Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

EMC E20-617 Exam - Cheat-Test.com

Free E20-617 Sample Questions:

1. How is vault integrity verified?
A. Customer data management software
B. Run inlines manually once a day as a PM
C. Checks are performed every 500 millisecond thru a script
D. EMC ControlCenter does it automatically and informs the customer if the vault is ok
Answer: C

2. Where are volume flags for SRDF devices set?
A. Disk Map
B. Director Edit
C. Volume Edit
D. Volume Request
Answer: C

3. Click the Exhibit button.

Which directors are connected to DR-1?
A. Directors 1 and 16
B. Directors 2 and 15
C. Directors 5 and 12
D. Directors 6 and 11
Answer: A

4. Which bit is set on the Edit Directors page for FA link speed Auto Negotiate?
A. ARB
B. EAN
C. VCM
D. SC3
Answer: B

5. What is the maximum number of drives that can be configured on a DMX3 direct connect drive loop?
A. 4
B. 9
C. 15
D. 18
Answer: C

6. What changes during a block move in SymmWin 5670+?
A. Attributes
B. Addresses
C. Symmetrix volume numbers
D. Physical location on the disk
Answer: C

7. A DMX3 ships with 960 physical drives. How many drive bays are needed?
A. 2
B. 4
C. 8
D. 16
Answer: B

8. After adding bay 2, what needs to be done for the Symmetrix DMX3 to recognize the drives?
A. Set LCC to reflect proper bay
B. Upgrade LCC card to the new version
C. Configure thru the impl init screen in symmwin
D. Nothing; the LCC card will discover new drives automatically
Answer: A

9. Where are the larger size cache boards in the memory board slots of a DMX3 located?
A. Larger size cards go on the left
B. Larger sizes always go to the right
C. Larger size cards go in the middle
D. There is no restriction on where the boards are located
Answer: B

10. How many copies of global memory reside on the vault drives?
A. 1
B. 2
C. 4
D. 6
Answer: B

11. What is the maximum time allowed for a single vault in a DMX3?
A. 3 minutes
B. 5 minutes
C. 8 minutes
D. 10 minutes
Answer: B

12. Which component supplies power to a DAE power supply?
A. PDP
B. PDU
C. PLIM
D. SPS
Answer: D

13. Click the Exhibit button.

Where is the DAE highlighted in red physically located?
A. A
B. B
C. C
D. D
Answer: B

14. What does mirrored cache protect?
A. Only reads
B. Only update writes
C. All reads and writes
D. Only partial sector reads
Answer: C

15. What condition will cause the DMX 3 to vault?
A. Fan module goes out
B. Memory Failure in slot 10
C. Front end cards brought offline
D. Battery time less than 5 minutes
Answer: D

16. Which SPSs are connected to XCM0 in a configuration with 8 power supplies?
A. 1A, 2A, 3A
B. 1B, 2B, 3B
C. 1B, 2B, 3B, 4B
D. 1A, 2A, 3A, 4A
Answer: D

17. When using a dual-directional configuration in which way does each SRDF group send data?
A. both directions over shared links
B. both directions over multiple links
C. one direction over one set of links
D. both directions over dedicated links
Answer: C

18. Where is "striped CKD" set to configure CKD metavolumes?
A. Edit Volumes
B. Edit Directors
C. Volumes Map
D. Volume Requests
Answer: D

19. What is the number of vault drive slices for a 2-storage bay, fully configured storage system?
A. 16
B. 32
C. 64
D. 128
Answer: D

20. Which feature provides performance enhancements for mirrored memory?
A. Striping
B. Solutions Enabler
C. Load Balancing
D. Aggressive Stripping
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved