Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

EMC E20-501 Exam - Cheat-Test.com

Free E20-501 Sample Questions:

1. Which EMC backup and recovery solution features out-of-the box integration with Microsoft Volume Shadow Copy Service (VSS)?
A. Avamar
B. DiskXtender
C. NetWorker
D. RepliStor
Answer: D

2. Which EMC backup and recovery solution replicates individual open and closed files, directories, and shares?
A. Avamar
B. DiskXtender
C. EMC Legato
D. RepliStor
Answer: D

3. Which RecoverPoint feature provides local synchronous replication between LUNs that reside in one or more arrays at the same site?
A. CDP
B. CRR
C. RPA
D. RPSD
Answer: A

4. Which protocol is used to connect the RecoverPoint Appliance and the storage array?
A. FCOE
B. Fibre
C. IP
D. iSCSI
Answer: B

5. Which Replication Manager user role has the rights to restore replicas?
A. Database Administrator
B. Operator
C. Power Administrator
D. Power User
Answer: A

6. How does SAN Copy, running on a CLARiiON system, identify other storage systems?
A. Domain ID
B. FCID
C. MAC address
D. World Wide Names
Answer: D

7. You have a customer with a remote facility containing only three Windows servers. They recently had their backup tapes fail, and they would like to implement a solution that removes tape from the remote facility, minimizes bandwidth utilization, and keeps the data secure when traveling across the network. If possible, they would like to use existing Windows servers in their data center to replicate the data to. Which solution meets these requirements?
A. AutoStart
B. Avamar
C. Disk Library
D. RepliStor
Answer: D

8. A customer needs a disaster recovery solution for their Exchange environment. They currently have one site running Exchange within a SAN using CX3-80 storage, and the other smaller Exchange site using DAS.
They want to implement a remote recovery solution for Exchange.
What solution will you recommend?
A. Replication Manager
B. RepliStor
C. SAN Copy
D. SnapView
Answer: B

9. A customer wants to have automated failover during a Windows server outage, so that if the customer experiences a server outage, the recovery process will begin without human intervention.
Which EMC solution meets the customer requirement?
A. Celerra Replicator
B. NetWorker
C. RecoverPoint
D. RepliStor
Answer: D

10. Your customer is currently using RepliStor at their main data center. They would also like to use it to copy data from their remote offices to the main data center. Their main concern is data security when copying from the remote offices.
What are the security features of RepliStor that would meet the customer's data security need?
A. Connection, Digital Signature, Encryption
B. Digital Signature, Encryption, Data Verification
C. Encryption, Compression, Redundancy
D. Encryption, PKI, Masking
Answer: A

11. A customer backs up theirWindows servers to tape. They would like to complement these backups with the ability to provide disaster recovery protection in between backups, allowing only minutes of data loss as well as the ability to recover within minutes or hours.
Which solution fits this requirement?
A. Avamar
B. Backup Advisor
C. Replication Manager
D. RepliStor
Answer: D

12. A corporation recently acquired a secondary data center that is approximately 1,600 km from their primary data center location. The storage environment at the primary site consists of the following:
Windows and UNIX servers
CLARiiON storage system
10 TB of data to be replicated
T3 data link and 15-minute RPO
You are proposing a CLARiiON storage system for the secondary data center. Which EMC replication solution should you propose?
A. MirrorView/A
B. MirrorView/S
C. RecoverPoint CRR
D. RecoverPoint/SE
Answer: C

13. XYZ Corporation has recently acquired a secondary data center that is approximately 800 km from its primary data center location. The storage environment at the primary site consists of the following:
Windows servers only
CLARiiON storage system
3 TB of data to be replicated
XYZ will purchase a CLARiiON system for the secondary data center, and they are looking for a scalable and cost-effective replication solution. Which EMC replication solution should you propose in this case?
A. MirrorView/A
B. MirrorView/S
C. RecoverPoint CRR
D. RecoverPoint/SE
Answer: D

14. Your customer has been using a CLARiiON CX4 array for several months and has asked you to help them design a data replication solution to their offsite facility approximately 250 km away. Their current network infrastructure can only provide them the equivalent of a T1 connection to the second facility, and they are asking for an RPO of no more than 20 minutes. They need to replicate roughly 1.75 TB of data with a change rate of less than 10%.
The solution must interoperate with Windows and Linux hosts, and maximize the limited bandwidth available to the customer today.
What replication solution would you suggest?
A. MirrorView/A
B. RecoverPoint CDP
C. RecoverPoint/SE CRR
D. SAN Copy
Answer: C

15. A customer has an existing production CX3-80 at their primary site and a CX3-20 at a remote site 2,000 km away. They have three dedicated DS3 and four T1 connections. They need to replicate their critical databases from the primary site to the remote site. The total size of the databases is over 5 TB. They are interested in a SAN-based method to move that much data. Their requirement is a RPO of seconds to minutes.
They are currently negotiating a new WAN contract and are looking to reduce WAN bandwidth
requirements. Which EMC solution do you recommend?
A. RecoverPoint CRR
B. RecoverPoint/SE
C. RepliStor
D. SAN Copy
Answer: A

16. Your customer has a mission-critical Oracle database on open systems and CLARiiON that needs an improved method of local replication. The customer wants to reduce as much as possible the amount of time between the each local replica, but is concerned about the disk space needed to maintain all the replicas. They estimate that they want to support about a week of replicas, but worry about the management needed to determine the correct replica to mount.
Which product provides the simplest way to meet this requirement?
A. RecoverPoint CDP
B. RepliStor
C. SAN Copy
D. SnapView
Answer: A

17. Your customer has been using a CLARiiON CX4 array for several months in theirWindows environment and has asked you to help them design a data replication solution to their offsite facility approximately 250 km away. Their current network infrastructure can only provide them the equivalent of a T1 connection to the second facility, and they are asking for an RPO of no more than 20 minutes. They need to replicate roughly 1.75 TB of data with a change rate of less than 10%.
The solution must scale easily and quickly to accommodate anticipated future growth, but provide them the lowest possible entry point to meet the current requirements.
Which replication solution would you suggest?
A. MirrorView/A
B. RecoverPoint CRR
C. RecoverPoint/SE CRR
D. SAN Copy
Answer: C

18. A customer has a production Microsoft SQL 2005 database server in an active-passive cluster attached to a CX3-20c with SnapView. They will be implementing a data warehouse on another SQL 2005 database server in a separate active-passive cluster also attached to the same CX3-20c for reporting and analytics.
Which product will automate the process of creating and promoting application consistent database replicas from the production server to the data warehouse server?
A. MirrorView/A
B. Navisphere
C. Replication Manager
D. VDI
Answer: C

19. A customer wants to automate the setup and management of multiple replicas of the production database on the DMX-3 so developers can create and delete at will for aggressive application development lifecycles.
Which solution would you recommend?
A. RecoverPoint CRR
B. Replication Manager
C. RepliStor
D. SAN Copy
Answer: B

20. How would you describe Replication Manager's chief customer benefit?
A. Allow the ability to have AS400 and mainframe hosts share the same BCV disk pool.
B. Automate the creation and management of replicas.
C. Enable consistent splits between multiple DMX-3 arrays.
D. Provide a simple GUI that allows backup applications to restore to disk.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved