Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

EMC E20-510 Exam - Cheat-Test.com

Free E20-510 Sample Questions:

1. Which symcli command is used to define an SRDF relationship between dynamic SRDF enabled devices?
A.symdg create
B.symrdf create
C.symdg createpair
D.symrdf createpair
Answer: D

2. What is the order for an SRDF/A deltaset operation?
A.1 - Capture, 2 - transmit, 3 - receive, 4 - apply
B.1 - Send, 2 - receive, 3 - acknowledge, 4 - apply
C.1 - Capture, 2 - send, 3 - apply, 4 - acknowledge
D.1 - Send, 2 - acknowledge, 3 - apply, 4 - commit
Answer: A

3. If the customer's Recovery Point Objective is 120 seconds, what should the SRDF/A cycle time be in seconds?
A.30
B.60
C.120
D.240
Answer: B

4. What is the maximum number of usable TimeFinder Snapshots that can be created from a single source?
A. 16
B. 8
C. 15
D. 2
Answer: C

5. What is the default load balancing policy for hosts connected to a third party storage array with unlicensed PowerPath software?
A.Adaptive
B.No redirect
C.Round robin
D.Basic failover
Answer: A

6. Which Replication Manager role defines Application Sets, Jobs, and Schedules?
A.UNIX Administrator
B.Storage Administrator
C.Database Administrator
D.Replication Administrator
Answer: C

7. What is a Protected BCV Restore operation?
A.Restores a BCV to a Standard but does not propagate Standard writes to the BCV
B.Following the Restore operation, the BCV is automatically split from the Standard to assure it is protected
C.Incrementally restores the contents of the BCV to a standard with which the BCV has no prior relationship
D.Restores a BCV to a Standard and allows propagation of Standard writes to the BCV but not the BCVs mirror
Answer: A

8. What happens when you perform a consistent activation of a TimeFinder/Clone session?
A.The clones are write protected
B.Multi-session consistency is invoked
C.Creates a new TimeFinder/Clone consistency group
D.The Enginuity Consistency Assist feature (ECA) is invoked
Answer: D

9. A customer uses a point-in-time copy of data for a performance-sensitive application at 10:00 p.m. The time needed to copy the data from source to target is 30 minutes. Which solution would you recommend?
A.Create and activate the clone with the background copy (-copy) option at 10:00 p.m.
B.Create and activate the clone in the deferred copy mode (default) at or before 9:30 p.m.
C.Create a clone with the Copy (-copy) option at or before 9:30 p.m. Activate the clone at 10:00 p.m.
D.Create a TimeFinder/Clone session with the Precopy (-precopy) option at or before 9:30 p.m. Activate the clone at 10:00 p.m.
Answer: D

10. Which statement is correct with regard to EMC Replication technologies?
A.TimeFinder/Snap utilizes Virtual Devices (VDEVs)
B.TimeFinder/Clone Save Device Pool is accessible to the host
C.TimeFinder/Clone creates space efficient pointer based copies
D.R2 volumes from an SRDF/A pair can act as TimeFinder/Snap sources
Answer: A

11. What would be the result of creating a symsnap session?
A.Target virtual device is made Not Ready (NR)
B.Source virtual device is made Not Ready (NR)
C.Source device is placed into a Read-only state
D.Target virtual device is Read/Write (RW) enabled
Answer: A

12. When in a Failed Over state, which function could you use before failing back to the R1?
A.merge
B.update
C.refresh
D.resume
Answer: B

13. When in a Failed Over state, which function could you use before failing back to the R1?
A.merge
B.update
C.refresh
D.resume
Answer: B

14. What is the default re-synchronization process after an initial SRDF establish has been performed?
A.Full establish
B.Adaptive copy
C.Incremental establish
D.Restore changed tracks
Answer: C

15. What is the default re-synchronization process after an initial SRDF establish has been performed?
A.Full establish
B.Adaptive copy
C.Incremental establish
D.Restore changed tracks
Answer: C

16. When in a Split state, what is the status of an SRDF R1 and R2 pair from the host's perspective?
A.R1 is Not-Ready and R2 is Read/Write
B.R1 is Read/Write and R2 is Read/Write
C.R1 is Read/Write and R2 is Write-Disabled
D.R1 is Write-Disabled and R2 is Read/Write
Answer: B

17. When in a Split state, what is the status of an SRDF R1 and R2 pair from the host's perspective?
A.R1 is Not-Ready and R2 is Read/Write
B.R1 is Read/Write and R2 is Read/Write
C.R1 is Read/Write and R2 is Write-Disabled
D.R1 is Write-Disabled and R2 is Read/Write
Answer: B

18. A Symmetrix with a direct attached host contains 20 R1 volumes in 2 RDF groups with 10 volumes in each. If you were running SRDF/S, what is the maximum number of SYMCLI groups that you can create to manage the RDF volumes?
A.1
B.2
C.10
D.20
Answer: D

19. A Symmetrix with a direct attached host contains 20 R1 volumes in 2 RDF groups with 10 volumes in each. If you were running SRDF/S, what is the maximum number of SYMCLI groups that you can create to manage the RDF volumes?
A.1
B.2
C.10
D.20
Answer: D

20. After an SRDF restore operation is initiated, what happens?
A.R2 becomes the production volume
B.Data copy is initiated from the R1 to the R2 devices
C.Status of the R1 device is changed to "write disabled"
D.Host attached to the source Symmetrix has full read/write access to the R1 devices
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved