Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

EMC E20-593 Exam - Cheat-Test.com

Free E20-593 Sample Questions:

1. Which NetWorker command can be used to find out the dates that a specific save set has been backed up?
A.mminfo
B.mmls
C.nsrinfo
D.nsrls
Answer: A

2. You are designing a backup schedule for a file system that changes frequently.
Which NetWorker weekly backup schedule results in the fastest recovery?
A.Full incr incr incr incr incr incr
B.Full 1 2 3 4 5 6
C.Full 4 7 4 7 4 7
D.Full 8 8 8 8 8 8
Answer: D

3. Which NetWorker server daemon is responsible for starting other server and storage node daemons?
A.nsrd
B.nsrjobd
C.nsrmmdbd
D.nsrmmgd
Answer: A

4. You want to make sure that only NetWorker Server S1 can back up client C1's data.What do you need to do?
A.Add C1 to /nsr/res file on the NetWorker Server S1
B.Add C1 to /nsr/res/clients file on the NetWorker Server S1
C.Add S1 to /nsr/res/permissions on the client machine C1
D.Add S1 to /nsr/res/servers file on the client machine C1
Answer: D

5. You noticed that a full level save set is still browsable even after its browse time has expired. What could be the cause?
A.A clone of the save set exists and has a longer retention period
B.Incremental save sets depending upon this full save set are still browsable
C.The volume containing the save set is still browsable
D.There was a read error on the volume containing the save set, giving it a "suspect" status
Answer: B

6. The status of a volume was prematurely set to full. Which command can be used to change the status of the volume to continue writing to it?
A.jbedit
B.mminfo
C.nsrck
D.nsrmm
Answer: D

7. You are designing a solution for a customer using NetWorker and PowerSnap, to create and back up copy on write (CoW) snapshots of a STD device on a DMX-3 accessed from a Solaris 9 application host.
The STD volume size is 300 GB with a change rate of 10%.
What is the minimum VDEV (Virtual Device) size needed?
A.30 GB
B.270 GB
C.300 GB
D.330 GB
Answer: C

8. Which NetWorker Management Console server daemon acts as a mini web server and responds to the initial http request from console clients?
A.dbsrv9
B.gstd
C.gsttclsh
D.nsrd
Answer: C

9. Which NetWorker feature allows writing more than one save set at a time?
A.Advanced file type device
B.Multiplexing
C.Open tape format
D.Remote backup device
Answer: B

10. A customer wants to back up two NetWorker clients at the same time every day.
Which NetWorker resource is configured to include both clients?
A.Group
B.Policy
C.Pool
D.Schedule
Answer: A

11. Which NetWorker process initiates negotiation with nsrd during a client-initiated backup?
A.nsrexecd
B.nsrindexd
C.nsrlcpd
D.nsrmmdbd
Answer: A

12. Which NetWorker daemon is responsible for the communication between nsrjb and the user interface?
A.nsrd
B.nsrexecd
C.nsrlcpd
D.nsrmmgd
Answer: D

13. Which NetWorker process runs on each storage node?
A.nsrd
B.nsrexecd
C.nsrjobd
D.nsrmmd
Answer: D

14. What manages a NetWorker remote device?
A.A host outside the NetWorker data zone
B.A storage node other than the NetWorker server
C.Another NetWorker server
D.Remote administration tools
Answer: B

15. In an EDL environment, what describes the use of Tape Cloning with the embedded storage node once the data has been backed up to virtual tape?
A.Backup application issues clone command; EDL copies save sets to physical tape with different barcode
B.Backup application issues clone command; EDL copies save sets to physical tape with same barcode
C.Backup application issues eject command; EDL moves backup data to physical tape with different barcode
D.Backup application issues eject command; EDL moves backup data to physical tape with same barcode
Answer: A

16. A company wants to use a CX3-80 with FLARE 24 as a backup-to-disk destination device. ATA disks are being included as part of the solution.
Which RAID type should be used?
A.RAID 0
B.RAID 3
C.RAID 5
D.RAID 1/0
Answer: C

17. You are configuring two LUNs with 1.5 TB each in a CLARiiON CX3-80.
They will be used as backup-to-disk destination devices on a single Windows NetWorker server.
Which license (option) is needed?
A.ClientPak
B.Disk Backup
C.Storage Node
D.Virtual Tape Library
Answer: B

18. Which process monitors active recover sessions?
A.ansrd
B.nsrd
C.nsrdbd
D.nsrexecd
Answer: A

19. Which Celerra NS/CLARiiON tool is used to replicate both data and catalog to a remote site?
A.SRDF
B.MirrorView
C.Celerra SnapSure
D.Celerra Replicator
Answer: B

20. In a Windows environment, the NetWorker nsrd process will not start because the resource database is corrupt.
How can the resource information be recovered?
A.Remove ...\nsr\index, start nsrd, and run mmrecov
B.Remove ...\nsr\res, start nsrd, and run mmrecov
C.Rename ...\nsr\index, start nsrd, and run recover
D.Rename ...\nsr\mm, start nsrd, and run mmrecov
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved