Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

EMC E20-598 Exam - Cheat-Test.com

Free E20-598 Sample Questions:

Q: 1
Which hash type represents an individual data chunk processed during an EMC Avamar backup?
A. Atomic
B. Root
C. Composite
D. Metadata
Answer: A

Q: 2
For each file that is backed up in an EMC Avamar system, how many total bytes are added to the file cache?
A. 20
B. 24
C. 40
D. 44
Answer: D

Q: 3
What are three types of EMC Avamar hashes?
A. Composite, Root, and Atomic
B. Root, Atomic, and Index
C. Composite, Atomic, and Stripe
D. Root, Atomic, and Parity
Answer: A

Q: 4
What is used by EMC Avamar to provide system-wide fault tolerance?
A. RAID, RAIN, Checkpoints, and Replication
B. RAID, RAIN, Checkpoints, and HFS check
C. Asynchronous crunching, Parity, RAIN, and Checkpoints
D. HFS check, RAIN, RAID, and Replication
Answer: A

Q: 5
The EMC Avamar client needs to backup a file and has performed sticky-byte factoring. This results in the following:
Seven (7) chunks that will compress at 30%
Four (4) that will compress at 23%
Two (2) chunks at 50% compression
How many chunks will be compressed prior to hashing?
A. 4
B. 7
C. 9
D. 13
Answer: C

Q: 6
Which four account management actions can be performed from the EMC Client Manager interface?
A. Move clients to a new server
Retire clients
Move clients to a new domain
View management log
B. Move clients to a new domain
Retire clients
Modify client group associations
Schedule backups
C. View management log
Modify replication
Retire clients
Move clients to a new server
D. View management log
Retire clients
Delete clients
Browse clients
Answer: A

Q: 7
In EMC Avamar 6.0, which tool is used to completely move clients to a new Avamar server?
A. Client Manager
B. Enterprise Manager
C. Activation Manager
D. Avamar Administrator
Answer: A

Q: 8
Which tool is used to move a client to a new domain in EMC Avamar 6.0?
A. Client Manager
B. Activation Manager
C. Enterprise Manager
D. Installation Manager
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved