Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

EMC E20-845 Exam - Cheat-Test.com

Free E20-845 Sample Questions:

Q: 1 After a TimeFinder/Clone symclone session is created or recreated, the copy option may be modified.
Which command is valid?
A. symclone -g ProdDB set mode diff
B. symdev -g ProdDB set mode precopy
C. symclone -g ProdDB set mode precopy
D. symcfg -g ProdDB clone set mode diff
Answer: C

Q: 2 Click the Exhibit button.

You have been asked to architect an Exchange disaster recovery solution using the TimeFinder Integration Module for Exchange. The customer can withstand no more than eight hours of data loss if a site failure occurs. You have designed the architecture as shown in the figure.
Which command line will produce the correct result?
A. exbackup2003 -s prod -hot -srdf
B. exbackup2003 -s prod -vss -srdf
C. exbackup2003 -s prod -vss -rbcv
D. exbackup2003 -s prod -hot -nolog -srdf
Answer: D

Q: 3 Click the Exhibit button.

You have designed an SRDF/AR, multi-hop solution for your customer. The customer has decided to script the replication and run the commands against a Symmetrix device group on Host A. After the implementation, the scripts the customer wrote fail when running the command to split the BCV from the R2 at Site C.
Which command is correct?
A. symmir -g dg_name split -rbcv
B. symmir -g dg_name split -rrbcv
C. symmir -g dg_name split -rdf -bcv
D. The symmir command cannot use a device group if run from Host A
Answer: D

Q: 4 You are implementing a TimeFinder solution on an AIX host. All the BCVs are visible to the host and available. The next day, the BCVs are not defined, and the host cannot see them. What happened?
A. mkbcv did not run
B. cfgmgr did not run
C. The host rebooted and mkbcv did not run
D. The host rebooted and cfgmgr did not run
Answer: C

Q: 5 You are planning a new replication of an online transaction processing (OLTP) Oracle database to a remote Symmetrix. The requirements for the task are:
1. The distance between the local and remote sites is 1600 km
2. The local database must remain online
3. The customer requires only a restartable copy of the database on the target site
4. The task should have a minimum performance impact to the local database
Choose the best set of EMC technologies for the implementation.
A. R2, RBCV, Instant Split Technology, and SRDF/DM
B. R1/BCV, R2, Instant Split Technology, and SRDF/S
C. R2, RBCV, Consistent Split Technology, and SRDF/S
D. SRDF/A or SRDF/AR single hop
Answer: D

Q: 6 The customer is working with a Dynamic SRDF Group named ProdGrpB and has failed over to the R2 DMX. Select the command that will swap the R1 designation of the RDF1 devices and mark for refresh any modified data on the current R1 side of these BCVs from the R2 mirrors.
A. symrdf -g ProdGrpB -all swap
B. symrdf -g ProdGrpB -bcv swap -refresh R1
C. symrdf -g ProdGrpB -bcv swap -refresh R2
D. symrdf -g ProdGrpB -bcv swap -refresh ALL
Answer: B

Q: 7 A customer has an application that runs on a SQL Server 2000 database, and the information is stored on a DMX. The customer wants to make daily, local backups of the database using TSIM. What action does the tsimsnap backup command perform to create this local copy?
A. Establishes standard and BCV volumes
B. Keeps track of the database backup history
C. Requests the operator perform a SQL Server snapshot
D. Flushes the filesystems used by the database and performs the BCV split
Answer: D

Q: 8 A customer is running AIX 5.1 and Solutions Enabler 5.4. The customer expanded a striped metavolume and chose to preserve the data. They ran cfgmgr but the operating system does not recognize that the size of the physical volume has changed. What needs to be done to enable the logical volume manager to use the new space?
A. Unmount the file system, vary off the volume group, run emc_cfgmgr, vary on the volume group
B. This cannot be done in AIX 5.1. Destroy the volume group and recreate it. Restore the data from tape
C. Unmount the file system, vary off the volume group, run emc_cfgmgr, run chgvg -g vg_name, vary on the volume group
D. Unmount the file system, vary off the volume group, export the volume group, run emc_cfgmgr, import the volume group, vary on the volume group
Answer: B

Q: 9 When implementing TimeFinder/Snap what is the recommended number of allocated Save Devices per Virtual Device?
A. One Save Device per 2 DEVS
B. One Save Device per 5 to 10 VDEVs
C. One Save Device per 7 to 12 VDEVs
D. One Save Device per 12 VDEVs
Answer: B

Q: 10 A customer is utilizing TimeFinder/Mirror to split BCVs from a production application and utilizing TimeFinder/Snap for creating test and development copies using Snaps. Which step needs to be taken to refresh the BCVs from a current copy of production?
A. Symmir establish, symsnap activate
B. Symsnap terminate, symmir establish
C. Symsnap terminate, symsnap activate
D. Symmir establish, symsnap reactivate
Answer: B

Q: 11 A customer has two sites located 5km apart that communicate through T3 links. This customer has two DMX1000, one at each site. Currently, all of the production applications are running in one location, The customer wants to use the second site for disaster recovery and wants to move two production applications to this new site. How can the customer perform the migration from one site to the other and minimize any impact to the production environment?
A. Implement SRDF/A
B. Implement SRDF/S
C. Establish VxVM mirror
D. Implement SRDF Adaptive copy
Answer: D

Q: 12 The customer had a BCV device failure. The current environment is using unprotected BCVs. The customer wants the BCVs to be mirror-protected at all times, and has properly configured the Symmetrix. There are existing scripts that control the establishing and splitting of BCVs.
Which modification to the symmir -g DevGrp establish command in the script will accomplish the required protection?
A. symmir -g DevGrp establish brotect
B. symmir -g DevGrp severse establish
C. symmir -g DevGrp establish rotbcvest
D. symmir -g DevGrp establish cv_mirrors
Answer: C

Q: 13 You plan to configure the storage for Exchange databases that will reside on a Symmetrix/DMX. You want to minimize the performance issue from a disk partition misalignment.
Which package contains the utility to perform this task?
A. Data relocation utility
B. Windows 2000 resource kit
C. Symmetrix Integration Utility
D. Microsoft Windows software CD
Answer: B

Q: 14 A customer needs to migrate its Oracle database on DMX via SRDF to a remote site several thousand kilometers away. To avoid I/O impact on host performance, synchronization is achieved with an SRDF Adaptive Copy configuration.
Which process should you follow to guarantee consistency after the R1-R2 swap?
A. Wait for devices to reach the synchronized state and split the link using the "-consistent" switch.
B. Wait for devices to reach the synchronized state, set the RDF mode to update until zero; then, using a hot-split of the Oracle database, failover operations.
C. After an appropriate number of invalids has been reached, set the RDF mode to synchronous; then, using a hot-backup of the Oracle database, failover operations.
D. After an appropriate number of invalids has been reached, set the RDF mode to update until zero; then, using a hot-backup of the Oracle database, failover operations.
Answer: C

Q: 15 You are validating a remote replica configuration where a RAID-1 protected R1 device needs to be replicated remotely to a RAID-1 protected R2 device. The source R1 device already is a part of a TimeFinder concurrent BCV configuration. What should you consider to validate the configuration?
A. The number of I/Os between R1 and BCVs
B. Whether the R2 device is being remotely replicated to a RBCV
C. The number of mirror positions available to the RDF target device
D. The number of mirror positions available to the RDF source device
Answer: D

Q: 16 A client is performing a split operation for a BCV pair. The split is taking several minutes to complete. How can the overall split time (foreground and background) be reduced while using a mirrored BCV?
A. Split the BCV with the -protbcvest option
B. Split the BCV with the onsistent option
C. Synchronize the BCV with the -protbcvest option
D. Synchronize the BCV with the onsistent option
Answer: C

Q: 17 A customer is implementing a custom-scripted SRDF/AR single-hop solution from a primary site to a disaster recovery site 1000km away. The customer wants to do perform failover and failback testing to prove that SRDF works and that the hosts are recoverable at the target location. The customer wants to run production on the R2 side for 48 hours and then failback with minimal downtime.
What needs to be done to prove to the customer that after a symrdf failback has been performed, the record counts that support the application are correct?
A. Perform a symmir query
B. Execute a compete restore from the r2 to the r1
C. Run a select count on a number of tables and views
D. Invoke an srdf suspend and check the database file sizes
Answer: C

Q: 18 A customer is migrating from a DMX1000 to a DMX2000-M2. There are 20 volumes to migrate to a larger size. Which statement is NOT correct?
A. Striped metadevices are supported
B. Concatenated metadevices are supported
C. Swap operations are allowed only if the R2 device is the same size as the R1 device
D. Data migrated to a large R2 device can be restored back to the same size R1 device
Answer: B

Q: 19 Click the Exhibit button.

A customer is planning to implement an online backup environment for SQL Server using TSIM, as shown in the figure. The storage of both databases is on the same Symmetrix volume.
How should these databases be backed up?
A. Use tsimsnap to simultaneously back up both databases
B. Use tsimsnap2 to simultaneously back up both databases
C. Manually capture the VDI and use tsimsnap to simultaneously back up both databases
D. Manually capture the VDI and use tsimsnap2 to simultaneously back up both databases
Answer: B

Q: 20 Click the Exhibit button.

A customer has two sites with a DMX in each of them. At one site, there is an accounting application running with SQL Server, The customer wants to migrate this application to the second site. The configuration is shown in the figure. The customer wants to move the data using Dynamic SRDF.
What needs to be done to prepare the environment for the migration?
A. Prepare a bin file for both DMXs to enable dynamic SRDF
B. Enable dynamic RDF feature on both DMX with the symrdf command
C. Enable dynamic RDF feature on both DMX with the symconfigure command
D. Enable RDF feature on the source DMX with the symconfigure solutions enabler command
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved