Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

EMC E20-351 Exam - Cheat-Test.com

Free E20-351 Sample Questions:

1. What is a valid CLARiiON World Wide Node Name?
A.50:06:01:63:39:a0:0d:84
B.50:06:01:60:b9:a0:0d:84
C.50:06:01:6b:39:a0:0d:84
D.21:00:00:e0:8b:86:88:db
Answer: B

2. In CLARiiON environments, to perform management from a host that has an agent installed, the storage must be added as a Privileged User in a specific file. Which file is this?
A.agent.cfg
B.agent.config
C.naviagent.cfg
D.naviagent.config
Answer: B

3. Which architecture allows for initiators to exist in an Ethernet environment while the target storage exists in a Fibre Channel environment?
A.Bridging
B.Routing
C.Switching
D.Tunneling
Answer: A

4. A company has decided to use all of SAN Advisors features. What will this company also need?
A.An Internet connection, Oracle 8, and Excel 2002
B.An Internet connection, Visio 2002, and Excel 2002.
C.Microsoft SQL 2000 and Excel 2002
D.Oracle 8 and Excel 2002
Answer: B

5. Which SAN-based device provides critical server CPU offload and frees servers to perform application processing?
A.FC-SW
B.Host bus adapter
C.Multimode fibre cable
D.SFP
Answer: B

6. What is the maximum bandwidth that a switched fabric can reach?
A.Link rate times 128
B.Link rate times 2
C.Link rate times 256
D.Link rate times number of ports
Answer: D

7. What does the Fibre Channel Management Integration, Management Information Base (FCMGMT-INT MIB) provide?
A.A heterogeneous method to manage multiple devices across a SAN
B.A simplified approach to setting up EMC arrays in new Fibre Channel environments
C.Applications used to set up Fibre Channel networks
D.The UDP protocol as a method to manage a SAN
Answer: A

8. In which situation does the Fibre Channel protocol reach data rates up to 10 GB/s?
A.When FC data is sent over IP through a multiprotocol router
B.When used as ISLs (E_Ports) on all switches
C.When used as ISLs (E_Ports) on supported switches
D.When used in a CAS environment (content addressed storage)
Answer: C

9. Which ports are used for interswitch links (ISL)?
A.E_Ports
B.F_Ports
C.FL_Ports
D.N_Ports
Answer: A

10. The Fibre Channel standard defines a layer protocol. Which level serves as the transport layer?
A.FC-1
B.FC-2
C.FC-3
D.FC-4
Answer: D

11. The Fibre Channel standard defines a layer protocol. Which level serves as the physical layer?
A.FC-0
B.FC-1
C.FC-2
D.FC-3
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved