Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

EMC E20-817 Exam - Cheat-Test.com

Free E20-817 Sample Questions:

1. A customer wants to deploy a Replication Manager (RM) environment to control SRDF data replication of Oracle 10g databases on four (4) SAN-attached Solaris 10 servers.
What is the viable option for deploying RM components?
A.RM Client on one of the Solaris database servers and RM Servers and Consoles on all four Solaris database servers
B.RM Server on a LAN-attached Windows server, RM Clients on all four Solaris database servers, and RM Consoles on RM users Windows XP desktops
C.RM Server on at least two SAN-attached Windows servers, replication databases and RM Clients on the four Solaris database servers, and RM Consoles on RM users Windows XP desktops
D.RM Server, Console, and Client on aWindows server and DBMS/FS Agents on the four Solaris database servers
Answer: B

2. A customer running SRDF/Star experienced a workload site failure. Production was switched from the workload site A to the synchronous target site B. Some time later, site A came back online. Before switching production back to site A, a symdev show command is executed to examine the R1 devices at site A.
What is the RDF configuration state that describes the relationship of the RDF devices between A and B?
A.Duplicate
B.Half
C.Normal
D.Partitioned
Answer: A

3. Your 7x24 customer runs SRDF/A and has several Oracle databases. They want to perform backups at the remote site creating backups that provide a recoverable database.
Arrange the events in order using best practices to accomplish the backup.
[1] Establish BCVs to the R2 devices.
[2] Place the Oracle tablespace(s) in hot backup mode.
[3] Use the symrdf checkpoint command.
[4] Split the BCVs from the R2 devices.
[5] Take the tablespace(s) out of hot backup mode.
[6] Force the database to archive the current online redo log.
A.2, 5, 3, 1, 6, 4
B.2, 1, 3, 5, 6, 4
C.3, 2, 1, 4, 5, 6
D.3, 1, 2, 4, 5, 6
Answer: A

4. A customer has a 5 (five) node Microsoft cluster (MSCS) that spans across 2 (two) sites over a SRDF/A link. Site A, the primary site, contains 3 (three) nodes. Site B, the remote site, contains 2 (two) nodes. If the customer is using SRDF/CE with Majority Note Set (MNS), what happens to the nodes at Site A if communication is lost between the 2 (two) sites?
A.Nodes at Site A and Site B will go offline until communication resumes to Site B. The nodes at both sites need to be started manually, and the /ForceQuorum switch must be used.
B.Nodes at Site A will go offline until communication resumes to Site B. The nodes at Site A need to be started manually and the /ForceQuorum switch must be used.
C.Nodes at Site A will go offline until the nodes at Site A are manually started and the /ForceQuorum switch is used.
D.Nodes will remain online.
Answer: D

5. BCVs are configured to create the restartable copy of the Oracle database. The last BCV split was done at 10 A.M. Database transactions were performed on the production database. At 11:15 A.M. the DBA realized that transactions were committed incorrectly.
What is the quickest method to restore the database back to the last restartable copy?
A.Perform an incremental restore of the BCVs to the STD devices and start the primary database.
B.Shut down the primary database, perform a full restore of BCVs to the standard devices, and start the primary database.
C.Shut down the primary database, perform an incremental restore of BCVs to the standard devices, and start the primary database.
D.Shut down the primary database, perform an incremental restore of BCVs to the standard devices, restore the backup control and archive log files, and recover and start the primary database.
Answer: C

6. A company has a five-node MSCS cluster running SRDF/CE with three nodes at the primary site and two nodes at the secondary site. The sites are 10 km apart. Due to capacity requirement changes, additional storage is needed.
What must be done to the cluster after the storage configuration changes?
A.No action is required with MSCS after storage provisioning. All storage configuration updates are propagated automatically via the COM server to the cluster nodes.
B.SRDF/CE cluster requires use of the COM server that must be restarted after all configuration changes. Once a change is made to a node configuration, it will send out a message to all other cluster node members after the service restarts.
C.The clusters must be rebooted, and a complete rescan of the system bus is required. Any current patches should be applied at this time.
D.Update the SRDF/CE database by issuing a Symmetrix SRDF/CE Discover through the console or manually setting symcli_db_file to srdfcesymapi.db followed by the symcfg discover command.
Answer: D

7. Your client has 10 large Microsoft Exchange servers. Currently, the backups to tape are not completing in the backup window. The database cannot be stopped, and the client has no capacity to increase the number of tape drives available.
How will you help solve the clients problem and provide the shortest possible backup window?
A.Add local BCVs to the Exchange Server disk and use TF/EIM to perform parallel backups.
B.Replicate the data to a disaster recovery site and use TF/SIM to perform tape backups.
C.Use TF/EIM to perform parallel backups directly to tape.
D.Use the EMC EDM product to call the Microsoft Exchange Online Backup API to back up the data to tape.
Answer: A

8. Your customer requests an immediate point-in-time copy of their production Oracle database but cannot have the application brought down.
Which Enginuity feature allows the creation of restartable copies without quiescing the database?
A.Double Checksum
B.Enginuity Consistency Assist
C.Multi-Session Consistency
D.Symmetrix Differential Data Facility
Answer: B

9. An application has a BC requirement of two independent full concurrent copies of production each night. One copy is mounted up for backup and recovery (BURA); the other is mounted up on a target server for data warehouse operations.
The current STD device configuration is a four-member mirrored meta. The current BCV device configuration is a four-member unprotected meta. The Symmetrix has global hot sparing enabled.
Which local EMC replication product(s) will enable the same number of replications as well as an additional SRDF device?
A.Symmetrix Optimizer
B.TimeFinder/Clone
C.TimeFinder/Snap
D.TimeFinder/SRDF
Answer: B

10. You are designing an SRDF service level plan for a customer. Their needs assessment shows the following:
Performance: Remote replication with potential impact, depending on distance and network latency for synchronous leg
Availability: Zero data exposure in the event of a source failure; no data loss on a single point of failure
Functionality: Continuous real-time mirroring on synchronous leg, Unlimited distances with no additional host impact for asynchronous leg, and the ability to synchronize between two remote sites
Economics: Requires sufficient bandwidth to support peak workload requirements
Which SRDF mode of operation should be chosen?
A.SRDF/A
B.SRDF/DM
C.SRDF/S
D.SRDF/Star
Answer: D

11. A company migrates theirWindows 2003 Exchange servers. After this has been completed the systems administrator notes that performance has degraded on one of the Exchange servers. Analysis indicated that the system is performing two reads or writes for transactions 15% of the time.
What is the probable cause?
A.Block size is too small.
B.Read cache is turned off.
C.Sectors are misaligned.
D.Stripe size is too small.
Answer: C

12. A company had their SRDF links go down while the R1BCV was in the process of synchronizing with the STDR2. A few minutes later the TimeFinder Integration Module for Exchange found inconsistencies in the information store of the local STDR1 device. The SRDF link comes back up.
What must the storage administrator do next?
A.Restore the STD from the STDR2.
B.Establish the R1BCV with the STDR2.
C.Keep the data from becoming unusable at the remote location.
D.Split the BRBCV from the STDR2.
Answer: A

13. A customer has a mission-critical Microsoft Exchange implementation. They decide to deploy a remote DR site, using TF/EIM with SRDF. After a remote backup using Exbackup2003, the fileheader of the datafile is examined with eseutil, only to discover that the state is listed as Dirty Shutdown.
The customer states that no power outages occurred, and the SRDF link was up continuously. What could be causing the Dirty Shutdown flag?
A.The Dirty Shutdown flag indicates that the storapi daemon must have been shut down during the TF/EIM backup.
B.The Dirty Shutdown flag is caused by a physically consistent copy of a logically inconsistent Exchange database. This is normal for Exchange.
C.The Dirty Shutdown flag is caused by a physically inconsistent copy of a logically consistent Exchange database. This is not the normal behavior for Exchange.
D.The customer did not follow EMC best practice guidelines when designing their Enterprise Exchange layout. During the TF/EIM backup of Exchange, the Symmetrix reached its cache stress threshold, invoking the LRU algorithm to flush dirty pages to disk.
Answer: B

14. A customer is deploying TF/SIM to create remote replicas of Symmetrix devices that hold their production SQL Server 2005 database. The synchronous SRDF R1-R2 pairs that contain the database files are synchronized.
The customer created RBCVs on the remote Symmetrix to be used as the replicas. These replicas are in turn mounted on a host connected to the remote Symmetrix for development purposes.
Which state do the RBCVs need to be in for tsimsnap backup with the -mountonly option to run successfully on the remote host?
A.Established and not mounted on the backup host
B.It doesn't matter, tsimsnap will do what is needed to get the BCVs to the desired state
C.Split and mounted on the backup host
D.Split and not mounted on the backup host
Answer: C

15. A customer wants to create a disaster recovery solution for SQL 2005 on a DMX-3 2500 Symmetrix with the best possible recovery point objective (RPO).
What needs to be implemented to provide both restartable and recoverable replicas without taking the SQL Server offline?
A.Local BCV/R1s, split BCVs with Replication Manager using VDI and use SRDF Adaptive Copy
B.SRDF/A and use BCVS with consistent split
C.SRDF/S and split BCVs using consistent split
D.SRDF/S, split BCVs with Replication Manager using VDI
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved