Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

EMC E20-530 Exam - Cheat-Test.com

Free E20-530 Sample Questions:

1.What is the recommended minimum amount of memory in a management station for an EMC VisualSAN 4.0 installation in a mid-sized SAN?
A. 256 MB
B. 512 MB
C. 1 GB
D. 2 GB
Answer: C

2. Which describes the non-blocking architecture deployed in M-series switches?
A. Allows frames to be sent to destination ports based on the receiving ports availability
B. Switch operations which move data across the bus into CMM and finally to MPC for delivery
C. Memory based operations which fence partitions of memory into bit-buckets for data delivery
D. Allows memory segmentation across the s/bar platform permitting data re-direction based on ASIC availability
Answer: A

3. Which native command on a B-series switch will provide data for EMC Customer Service?
A. showtech
B. supportshow
C. supportlogs
D. switchsupport
Answer: B

4. Which is an EMC recommended best practice when doing fabric zoning?
A. Single FA zoning
B. Multiple FA zoning
C. Single HBA zoning
D. Multiple HBA zoning
Answer: C

5. Which option is used to prevent mirroring at the host level if the device is already mirrored at the storage level in a PowerPath Volume Manager 4.x environment?
A. HW_MIRRORS_ON_REDUNDANT_SW_POLICY
B. NO_MIRRORS_ON_REDUNDANT_HW_POLICY
C. SW_MIRRORS_ON_REDUNDANT_HW_POLICY
D. DISABLE_MIRRORS_ON_REDUNDANT_HW_POLICY
Answer: C

6. A customer cannot discover his Brocade switches within ControlCenter. Which command must be run on the switch to resolve this?
A. snmpshow
B. configure
C. agtcfgset
D. snmpmibcapset
Answer: D

7. Which CLI command is used for Device Masking?
A. fzone
B. symcfg
C. symmask
D. symconfig
Answer: C

8. Which two [2] components are required to use SAN Manager?
A. NAS Agent
B. FCC Agent
C. SDM Agent
D. SAN Manager license
Answer: CD

9. Which Cisco tool is used to monitor, configure and manage multiple MDS switches?
A. Device Tools
B. SAN Manager
C. Fabric Manager
D. Connectrix Manager
Answer: C

10. From Connectrix Manager, which two [2] levels of user rights can be assigned to specific users?
A. Fabric Administrator
B. System Administrator
C. Product Administrator
D. Configuration Administrator
Answer: BC

11. Click the Exhibit button.

What is represented by data flow in the picture?
A. FCIP representation of remote DR
B. ISCSI representation of remote DR
C. FCIP representation of remote backup
D. ISCSI representation of remote backup
Answer: A

12. How many switching modules (line cards) can be inserted into the MDS-9509 Director?
A. 5
B. 6
C. 7
D. 8
Answer: C

13. Which two [2] management tools have SAN zoning capabilities in a McDATA environment?
A. Connectrix Manager
B. Fabric Control Watch
C. Embedded Web Server
D. Storage Virtualization Control
Answer: AC

14. In the OSI 7-layer Network Model, which layer describes the cabling used to create Fibre Channel SANs?
A. Layer 1, Physical
B. Layer 2, Data Link
C. Layer 3, Network
D. Layer 6, Presentation
Answer: A

15. Click the Exhibit button.

In this implementation, gateways are used to connect existing Fibre Channel devices to an IP network, and as such will include physical interfaces for which two [2] networks?
A. IP
B. ATM
C. Sonet
D. Fibre Channel
Answer: AD

16. When are zoning changes made in EMC VisualSAN 4.0 saved on a DS-16B2 switch?
A. Immediately
B. When they are refreshed
C. When they are committed
D. At next 30 minute information refresh
Answer: C

17. Which two [2] UNIX utilities are used to test network connectivity?
A. ping
B. ifconfig
C. nslookup
D. traceroute
Answer: AD

18. What does the RCT_L frame field setting indicate?
A. The arbitrated frame size
B. Whether a primitive function has been requested
C. The sequence number of the frame in an ordered set
D. Whether the fame contains link control information or data
Answer: D

19. In either a UNIX or Windows environment, which command is used for PowerPath monitoring and management?
A. powermt
B. powermon
C. pp_select
D. powerdisplay
Answer: A

20. What does EMC VisualSAN 4.0 use to gather Brocade Switch information?
A. SNMP
B. Webtools
C. SCSI INQ
D. Navisphere CLI
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved