Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

EMC E20-390 Exam - Cheat-Test.com

Free E20-390 Sample Questions:

Q: 1
A user is creating a dynamic disk on a Windows host. The first disk is fully utilized. Writes continue to the next disk. Which volume type did they select?
A. Striped
B. Spanned
C. RAID 5
D. Mirrored
Answer: B
Explanation:
Spanned volumes - spanned volumes use disk space from 2 to 32 disks. The amount of space used on the individual disks may vary. When data is written to a spanned volume, the portion of the volume residing on the first disk is filled first, and then data is written to the next disk in the volume. If any disk fails in the volume, then all data stored on that volume becomes unavailable. A spanned volume uses multiple disks, but does not improve disk performance.

Q: 2
What is the maximum number of Fibre Channel initiator ports, per Linux host, supported by VNX for Block?
A. 8
B. 4
C. 16
D. 32
Answer: C
Explanation:
For all Linux environments, EMC supports up to 16 Fibre Channel initiator ports on a single host.
The host initiators may be single or dual channel HBAs.

Q: 3
An administrator tries to modify the quota settings on a CIFS share from a Windows Server 2003 host, but the Quota tab does not exist in the network drive properties. What could be a possible cause?
A. Quotas can be managed only with Windows Server 2008
B. The user does not have administrator privileges on this share
C. Exporting is implemented at the file system subdirectory level on VNX OE for File.
D. Windows users cannot modify the quota settings
Answer: C
Explanation:
There is a limitation in exporting a subdirectory and setting a quota on a file system from Windows 2000/2003/08. You will not see a quotas tab when exporting at the subdirectory level.

Q: 4
An administrator has finished configuring the zoning on their MDS-series switch and issues the following command:
zoneset activate name ActiveZS vsan 100
What happens?
A. Zoneset ActiveZS is activated on VSAN 100
B. Zoneset ActiveZS is created on VSAN 100
C. VSAN 100 is created and activated.
D. VSAN 100 is named ActiveZS
Answer: B

Q: 5
How does the VNX handle LUN ownership changes so that the access path to the LUN is available to both SPs simultaneously?
A. By the host software being aware of SP ownership
B. By the SPs sharing ownership of the LUNs
C. By using ALUA Failover Mode
D. By the LUN being trespassed.
Answer: C
Explanation:
ALUA (Asymmetric Logical Unit Access) is a request forwarding implementation. In other words, the LUN is still owned by a single SP however, if I/O is received by an SP that does not own a LUN, that I/O is redirected to the owning SP. It ’s redirected using a communication method to pass I/O to the other SP.

Q: 6
Where in Unisphere do you assign FAST Cache to LUNs?
A. At the LUN level under a RAID group
B. At the LUN level under a storage pool
C. Under FAST Cache system properties
D. Under the Advanced tab of RAIDGROUP Properties
Answer: A

Q: 7
In a VNX array with FAST VP enabled, what is the size of the data slice (chunk) that can be relocated between tiers?
A. 1 GB
B. 2 GB
C. 5 GB
D. 10 GB
Answer: A
Explanation:
For example, if you have Flash (SSD) disks, SAS disks, and NL-SAS disks in the pool, the Flash disks form a tier, the SAS disks form a tier, and the NL-SAS disks form a tier. Based on your input or internally computed usage statistics, portions of LUNs ( 1GB slices) can be moved between tiers to maintain a service level close to the highest performing storage tier in the pool, even when some portion of the pool consists of lower performing (less expensive) disks. The tiers from highest to lowest are Flash, SAS, and NL-SAS. FAST is not supported for RAID groups because all the disks in a RAID group, unlike in a pool, must be of the same type (all Flash, all FC, or all SATA). The lowest performing disks in a RAID group determine a RAID group’s overall performance.

Q: 8
What is the fan-in ratio for MirrorView/A?
A. 1: 1
B. 2: 1
C. 4: 1
D. 8: 1
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved