Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

EMC E20-830 Exam - Cheat-Test.com

Free E20-830 Sample Questions:

Q: 1 You have a customer who is purchasing a new EMC NAS solution with the following requirements:
No DFS (Distributed File System)
Three 10 TB file shares
Which NAS platform do you propose?
A. NS502
B. NS602
C. NS704G
D. CNS-14 with five 514 Data Movers
Answer: C

Q: 2 You are planning for replication between two NS502G Celerras. One is located in New York, one is in Los Angeles. What must be considered for replication to be successfully established?
A. Time on both Celerras must be synchronized
B. Both sites must point to the same DNS servers
C. Each Control Station must be in the same domain
D. The rdf passphrase on each Celerra cannot be the same
Answer: A

Q: 3 An existing Celerra Customer utilizes its Data Movers with its UNIX NFS environment. It currently updates the password and group files nightly on the Data Movers. They would like to add a new group of Windows' users to the Data Movers. Which architecture should be proposed?
A. Use the Usermapper for the Windows' users
B. Use Usermapper with a VDM for the Windows' users
C. Use the NTMigrate tools to create files and merge them into existing password and group files
D. Use Usermapper for the Windows users and groups, dump the database and merge the files nightly
Answer: C

Q: 4 A customer has an NS704G/DMX with production file systems mounted on server_2. The standy Data Mover is server_3, and server_4 and 5 are unused. There are currently 96 mirrored hyper volumes presented with BCVs. Currently 50% of Celerra volumes are in use. Which solution would best minimize the impact of backups on production data servers.
A. Configure NDMP 3 way backup with tape drives connected to an unused Data Mover
B. Take a TimeFinder/FS snap, mount it to an unused Data Mover, and backup the snap
C. Take a SnapSure checkpoint, mount it to an unused Data Mover, and backup the checkpoint
D. Use fs_copy incrementals to create a separate copy of the file system, mount the file system to an unused Data Mover, and back up the copy
Answer: B

Q: 5 You are designing the implementation of three new NS704G Celerras which will be used for CIFS only. All of the Celerras will be in the same Active Directory domain. Two Celerras will be used for production data and one Celerra will be used for development and testing.
What is the EMC best practice for configuring Usermapper?
A. Configure each Celerra with its own Usermapper server on server_2
B. Enable Usermapper on server_2 of one Celerra and run a secondary User mapper on server_2 of the other two
C. Let the two production Celerras run Usermapper on server_2 in the default configuration and configure the development and testing Celerra with a secondary UserMapper service on server_2
D. Set up a default Usermapper server on server_2 of one production Celerra and a secondary Usermapper server server_2 of the other production Celerra, then set up another default Usermapper on the development and testing Celerra
Answer: B

Q: 6 What is one of the considerations for the configuration of the remote target site when designing a unidirectional SRDF solution for the highest level of availability?
A. The target site Celerra requires only RDF target Data Movers for the primary Data Movers on the source site
B. The target site Celerra requires only RDF target Data Movers for the standby Data Movers on the source site
C. The target site Celerra requires RDF target Data Movers for the primary and associated standby Data Movers on the source site
D. The target site Celerra Data Movers can each assume the identities of two source Data Movers and so only half the number of Data Movers are required in the target site
Answer: B

Q: 7 A customer has a multi-protocol environment consisting of mostly Windows users with a few UNIX users. They want to perform Usermapping within Active Directory. What additional action must be taken after the customer extends the Active Directory Schema?
A. Modify param files
B. Update Windows registry
C. Run NTMigrate procedure
D. Import NIS database to Usermapper
Answer: A

Q: 8 A customer asks you to design an NDMP2D solution on an existing NAS device. Two shelves of disks remain unused, one is ATA RAID-5 and the other is Fibre Channel RAID-5.
What is the EMC best practice for configuring cartridge filesystems?
A. Reconfigure both shelves to RAID-3 and configure the cartridge file system using LUNs from both of the disk shelves
B. Reconfigure the ATA shelf to RAID-3 and configure the cartridge filesystem using LUNs from each of the disk shelves
C. Reconfigure both shelves to RAID-3 and configure the cartridge filesystem using LUNs from only one of the disk shelves
D. Reconfigure the ATA shelf to RAID-3 and configure the cartridge filesystem using LUNs from only one of the disk shelves
Answer: D

Q: 9 A customer requires Celerra RDF and they already have a Celerra NAS running on a CLARiiON array. You have to prepare the design for the implementation. Where should the Celerra Control volumes reside after the DMX is added?
A. They should be mirrored to the DMX
B. They should remain on the CLARiiON
C. They should be re-installed on the DMX
D. They should be re-created on the control station hard drive
Answer: C

Q: 10 What are two [2] workload characteristics that can affect performance measurement results?
A. Memory vs. Processor
B. Single vs. Multi threaded
C. Full-Duplex vs. Half-Duplex
D. Random vs. Sequential access
Answer: B, D

Q: 11 A small photo lab is currently storing its image files for print production across several file servers. It wants to consolidate its storage with a solution that is easy to deploy and is low cost. Its Chief Financial Officer insists on an ROI of four to six years. The lab has an immediate need for 9 TB of storage. Its projected growth is 3 TB a year. Which Celerra model do you recommend?
A. NSX
B. NS501
C. NS700
D. NS704G
Answer: C

Q: 12 A customer is having issues meeting its application data backup window. More importantly, restores are taking longer than its SLA allows. Your customer also wants to have the data safely out of the filesystem for DR purposes. The customer would like to fix this problem and spend as little money as possible. It has unassigned ATA capacity and an NS704. What can you do?
A. Use server_archive to speed up the backups and restores
B. Put the SavVol for this filesystem on the unused ATA storage and use SnapSure
C. Assign the ATA storage to the Celerra and have the application use Backup to Disk with the unused ATA capacity
D. Add tape capacity to the TLU and ensure that paxWriteBuff and paxReadBuff NDMP parameters are set to 65535
Answer: C

Q: 13 Click the Exhibit button.

The exhibit shows a partial output from the status of a current IP Replication session. What configuration changes do you need to make in order to conform to EMC Best Practices?
A. No changes are required
B. Source Filesystem ID must be less then destination Filesystem ID
C. Flow control is recommended to always be set to active on both sides
D. Extend the SavVol because available SavVol space should always be greater then 10% of the total SavVol space
Answer: A

Q: 14 You have an existing Celerra CIFS server in Active Directory with CIFS only filesystems. Internal Usermapper is in use. You now wish to support multi-protocol NFS access to the same filesystems. The new NFS users will authenticate with NIS but they will not exist in Active Directory. Which two [2] actions must you take to accommodate this new requirement?
A. Authentication mode needs to be set to UNIX
B. Authentication mode needs to be set to NATIVE
C. Use NTMIGRATE to import all existing NIS UID/GIDs into Active Directory
D. NIS UID/GID's should be within the existing range of the Usermapper UID / GID
E. NIS UID/GID's should be outside the existing range of the Usermapper UID / GID
Answer: B, E

Q: 15 You have configured and tested IP Replication between two NS700's in a datacenter in New York City as a proof-of-concept. You are satisfied with the results and now want to put the secondary NS into production in a DR site in London, England. Once the secondary NS has been relocated and put back on the network, the secondary NS is visible from the network and all shares are accessible. However, IP Replication fails to start. What must be done to resolve the problem?
A. The passphrase for IP Replication must be reset since it has been relocated
B. The Data Movers need to be rejoined to the domain so Replication can be re-established
C. You did not reset the time or time-zone on the London control station and now the two control stations are out of sync
D. You aborted replication prior to shipping the secondary NS to the DR site, but forgot to take a checkpoint of the file system after aborting
Answer: C

Q: 16 What is the effect of using SnapSure to create a checkpoint on an unmounted read-only file system?
A. The checkpoint SavVol will always be empty
B. The checkpoint will become a Null checkpoint
C. The checkpoint can not be restored to the production file system
D. The checkpoint creation will fail because the file system needs to be mounted
Answer: D

Q: 17 A customer has a Network Appliance filer with 1 TB using Legato NDMP to backup. It currently backups nightly and moves the tapes off site weekly because it needs the tapes locally for the fastest restore possible. The tape library has two connections with four tape drives allocated for NDMP. There are unused tapes and connections to the tape library. Your customer just installed an NS704G with 12 TB fiber and 16 TB of ATA. It allocated two Data Movers. What is the best solution to add the NS704G to its backup environment?
A. Connect to the tape library with the two new Data Movers, and allocate one tape drive to each. Backup the environment with NDMP.
B. Use Celerra fs_copy to copy the file systems to the unused Data Mover utilizing RAID-3 ATA and backup the environment over the network.
C. Connect the unused Data Mover to the tape library and assign tapes. Backup the Network Appliance across the network to tape using 3-Way NDMP.
D. Connect the unused Data Mover to the tape library and assign tapes. Create a Celerra VTLU using ATA RAID-3 to backup all NAS data, and clone tapes for offsite.
Answer: D

Q: 18 You are reviewing an IP replication design because the customer states that permissions on the target side are wrong. Both the source and target Celerras are using internal Usermapper in the default configuration. What is the EMC best practice to alleviate this issue?
A. Set "NT" security mode on both Celerras
B. Turn off user authentication on the target Celerra
C. Manually configure Usermapper on the target Celerra
D. Make sure that the source and target CIFS servers are in the same domain
Answer: C

Q: 19 What is the minimum stripe size that can be used when creating volumes on a CLARiiON to be used with HighRoad?
A. 8K
B. 16K
C. 32K
D. 64K
Answer: C

Q: 20 You just created an iSCSI LUN on the Celerra and successfully presented it to a Windows 2003 host. In order to optimize performance, which two [2] actions should you take?
A. Use Diskpart to align the partitions
B. Convert the LUN to a Dynamic Disk
C. Create a filesystem block size divisible by 8K
D. Create a filesystem block size divisible by 32K
Answer: A, C

Q: 21 You have designed a CDMS migration to migrate from a NetApp filer to a Celerra NSX. All filesystems are being used by NFS and CIFS clients. Which migration method scenario would allow you to migrate both NFS and CIFS security and permissions along with the data?
A. Use CDMS to copy the NFS data and then run CDMS a second time to copy the CIFS data
B. Use EMCopy to migrate the NFS data and permissions and then run it again to move the CIFS permissions and security
C. Use rsync to copy the NFS data and permissions. When finished, use EMCopy to copy the CIFS permissions and security.
D. Use CDMS with CIFS to migrate the data and NFS permissions will migrate by default because the Celerra stores filesystems in a UxFS
Answer: C

Q: 22 Your customer wants to add storage for an application to its CNS system.
Average file size is 1K. What would you recommend to maximize storage utilization?
A. Create a new VDM with 1 K inode density
B. Add a new Data Mover with 1 K inode density
C. Create a new iSCSI file system with 1 K inode density
D. Create a new sliced file system with 1 K inode density
Answer: C

Q: 23 A customer has two separate Windows Active Directory domains. The first domain is in London and the second is in New York. There is an NS701 in London with local CIFS servers. Your customer would like to create a CIFS server and join the New York Domain on its NS701.
What needs to be considered?
A. You cannot have multiple CIFS servers in different domains on a single Data Mover
B. You must use Celerra VDMs to create these different CIFS servers in two Domains
C. You cannot have multiple CIFS servers in different time zones on a single Data Mover
D. You cannot use Celerra VDMs to create these different CIFS servers if they exist in two Domains
Answer: C

Q: 24 You are planning Celerra filesystems that will use a CLARiiON CX700.
What do you have to consider when using default AVM profiles?
A. Default CLARiiON AVM profiles will first fill up a partially used volume, and then use unused member volumes
B. When using default CLARiiON AVM profiles, the CLARiiON will first attempt to use member volumes within the same DAE
C. Default CLARiiON AVM profiles will attempt to use unused member volumes before filling up a partially used member volume
D. When using default CLARiiON AVM profiles, the CLARiiON will attempt to use member volumes in the order they are discovered
Answer: C

Q: 25 Click the Exhibit button.

You are designing a backup solution for an existing EMC NAS solution. The current solution is comprised of a Celerra NSX and DMX-3000. There is 40 TB of storage allocated to the EMC NAS solution and 19 TB is currently in-use. The customer has no additional tape drives remaining.
Which option is valid for performing backups in this environment?
A. 3-Way NDMP
B. SnapSure, NDMP
C. Dynamic Drive Sharing
D. Celerra Replicator, NDMP
Answer: C

Q: 26 A customer has implemented a NS704G with a single Standby Data Mover.
It uses one Data Mover for Windows File Sharing. The company wants to use another Data Mover for a new application that is accessed read/write by Windows and read only by UNIX. Which architecture should be recommended?
A. NFS export the file system; set the umask to 222 and CIFS share the file system.
B. Mount the file system oplocks; NFS export the file system; and CIFS share the File system.
C. NFS export the file system; set the Data Mover security level to UNIX; CIFS share the file system.
D. NFS export the file system; set the Access policy on the file system to Secure and CIFS share the file system.
Answer: A

Q: 27 A customer requires a TimeFinder/FS solution to provide a filesystem recovery option. The customer also wants to use SnapSure for individual file recovery. What should you consider in your design?
A. TimeFinder/FS mode of operation must be mirror mode
B. SavVol size must be doubled to accommodate to TimeFinder/FS
C. On file system recovery from TimeFinder/FS, checkpoints would be invalidated
D. When using TimeFinder/FS and SnapSure, backup space must be 60% of the PFS volume size
Answer: C

Q: 28 Your customer has purchased an NS704G Celerra and needs to connect it to its Ethernet network. The company is limited to using a Cisco switch that has four gigabit Ethernet ports and two fast Ethernet ports available for each Data Mover. The company's goal is to maximize the use of Ethernet ports and maximize the network redundancy. Which configuration would best meet its goal?
A. One Ethernet Channel trunk containing the four gigabit Ethernet ports and two fast Ethernet ports
B. Three FSN devices--two made up of a pair of gigabit Ethernet ports and one made up of the two fast Ethernet ports
C. An FSN device made up of two Link Aggregation (LACP) trunks, each with two gigabit Ethernet ports and one fast Ethernet port
D. One FSN device consisting of four gigabit Ethernet ports in an Ethernet Channel trunk, two fast Ethernet ports in an Ethernet Channel trunk
Answer: D

Q: 29 You have a customer that has a Celerra NSX with eight X-Blades. Each X-Blade is dedicated to a department within the organization. The company would like to be able to control the Administrative access to the X-Blades, File Systems, and Volumes to allow each department to manage its own NAS environment. What must you recommend to the Implementation Team in order to accommodate your customer's requirements?
A. Utilize nas_acl
B. Utilize security=share
C. Use the server_user command to create multiple users
D. Configure the Control Station to act as a firewall and set up access policies
Answer: D

Q: 30 You are asked to architect a solution that adds storage from a DMX array to a Celerra which is already installed on a CLARiiON. The Celerra control volumes reside on the CLARiiON. Celerra RDF is not being considered. Where should the CLARiiON control volumes reside after the DMX is added?
A. Celerra control volumes should remain on the CLARiiON
B. Celerra control volumes should be moved to the DMX array
C. Celerra control volumes should be mirrored to the DMX array
D. Celerra control volumes should be moved to the control station's local hard drive
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved