same client MAC address.
Answer: D

14. In what way does the Alacritech TOE Accelerator Card impact performance in an environment using jumbo frames?
A.Not supported
B.Improved performance
C.Degraded performance
D.No performance impact
Answer: D

15. A customer is going to deploy a Celerra gateway system to a CLARiiON storage array. They are planning to deploy four (4) file systems of 500 GB and five (5) file systems of 10 GB each.
What is the minimum amount of additional storage that needs to be allocated to allow for at least one automatic file system extension operation on all file systems?
A. ~70 GB
B. ~74 GB
C. ~118 GB
D. ~122 GB
Answer: C

16. A customer would like to add a NAS head to an existing CLARiiON array. The utilization of all of the disks in the array is roughly 50%. Navisphere Analyzer reports that the read throughput is typically equal to the cache hit. No forced flushing is occurring. The workload on the hosts that are using the array is large, sequential read I/O. You have been asked what the performance implications would be of adding the NAS device to the exiting SAN.
What is your response?
A.In general, if the utilization of the disks is less than 85%, the addition of the NAS head should not degrade performance.
B.Since forced flushing is not occurring, and the current applications are sequential in nature, the NAS head should not degrade performance.
C.The NS will not degrade the performance of the existing SAN since a typical NAS workload consists of 80% sequential I/O, and 20% random I/O.
D.A typical NAS workload could severely disrupt a sequential workload. Add the NAS to the CLARiiON only if the workloads are on different spindles.
Answer: D

17. Your NS customer is using the default CLARiiON "prefetch multiplier" and "segment multiplier" settings. In most cases, what will be the size of the prefetched data for the Celerra?
A.16 KB
B.32 KB
C.64 KB
D.128 KB
Answer: B

18. Which characteristic has the greatest impact in determining Celerra system performance?
A.Storage array
B.Celerra platform
C.File system layout
D.Application workload
Answer: D

19. A customer would like to use ATA drives for their SnapSure SavVol. The I/O access pattern on the PFS is random read. The customer plans to access the checkpoints randomly as well.
What would you recommend?
A.ATA drives provide good random I/O performance; therefore, it would be a good choice for checkpoint processing as well as checkpoint access.
B.ATA drives provide good sequential I/O performance; therefore, it would not be appropriate for either checkpoint writes to the SavVol, or random access of the checkpoint.
C.ATA drives provide good sequential I/O performance and are suitable for writes to a single SavVol. Random reads to the checkpoint would not be appropriate for ATA drives.
D.ATA drives provide good random I/O performance, which is important for copy-on-first-write activity; therefore, it would be appropriate for both checkpoint processing and checkpoint access.
Answer: C

20. A customer would like to use SnapSure to create checkpoints of several critical file systems with a sequential I/O access pattern. There is the perception that SnapSure will degrade performance for these critical file systems.
When will the customer experience the most significant performance impact with SnapSure?
A.When the first checkpoint is initiated and the read activity to the PFS is high.
B.When the first checkpoint is initiated and the write activity to the PFS is high.
C.When the second and subsequent checkpoints are initiated and the read activity to the PFS is high.
D.When second and subsequent checkpoints are taken, each block in the PFS has been written to the SavVol, and the write activity to the PFS is high.
Answer: B

21. A customer has recently purchased eight 146 GB drives for its DMX that will be configured in a RAID 5 3+1 configuration.
How would you suggest the customer configure new file systems to obtain best performance?
A.RAID 5 3+1 is not supported for the Celerra volumes.
B.Use AVM to configure the file systems except in a very specialized application with high performance requirements.
C.Use manual volume creation to maximize spindle count and minimize hotspots.
D.Use Symmetrix metavolumes with manual creation of Celerra slice volumes to maximize spindle count and minimize hotspots.
Answer: C

22. A customer is using user quotas with a multiprotocol file system. Some users are denied access in both Windows and UNIX. When such users check for available file system space, Windows reports that there is no space available, but UNIX reports that it has available space.
Which parameter change would fix this problem?
A.quota policy=filesize
B.quota useQuotasInUNIX=1
C.quota useQuotasInFsStat=1
D.quota countRootUsageInQuotaTree=1
Answer: C

23. A customer recently deployed another antivirus server into their existing environment, increasing the number of external checking servers to four (4). They currently have only one active Data Mover. However, they would now like to have delete, rename, and modification event notifications sent to a Windows management station.
Which value should be configured for the viruschk notify parameter?
A.2
B.3
C.6
D.7
Answer: C

24. A customer is concerned that the memory requirements for SnapSure and Celerra Replication on the same Celerra may affect the performance characteristics of other Celerra applications. The customer is planning to checkpoint and replicate the following file systems.
Planning one checkpoint for each of the following file systems
PFS1 50 GB
PFS2 220 GB
PFS3 157 GB
Planning replication of the following file systems to a remote Celerra
Replicate1 135 GB
Replicate2 76 GB
For planning purposes (on the primary Celerra only), you estimate that the SavVol sizes will be 10% of the file system size.
Estimate the amount of memory that will be required on the Celerra for SnapSure and Celerra Replicator.
A.42.7 MB
B.63.8 MB
C.427 MB
D.638 MB
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved