Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

EMC E20-537 Exam - Cheat-Test.com

Free E20-537 Sample Questions:

1. What is a benefit of using ATA storage in NAS environment?
A. Low performance storage for OLTP applications
B. High performance storage for OLTP applications
C. High volume storage for high performance environment
D. High volume storage for low performance environments
Answer: D

2. What is the default type of a Celerra file system?
A. ufs
B. uxfs
C. mgfs
D. rawfs
Answer: B

3. Click the Exhibit button.

What will happen if one of the trunking network paths fails (indicated by the X)?
A. I/O will pass on both paths
B. The Data Mover will failover
C. All I/O will pass on active path only
D. I/O will wait until the failed path becomes available
Answer: C

4. Which statement describes TimeFinder/FS NearCopy?
A. Uses an RDF link with a distance greater than 100 kilometers
B. Uses an asynchronous SRDF link between the R1 and R2 sites
C. Produces a read/write BCV file system copy on the remote Celerra system
D. Produces a read only BCV file system copy on the Remote Celerra system
Answer: D

5. Which is used in a UNIX environment to mount a remote file system?
A. NFS
B. UFS
C. CIFS
D. VxFS
Answer: A

6. Which two [2] sets of features guarantee data integrity for CLARiiON?
A. SNiiFFER, NOVRAM, SnapView
B. MirrorView, Vault, RAID Protection
C. Mirrored Cache, Vault, RAID Protection
D. CLARiiON disk sector format, SNiiFFER, NOVRAM
Answer: CD

7. What occurs when a power loss affects Storage Processor A?
A. System continues running
B. Data migrated from vault to LUNs
C. All I/Os check vault first until migration is complete
D. Write Cache is disabled and its data is dumped to the vault
Answer: D

8. Which CLARiiON feature prevents data loss in the event of a hardware failure?
A. Vault area
B. Storage Group
C. Navisphere Manager
D. CLARiiON onALERT
Answer: A

9. What is the purpose of the CLARiiON Vault area?
A. saves a changed configuration
B. serves as a Hot Spare for a faulted disk
C. second write cache of a Storage Processor
D. holds write cache content in the event of a failure
Answer: D

10. What are two [2] purposes of the CLARiiON SNiiFFER?
A. a scheduled verify of all LUNs
B. RAID scheme error correction
C. a scheduled analysis of network traffic
D. analysis of Storage Processor's network interface
Answer: AB

11. What is the primary role of the Data Movers?
A. disk that holds the physical data
B. moves data between the clients and the storage system
C. assumes the role of the Control Station in the event of a failover
D. monitors the Celerra cabinet and reports environmental problems to the Control Station
Answer: B

12. What is the difference between the Celerra CNS-14 and the CFS-14?
A. CNS-14 does not have a keyboard or monitor
B. The CNS-14 does not have a keyboard or monitor
C. CFS-14 has one Control Station, CNS-14 has two
D. CNS-14 has a keyboard and monitor on the outside of the front door, CFS-14 has the key board and monitor on the inside of the front door
Answer: A

13. What are two [2] functions of the Control Station?
A. Allows you to create file systems, and manage Data Movers
B. Allows you to manage the CNS-14 and everything attached to it
C. Enables you to install, and upgrade software on the storage system
D. Provides installation, configuration and management features for the CNS-14
Answer: AD

14. Which NS600 cache data is written to the vault area in the event of a power failure?
A. Read
B. Write
C. NVRAM
D. Write and read
Answer: B

15. How does the Control Station on an NS600 access /nas/dos and /nas/var?
A. Ethernet
B. Local Disk
C. Optical Fibre Channel
D. Copper Fibre Channel
Answer: A

16. Which RAID types are allowed in the configuration guidelines for the Celerra NS family?
A. RAID5 (4+1), RAID5 (7+1), RAID1, RAID5 (6+1) for ATA
B. RAID5 (4+1), RAID5 (8+1), RAID1, RAID5 (6+1) for ATA
C. RAID5 (4+1), RAID5 (7+1), RAID1, RAID5 (6+1) for ATA, RAID3 (4+1) for Video
D. RAID5 (4+1), RAID5 (8+1), RAID1, RAID5 (6+1) for ATA, RAID3 (4+1) for Video
Answer: B

17. What are three [3] configuration rules for NAS LUNs on an NSX00G/GS?
A. Can only be configured in a Raid5 or Raid1 Group
B. LUNs within RAID Groups are not restricted to SAN or NAS
C. LUNs in the Raid Group must be divided into 2, 4 or 8 equal LUNs
D. Celerra Control LUNs must be configured on a dedicated NAS 4+1 Raid5 group
Answer: ABD

18. Which configuration meets the requirements? A NAS site has a CX600, a fibre channel switch, and an NS600G. The solution requires connection of 10 servers in a single path configuration, and an NS600G in a high availability configuration.
A. Connect servers in single path and NS600G in dual path via the switch
B. Connect servers and NS600G via the switch in single path configuration
C. Connect servers in dual path via the switch and direct connect the NS600G to the CX600
D. Connect servers in single path via the switch and direct connect the NS600G to the CX600
Answer: D

19. Which feature does the NS700G have that the NS600G does not?
A. Supports RAID 0,1,3,and 5
B. No direct attachment to CLARiiON storage
C. Eight 10/100/1000 Ethernet ports per Data Mover
D. Two 3GHz Pentium 4 processors per Data Mover
Answer: D

20. There is an NS700G with NAS 5.2 installed with four CLARiiON storage arrays attached. Can an additional Symmetrix DMX be attached?
A. No, the NS700G would support only a fifth CLARiiON
B. Yes, the additional Symmetrix attachment is supported
C. No, the NS700G can attach a maximum of four storage arrays
D. Yes, the NS700G supports mixed CLARiiON and Symmetrix storage
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved