Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

EMC E20-661 Exam - Cheat-Test.com

Free E20-661 Sample Questions:

1. Your customer is unable to access Data Mover file systems by hostname, but is able to access them by IP address from HostA. HostB can access the Data Mover by hostname and IP address. What is the cause?
A. lmhosts is empty
B. Duplicate IP address
C. Bad entry in HostA's hosts file
D. DNS reverse lookup entry is missing
Answer: C

2. Which command is used on a UNIX host to display all of the processes that are running?
A. ps
B. tail
C. grep
D. egrep
Answer: A

3. A new level of EMCNAS code is now available. Where do you obtain the release notes?
A. C4 Web Site
B. CCAWeb Site
C. www.emc.com
D. Celerra Web Site
Answer: D

4. Which protocol is designed to synchronize computer clocks over a network?
A. FTP
B. NTP
C. CIFS
D. DHCP
Answer: B

5. Which command is used on a Sun host to obtain the Ethernet address of a network adapter?
A. eth0
B. NDD
C. ifconfig
D. ipconfig
Answer: C

6. What does an Amber LED flashing 4 times a second indicate about an NS series Data Mover?
A. Has a fault
B. Still booting
C. Running POST
D. Running BIOS activity
Answer: B

7. Which command is used to view the current default route on a Data Mover?
A. server_route
B. server_ifconfig
C. server_sysstat
D. server_ipconfig
Answer: A

8. Click the Exhibit button.

During an NS series installation, when presented with the option to configure "LAN networking". Which configuration will selecting the "Yes" (default) or "No" option allow you to perform?
A. "Yes" to configure the Control Station and Data Mover internal network
B. "No" to allow the internal network to be configured by the installation script
C. "Yes" to configure the Control Station's network connection to the customer's network
D. "Yes" to configure the Control Station's internal network for communication with Data Mover(s)
Answer: C

9. You have been engaged to replace an obsolete Celerra Data Mover with a new model. Which web site provides current information on the procedure?
A. C4
B. NSG
C. Primus
D. NAS Support
Answer: D

10. Which layers of the Open System Interconnection (OSI) does the ping utility test?
A. Physical and Data Link
B. Network and Transport
C. Physical, Data Link, and Network
D. Data Link, Network and Transport
Answer: C

11. Which file is edited to configure a kickstart installation?
A. setup.cfg
B. install.cfg
C. ksnas.cfg
D. kickstart.cfg
Answer: C

12. A host has the following IP address and default gateway. Select the subnet mask that will allow the host to access remote networks.
IP address: 10.6.230.196
default gateway: 10.6.128.1
A. 255.255.128.0
B. 255.255.192.0
C. 255.255.224.0
D. 255.255.255.0
Answer: A

13. What are the destination addresses of devices that can receive packets?
A. Multicast, Simulcast and Unicast
B. Broadcast, Multicast and Unicast
C. Anycast, Broadcast and Multicast
D. Broadcast, Groupcast and Unicast
Answer: B

14. Which tools are used to analyze network packets?
A. finger, snoop, tcpdump
B. Netmon, snoop, tracert
C. Ethereal, Netmon, netstat
D. snoop, Ethereal, tcpdump
Answer: D

15. Which command is used to test dialhome?
A. ch_dd
B. ch_test
C. ch_dialin_enable
D. callhome.phone_calls
Answer: B

16. What is one method of finding the WWN's on a Data Mover?
A. server_log
B. server_route
C. server_ifconfig
D. server_sysstat
Answer: A

17. How many Celerra/CLARiiON LUNs are created in a 8 + 1 RAID 5 configuration?
A. 2
B. 4
C. 6
D. 8
Answer: A

18. What is NDMP?
A. A System Management program
B. A Backup Protocol
C. An Operation system
D. A Virus checking system
Answer: B

19. What is the minimum disk configuration for a Celerra/CLARiiON implementation?
A. 2 disks and 1 hot spare
B. 4 disks and 1 hot spare
C. 5 disks and 1 hot spare
D. 8 disks and 1 hot spare
Answer: C

20. In which directory is the osmlog found?
A. /var/log
B. /nas/log
C. /nas/var/log
D. /nas/server/log
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved