Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

EMC E20-540 Exam - Cheat-Test.com

Free E20-540 Sample Questions:

1. What is a benefit of using ATA storage in NAS environment?
A. Low performance storage for OLTP applications
B. High performance storage for OLTP applications
C. High volume storage for high performance environment
D. High volume storage for low performance environments
Answer: D

2. Which command is used to verify anti-virus functionality at the Data Mover?
A. server_av
B. server_setup
C. server_viruschk
D. server_antivirus
Answer: C

3. Celerra quotas are turned off. How does that affect the existing user and group quota information?
A. it will be lost
B. is maintained
C. will still be active
D. becomes unavailable
Answer: B

4. Which is used for centralized user and group management in a UNIX environment?
A. NIS
B. UFS
C. UDP
D. NTLM
Answer: A

5. Which network component isolates network segments?
A. ISL
B. STP
C. VLAN
D. LACP
Answer: C

6. Which two [2] methods allow access to the hidden ".ckpt" directory created by SnapSure?
A. Enter the entire path into Start > Run > \\server_x\SnapSure\ckpt
B. Browse to the .ckpt directory using Windows Explorer
C. Append .ckpt to the path shown when mapping a network drive.
D. Type the entire path directly into the Address bar in Windows Explorer
Answer: AD

7. An NS700G is being installed which will be connected to both Symmetrix and CLARiiON storage. Based on best practices, where should the Celerra Control Volumes be placed?
A. CLARiiON
B. Symmetrix
C. Control Station
D. Either the Symmetrix or CLARiiON
Answer: B

8. What is a new SnapSure feature in NAS 5.2?
A. Out of order deletion of Checkpoints
B. Multiple checkpoints of a single filesystem
C. Checkpoint restore with a single command
D. Uses a bitmap to track the location of changed data
Answer: A

9. An unprotected disk containing Oracle binaries fails. What action needs to be taken when the database resides on Celerra?
A. None
B. Restart the Oracle DB
C. Reinstall the entire Oracle package
D. Initiate a Data Mover failback and restart the Oracle DB
Answer: C

10. Which SRDF mode does a TimeFinder/FS Near Copy implementation use?
A. Near copy
B. Synchronous
C. Adaptive copy
D. Asynchronous
Answer: B

11. Click the Exhibit button.

Which three [3] shares are visible on \\fenway?
A. share1
B. share2
C. share3
D. share4
Answer: ABD

12. Which assigns the Fibre Channel WWN?
A. Name server
B. Operating system
C. System Administrator
D. Hardware manufacturer
Answer: D

13. What is a benefit of Celerra Data Migration Service (CDMS)?
A. Minimal service disruption
B. Manual migration of all old data
C. Automatic data defragmentation
D. Automatic restoration of multi-protocol permissions
Answer: A

14.Which Data Mover failover policy tries to recover the primary Data Mover before activating the standby?
A. Fast
B. Auto
C. Retry
D. Manual
Answer: C

15. What is the difference between the Celerra CNS-14 and the CFS-14?
A. CNS-14 does not have a keyboard or monitor
B. The CNS-14 does not have a keyboard or monitor
C. CFS-14 has one Control Station, CNS-14 has two
D. CNS-14 has a keyboard and monitor on the outside of the front door, CFS-14 has the key board and monitor on the inside of the front door
Answer: A

16. Which procedure configures Windows users' home directories on a Celerra CIFS server?
A. Configure the homedir file with the path for each domain user
Enable the home directory option on the Data Mover
Export the appropriate path as the share name HOME
Edit the profile of each users account.
B. Configure the homedir file with the path for each domain user
Enable the home directory option on the Data Mover
Create a directory in the correct location for each user
Edit the profile of each existing user's account.
C. Configure the homedir file with the path for each domain
Export the path as the share name HOME
Enable the home directory option on the Data Mover
Edit the profile of each users account using the %user% variable
D. Configure the homedir file with the path for each domain
Enable the home directory option on the Data Mover
Create a directory in the correct location for each user
Edit the profile of each users account using the %user% variable
Answer: B

17. Which boot selection and configuration file is used to install NAS 5.2 on a CFS-14 with minimal user intervention?
A. <P>boot selection: install configuration file: eth2.cfg</P> <P> </P>
B. <P>boot selection: kickstart configuration file: ksnas.cfg </P> <P> </P>
C. <P>boot selection: serialinstall configuration file: ksnas.cfg</P> <P> </P>
D. <P>boot selection: serialkickstart configuration file: eth2.cfg</P> <P> </P>
Answer: B

18. How is a CIFS share made visible through only a single CIFS server and its aliases?
A. Add the shares to the CIFS server after its creation
B. Specify the -netbios option during the export process
C. Specify the -compname option during the export process
D. Specify the share name(s) when creating the CIFS server
Answer: B

19. Which command is used to create a new user on the Data Mover for FTP?
A. nas_user
B. nas_newuser
C. server_user
D. server_ftpuser
Answer: C

20. What is a feature of Celerra Manager Basic Edition in NAS 5.2?
A. Data Migration feature
B. Launch Celerra Monitor
C. Multiple Celerra support
D. Tree quota management
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved