Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

EMC E20-670 Exam - Cheat-Test.com

Free E20-670 Sample Questions:

1. Which network topology best describes how EMC Centera nodes are networked together?
A. Bus
B. Mesh
C. Ring
D. Star
Answer: D

2. How many leading bits are used to determine the class of an Internet address?
A. 3
B. 4
C. 8
D. 16
Answer: C

3. In the OSI model, which layer would a router be defined in?
A. Data link
B. Network
C. Network interface
D. Transport
Answer: B

4. Which layer of the OSI model does FTP use?
A. Application
B. Data link
C. Network
D. Transport
Answer: A

5. What are four layers in the ARPA (TCP/IP) architecture?
A. Application, session, transport, and physical
B. Application, transport, network, and network interface
C. Presentation, network, data link, and network interface
D. Presentation, transport, data link, and physical
Answer: B

6. Which port number is used to communicate to an SMTP server?
A. 20 or 21
B. 22
C. 25
D. 321
Answer: C

7. Which EMC Centera security model conforms to Securities and Exchange Comission regulations?
A. Basic
B. CE+
C. CPP
D. Governance Edition
Answer: B

8. Your customer wants to automatically archive files from his EMC Celerra to EMC Centera.
Which additional hardware is required?
A. CUA using CIFS
B. CUA using NFS
C. None. The Celerra API is integrated with EMC Centera
D. Rainfinity FMA
Answer: D

9. Which two objects are stored as a single BLOB?
A. Two documents containing the same data
B. Two JPG pictures written at the same time
C. Two MP3 songs of the same size
D. Two X-Rays with the same filename
Answer: A

10. How does an application locate objects on an EMC Centera?
A. By the object's filename
B. Keeps a copy of each C-Clip ID
C. Keeps a copy of every BLOB's CA
D. Searches each storage node sequentially
Answer: B

11. What is CAS?
A. Archived storage accessed by filename
B. High-performance transactional data storage
C. Multiprotocol access storage
D. Storage of fixed content data
Answer: D

12. Your customer wants to implement a disaster recovery solution involving a second EMC Centera at a remote location.
How could this be easily accomplished using EMC Centera features?
A. Back up the primary EMC Centera to tape and restore to EMC Centera at the remote site
B. Configure bidirectional replication between both EMC Centeras
C. Configure the application to write the same data to both EMC Centeras
D. Configure virtual pools and access profiles on both EMC Centeras
Answer: B

13. Which targets does EmailXtender natively archive to?
A. EMC Centera
B. Network-attached storage
C. NTFS disks
D. Optical libraries
Answer: C

14. What allows EmailXtender to archive to EMC Centera?
A. CUA
B. DiskXtender for Windows
C. EmailXtract
D. Multiple Access Nodes
Answer: B

15. In EmailXtender, what are container files?
A. Archived mail header information
B. Encrypted files holding mail by file size
C. Files that are compressed at 10:1
D. Monthly archived message files
Answer: D

16. Which component of EMC DiskXtender for Windows is responsible for moving data to extended
storage?
A. Administrative
B. EmailXtender
C. File System Manager
D. MediaStor
Answer: C

17. What does the purge function in DiskExtender accomplish?
A. Permanently deletes files from an extended drive
B. Reclaims space from deleted files
C. Removes file data from extended drives and leaves a file tag
D. Removes files from media
Answer: C

18. How many targets can DiskXtender for Windows manage?
A. 2
B. 4
C. 8
D. 16
Answer: B

19. What are the hardware components in a Gen4 cube?
1. Two internal Lan-48 port cube switches
2. Front-pluggable drive
3. Configuration with 8, 16, 24, or 32 nodes
4. Configuration with 4, 8, 12, or 16 nodes
5. Two internal Network Cube Switches (NCS)
A. 1, 2, and 3
B. 2, 3, and 5
C. 1, 2, and 4
D. 2, 4, and 5
Answer: D

20. What is the minimum recommended number of nodes that can be configured with the access role in a Gen4 cube?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved