Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

EMC E20-520 Exam - Cheat-Test.com

Free E20-520 Sample Questions:

1. Which Navisphere Event Monitor model uses an SP agent to monitor only the storage system on which the SP agent resides?
A. Individual
B. Enterprise
C. Distributed
D. Centralized
Answer: C

2. THB Corporation has a database consisting of one log LUN and four data LUNs. The company plans to mirror the database to two remote locations with MirrorView/S. How should it plan to maintain the consistency of the database?
A. Create a MirrorView/S consistency group, and ensure that all five mirrors are members of the
consistency group
B. Consistency cannot be maintained with MirrorView/S. They should consider MirrorView/A with
consistency groups
C. Consistency cannot be maintained because MirrorView/S does not support consistency groups with two secondary images
D. Consistency cannot be maintained because MirrorView/S does not support consistency groups where log LUNs are members
Answer: C

3. What is a valid Navisphere CLI command?
A. navicli getlun -h 192.168.2.125
B. navicli -d 192.168.2.125 getlun -rg
C. navicli -h 192.168.2.125 getlun -rg
D. java.jar navicli -address 192.168.2.16 metalun -list
Answer: C

4. The CFM Corporation believes its data is going through the wrong switch in the fabric. They put a protocol analyzer online to capture the output. Where should they look to see if the data is being routed incorrectly?
A. The fourth byte of the destination WWPN
B. The eighth byte of the destination WWPN
C. The first byte of the destination Fibre Channel address
D. The second byte of the destination Fibre Channel address
Answer: C

5. Which option is selectable in the Create RAID Group dialogue box?
A. RAID Type
B. RAID Group ID
C. Enable Write Cache
D. Manual Destroy after LUN is unbound
Answer: B

6. What is one way a Snapshot provides a "point-in-time" view of a source LUN?
A. By writing the new data to the Reserved LUN pool each time it changes
B. By writing the new data to the Reserved LUN pool the first time it changes
C. By copying the original data to the Reserved LUN pool the first time it changes
D. By limiting the number of Snapshots to eight that can be assigned to a LUN at the same time
Answer: C

7. What is an attribute of a Clone Private LUN?
A. Contains Fracture Logs
B. Contains Write Intent Logs
C. Must be the same RAID type as the source LUN
D. Shared by both storage processors simultaneously
Answer: A

8. The VisualSRM agent installation can be performed locally on each host. What other method can be used for installation?
A. pkgadd utility
B. Pull installation
C. Push installation
D. At system reboot
Answer: C

9. What is a characteristic of Event Monitor?
A. Integrated with Navisphere Manager
B. Loaded as a separately purchased NDU
C. Monitors for hardware-related events only
D. Monitors only for Navisphere defined events
Answer: A

10. Which function is disabled when PowerPath is installed without a license key?
A. Failover
B. Multipathing
C. LUNZ functionality
D. Access to peer SP paths
Answer: B

11. Which feature does the PowerPath GUI provide to users?
A. Change the failover policy of a LUN
B. Change the CLARiiON SP from active to standby
C. Provide the CLARiiON with active-active failover policy
D. PowerPath is required for a host to connect to a storage group
Answer: A

12. Which feature best describes the PSM LUN on the CX series?
A. Each SP accesses its own copy
B. Default size is 2GB on a CX array
C. Not viewable in Navisphere Manager
D. Created after array initialization by the user
Answer: C

13. In an Emulex HBA Solaris host Installation, which file is edited to force the host to perform a Fabric login to a switch?
A. sd.conf
B. lpfc.conf
C. lputil.conf
D. /etc/system
Answer: B

14. What is a feature of Access Logix?
A. LUN Masking
B. Controls access to data through file locking
C. Masks host WWNs via Access Control lists
D. Restricts one host at a time to accessing one LUN at a time
Answer: A

15. How does a SAN Copy session failover upon SP failure?
A. Automatically, via PowerPath
B. Manually, via user intervention
C. Conditionally, via host intervention
D. Automatically, via storage system redundancy
Answer: B

16. Which event occurs when starting a new SnapView Snapshot session against a source LUN?
A. The creation of a session name
B. The creation of a SnapView Snapshot
C. The association of a SnapView Snapshot with the session
D. The copying of production data blocks to the Reserved LUN pool
Answer: A

17. Which combination is supported for a SAN Copy transfer?
A. SAN Copy/E licensed on a CX200 connected to a CX500 with SAN Copy licensed
B. SAN Copy/E licensed on a CX300 connected to a CX500 with SAN Copy licensed
C. SAN Copy/E licensed on a CX500 connected to a CX500 with SAN Copy licensed
D. SAN Copy/E licensed on a CX500 connected to a CX700 with SAN Copy licensed
Answer: B

18. After completing the CLARiiON SAN attach procedure, theWindows host is not logging into the Storage Processor. What is one condition that can cause the problem?
A. Improper zoning
B. Incorrect sd.conf
C. Did not install Agent
D. Did not install PowerPath
Answer: A

19. Which feature does the PowerPath CLI provide to users?
A. Set the failover policy for a LUN
B. Provide the CLARiiON with active-active failover policy
C. PowerPath is required for a host to connect to a storage group
D. Mask any of the LUNs on the storage array connected to the host
Answer: A

20. Which statement best describes the source LUN when using LUN migration?
A. Can be a private LUN
B. Cannot be a metaLUN
C. Can be in the process of binding
D. Cannot be a component of a metaLUN
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved