Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

EMC E20-533 Exam - Cheat-Test.com

Free E20-533 Sample Questions:

1. Which solution does Celerra Replicator provide?
A. logical filesystem copies for data protection
B. physical file system copies for disaster recovery
C. asynchronous file system replication over an IP link
D. synchronous file system replication over an SRDF link
Answer: C

2. Where is Internal Usermapper located?
A. on the Control Station
B. Virtual Data Mover level
C. physical Data Mover level
D. spread over all Usermapper servers
Answer: C

3. What is the 64-bit hardware address for a Fibre Channel HBA?
A. IP v6 address
B. NL_Port address
C. World Wide Name
D. Media Access Control address
Answer: C

4. What is the purpose of the CLARiiON Vault area?
A. saves a changed configuration
B. serves as a Hot Spare for a faulted disk
C. second write cache of a Storage Processor
D. holds write cache content in the event of a failure
Answer: D

5. Which NS600 cache data is written to the vault area in the event of a power failure?
A. Read
B. Write
C. NVRAM
D. Write and read
Answer: B

6. How does the Control Station on an NS600 access /nas/dos and /nas/var?
A. Ethernet
B. Local Disk
C. Optical Fibre Channel
D. Copper Fibre Channel
Answer: A

7. Which RAID types are allowed in the configuration guidelines for the Celerra NS family?
A. RAID5 (4+1), RAID5 (7+1), RAID1, RAID5 (6+1) for ATA
B. RAID5 (4+1), RAID5 (8+1), RAID1, RAID5 (6+1) for ATA
C. RAID5 (4+1), RAID5 (7+1), RAID1, RAID5 (6+1) for ATA, RAID3 (4+1) for Video
D. RAID5 (4+1), RAID5 (8+1), RAID1, RAID5 (6+1) for ATA, RAID3 (4+1) for Video
Answer: B

8. What are three [3] configuration rules for NAS LUNs on an NSX00G/GS?
A. Can only be configured in a Raid5 or Raid1 Group
B. LUNs within RAID Groups are not restricted to SAN or NAS
C. LUNs in the Raid Group must be divided into 2, 4 or 8 equal LUNs
D. Celerra Control LUNs must be configured on a dedicated NAS 4+1 Raid5 group
Answer: ABD

9. Which configuration meets the requirements? A NAS site has a CX600, a fibre channel switch, and an NS600G. The solution requires connection of 10 servers in a single path configuration, and an NS600G in a high availability configuration.
A. Connect servers in single path and NS600G in dual path via the switch
B. Connect servers and NS600G via the switch in single path configuration
C. Connect servers in dual path via the switch and direct connect the NS600G to the CX600
D. Connect servers in single path via the switch and direct connect the NS600G to the CX600
Answer: D

10. What is a benefit of using ATA storage in NAS environment?
A. Low performance storage for OLTP applications
B. High performance storage for OLTP applications
C. High volume storage for high performance environment
D. High volume storage for low performance environments
Answer: D

11. Which feature does the NS700G have that the NS600G does not?
A. Supports RAID 0,1,3,and 5
B. No direct attachment to CLARiiON storage
C. Eight 10/100/1000 Ethernet ports per Data Mover
D. Two 3GHz Pentium 4 processors per Data Mover
Answer: D

12. There is an NS700G with NAS 5.2 installed with four CLARiiON storage arrays attached. Can an additional Symmetrix DMX be attached?
A. No, the NS700G would support only a fifth CLARiiON
B. Yes, the additional Symmetrix attachment is supported
C. No, the NS700G can attach a maximum of four storage arrays
D. Yes, the NS700G supports mixed CLARiiON and Symmetrix storage
Answer: C

13. An NS700G is being installed which will be connected to both Symmetrix and CLARiiON storage. Based on best practices, where should the Celerra Control Volumes be placed?
A. CLARiiON
B. Symmetrix
C. Control Station
D. Either the Symmetrix or CLARiiON
Answer: B

14. Which supports file system shares that can be accessed using the Universal Naming Convention (UNC) through an extensive set of protocols including CIFS, NFS, NCP, and Apple Talk?
A. DFS
B. VDS
C. NFS
D. VSS
Answer: A

15. Which Data Mover failover policy tries to recover the primary Data Mover before activating the standby?
A. Fast
B. Auto
C. Retry
D. Manual
Answer: C

16. Which status identifies a Data Mover to be replaced when the getreason command is used?
A. contacted
B. connected
C. dos booted
D. powered off
Answer: D

17. When using remote Celerra Replication, what is the function of the Playback Service?
A. Creates a delta set containing block modifications made to the file system at the remote site
B. Creates a delta set containing block modifications made at the source file system
C. Reads the delta set from the source file system and updates the source file system after failback
D. Reads the delta sets from the destination SavVol and updates the destination file system
Answer: D

18. Click the Exhibit button.

Which three [3] shares are visible on \\fenway?
A. share1
B. share2
C. share3
D. share4
Answer: ABD

19. Click the Exhibit button.

Which "Data Migration" status is being monitored?
A. SDMS
B. CDMS
C. SnapSure
D. TimeFinder/FS
Answer: B

20. What is the external network device name of an NS600 Data Mover?
A. eth
B. ace
C. ana
D. cge
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved