Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

EMC E20-597 Exam - Cheat-Test.com

Free E20-597 Sample Questions:

1. In NetWorker 7.4, what could be done to add a client to a group?
A. Drag the client onto the group resource
B. Drag the client onto the pool resource
C. Select the client in the group resource
D. Select the client in the pool resource
Answer: A

2. Which NetWorker edition is needed to configure a data zone with a NetWorker server with 16 LTO2 devices and 10 storage nodes with 32 devices each?
A. Business
B. Network
C. Power
D. Workgroup
Answer: C

3. Your customer is planning a NetWorker backup environment. They will have one NetWorker server and two storage nodes, all sharing the four tape drives in one autochanger.
How many dynamic drive sharing licenses are needed?
A. 1
B. 3
C. 4
D. 12
Answer: C

4. A company wants to move to a backup-to-disk solution, and is considering Celerra.What is an advantage of this solution?
A. Built-in tape acceleration algorithm
B. Extra hardware not required on the storage node
C. File system shares dedicated to individual storage nodes
D. Fragments file system to improve writes
Answer: B

5. For which type of NetWorker backup is the client file index backed up?
A. Client-initiated and server-initiated
B. Client-initiated only
C. Raw backups
D. Server-initiated only
Answer: D

6. Why are split-mirror snapshots preferred for disaster recovery?
A. Always consistent
B. Faster recovery compared to copy on write snapshots
C. Provides a complete copy of production data
D. Requires less storage space compared to copy on write snapshots
Answer: C

7. What is an advantage of using EMC OnCourse?
A. Automated file transfers across Celerra systems
B. Creates local, point-in-time logical disk copies
C. Provides a "near instant" snapshot of a filesystem on the same or different Celerras
D. Automated file transfers across existing servers
Answer: C

8. You want to deploy a NetWorker backup solution in an environment consisting of five Linux servers, two HP-UX, four Solaris, four Windows 2000 and three Windows 2003.
One of the Solaris servers is currently idle so you decide to use it as the NetWorker server. The customer purchased a NetWorker Power Edition for UNIX.
How many additional licenses are needed?
A. Seven client connections and three ClientPaks
B. Seven client connections and five ClientPaks
C. Eight client connections and two ClientPaks
D. Eight client connections and three ClientPaks
Answer: D

9. A defined backup policy takes full backups every Monday and incremental backups on the remaining weekdays. In the worst case how many restores would you have to perform to recover a file that was removed by mistake on Friday morning?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: D

10. A customer buys an NS80 with two trays of 500 GB ATA disks to be used as the primary backup destination device. According to best practices, how is the second tray configured?
A. One 8+1 RAID 3 group, one 4+1 RAID 3 group, and one hot spare
B. Three 4+1 RAID 3 groups
C. Three 4+1 RAID 5 groups
D. Two 6+1 RAID 5 groups and one hot spare
Answer: D

11. A customer decides to implement a two-tier backup solution, with disk as tier one and tape as tier two. A retention period needs to be defined for tier one, which would determine when the data will be moved to tier two.
What determines this retention period?
A. Backup window
B. Data type in the environment
C. Recovery point objective (RPO)
D. Recovery time objective (RTO)
Answer: D

12. A customer has two tape drives configured to a NetWorker storage node that is currently backing up four clients. How many nsrmmdbd processes are running on the storage node?
A. 0
B. 1
C. 2
D. 4
Answer: A

13. Click the Exhibit button.

You are backing up your data every day at midnight as shown in the exhibit. You have a failure on day 5 at 11 A.M.
How many backups must be recovered?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: A

14. Your customer is planning a NetWorker backup environment. They have one NetWorker server and two storage nodes, all using the same autochanger for backups. The autochanger has two tape drives.
What is the MINIMUM number of dynamic drive sharing licenses needed?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: A

15. You are designing a solution for a customer using NetWorker and PowerSnap, to create and back up copy on write (CoW) snapshots of a STD device on a DMX-3 accessed from a Solaris 9 application host.
The STD volume size is 300 GB with a change rate of 10%.
What is the minimum VDEV (Virtual Device) size needed?
A. 30 GB
B. 270 GB
C. 300 GB
D. 330 GB
Answer: C

16. Your customer is using an advanced file type device and would like to perform save set cloning after backup. Which option is available for this configuration?
A. Automatic and manual cloning of a save set, but cloning can begin only after all the save sets in the savegroup have been backed up
B. Automatic cloning after all the save sets in the savegroup have been backed up and manual cloning of a save set as soon as it has finished its backup
C. Manual cloning of a save set, but cloning can begin only after all the save sets in the savegroup have been backed up
D. Save set cloning is not supported for advanced file type devices
Answer: B

17. A telco company needs to retain log files for 1 year for legal compliance. RTO for files backed up within the last week is in minutes.
Which backup solution should be recommended?
A. Advanced file type device
B. EMC Centera
C. NDMP device
D. Tape library
Answer: A

18. A CLARiiON CX3-20 with 4 GB of system cache has been configured as a backup-to-disk device.
What is the minimum recommended read cache size?
A. 1 GB
B. 2 GB
C. 200 MB
D. 500 MB
Answer: C

19. What is a characteristic of an advanced file type device in NetWorker?
A. Can only clone to another advanced file type device
B. Duplicate media database records
C. Requires a separate pool
D. Save sets are stored in separate files in a flat directory format
Answer: B

20. Which NetWorker command can be used to find out the dates that a specific save set has been backed up?
A. mminfo
B. mmls
C. nsrinfo
D. nsrls
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved