Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

EMC E20-340 Exam - Cheat-Test.com

Free E20-340 Sample Questions:

Q: 1 Which CLARiiON option can minimize the write performance impact of certain hardware failure conditions?
A. Checking the HA Vault option prevents write cache from being disabled if a vault disk fails
B. Checking the HA Vault option prevents write cache from being disabled if an SP fails
C. Unchecking the HA Vault option prevents write cache from being disabled if an SP fails
D. Unchecking the HA Vault option prevents write cache from being disabled if a vault disk fails
Answer: D

Q: 2 What is the M Series fabric security implementation?
A. PROtegrity
B. Invista
C. SANtegrity
D. Secure Fabric OS
Answer: C

Q: 3 Your customer has two CLARiiON storage systems. A new host is installed running a volume manager.
How should you configure the CLARiiONs for load balancing and storage processor distribution?
A. Create cross-plaids on the same array
B. Create multisystem plaids
C. Create plaids using different (odd/even) buses
D. Create plaids avoiding DAE crossing
Answer: B

Q: 4 Which command will return information for SAN Copy sessions running on SPA?
A. java -jar navicli.jar -h sancopy -info
B. java -jar navicli.jar -h sancopy -getinfo
C. navicli -h sancopy -collect
D. naviseccli -h sancopy -info
Answer: D

Q: 5 Which CLARiiON feature allows the replacement of a disk drive without operating in degraded mode during the hot spare rebuild operation?
A. Fast Hot Spare
B. Hot Spare
C. Proactive Hot Spare
D. Protective Hot Spare
Answer: C

Q: 6 A CX3-40 has just been added to the SAN, but storage processor ports do not appear in the SAN.
What is the probable cause?
A. Global Security is not initialized on the array.
B. SP port speeds do not match the switch port speeds.
C. The array may be set to Arbitrated Loop mode.
D. The array has Access Logix enabled.
Answer: B

Q: 7 The IPS 4 and 8 Storage Services Modules allow which protocols to function simultaneously on any port?
A. FC and IPX
B. FCIP and iSCSI
C. IP and FCIP
D. iSCSI and FC
Answer: B

Q: 8 Which M Series switch supports arbitrated loop?
A. ED-140M
B. ED-24000M
C. DS-24M
D. DS-8M
Answer: C

Q: 9 Click the Exhibit button.

The drive labeled "B" would be in which drive slot?
A. 10
B. 11
C. 9
D. 8
Answer: B

Q: 10 What is NOT true about the Emulex Utility (lputil)?
A. It can be used even if HBAnywhere is not installed.
B. It can be used to do firmware upgrades.
C. It can be used to look at bindings, status and WWNs.
D. It can be used to view or change the PCI configuration parameters.
Answer: A

Q: 11 What is the primary resource for supported attach topologies?
A. CLARiiON Configuration Planning Form
B. CLARiiON Procedure Generator
C. EMC Solutions Guide
D. Open Systems Configuration Guide
Answer: D

Q: 12 What is fan-out?
A. Maximum number of initiators that can access a single storage port through a SAN
B. Maximum number of storage ports that can be accessed by a single initiator through a SAN
C. Minimum number of storage ports that can be accessed by a single initiator through a SAN
D. Minimum number of initiators that can access a single storage port through a SAN
Answer: A

Q: 13 What security solution exists for B Series SANs?
A. Host Fabric DS
B. Host Fabric OS
C. Secure Fabric DS
D. Secure Fabric OS
Answer: D

Q: 14 The customer wants to use Incremental SAN Copy to transfer data. The source for the transfer is a 512 GB clone LUN. At what granularity will the changes on the source LUN be tracked?
A. 128 KB
B. 64 KB
C. 2 MB
D. 1 MB
Answer: C

Q: 15 When must the DAE2 enclosure address be set?
A. After powering up and connecting all back-end cables
B. After powering up the enclosure but before connecting to the back-end loop
C. Before powering up the enclosure
D. It can be set at any time as long as no LUNs are bound
Answer: C

Q: 16 On a CLARiiON CX Series array, a customer user wants to change the default and current owner of LUN 1 from SPA to SPB for load-balancing reasons. How can this be done using Navisphere Manager?
A. Right-click LUN 1 and select Trespass. Then right-click the LUN and select Properties; change the default owner from SPA to SPB.
B. Select LUN 1 from under SPA and drag it to SPB.
C. Select LUN 1; right-click and select Alternate Current SP Ownership. Repeat the procedure and select Alternate Default SP Ownership.
D. Select LUN 1; right-click and select Trespass.
Answer: A

Q: 17 Which B Series switch model is the CP card hot-swappable?
A. ED-25000B
B. ED-48000B
C. DS-220B
D. DS-4100B
Answer: B

Q: 18 Which actions must be performed before changing read and write cache values?
A. Disable read and write cache
B. Disable Statistics and Access Control
C. Enable HA cache and Watermarks
D. Enable RAID and Host cache
Answer: A

Q: 19 A small business purchased a pair of DS-24M switches without Connectrix Manager. Which tools should be used to manage the switches?
A. CLI, Web Tools
B. CLI, Embedded Web Server
C. Embedded Web Server, Web Tools
D. DS-M Connect, Fabric/Device Manager
Answer: B

Q: 20 Which M Series switch features a dual control processor card?
A. DS-24M
B. DS-32M2
C. ED-140M
D. ED-480M2
Answer: C

Q: 21 A customer's storage administrator has a RAID 5 LUN with an Alignment Offset of 0. No host data alignment has been performed on the LUN. The Intel-based host that owns the LUN is performing 64 KB I/Os to that LUN.
What is the expected Disk Crossing percentage?
A. 100%
B. 50%
C. 25%
D. 6.25%
Answer: A

Q: 22 What is the maximum number of drives and LUNs supported by the CX3-80?
A. 280 drives, and up to 1,048 LUNs
B. 256 drives, and up to 1,024 LUNs
C. 480 drives, and up to 2,048 LUNs
D. 512 drives, and up to 4,096 LUNs
Answer: C

Q: 23 Which current host-based item is needed to provide LUN mapping information to Navisphere CLI?
A. Navisphere CLI
B. Navisphere Host Agent
C. Navisphere Host Utility Kit
D. Navisphere Server Utility
Answer: B

Q: 24 What is NOT one of the metrics used by routing protocols?
A. Load
B. Path length
C. Reliability
D. Switch type
Answer: D

Q: 25 A customer's storage administrator attempts to bind a 100 GB LUN on a RAID group with 500 GB of free space. The operation fails. What is a likely cause of the failure?
A. A Background Verify is running on the RAID group.
B. FLARE has not been committed after an upgrade.
C. One or more LUNs are currently binding on the RAID group.
D. The LUN size, in GB, was not specified as an integer.
Answer: B

Q: 26 Your customer wants to ISL two Cisco 9216s. They have multiple VSANs that need to be preserved across switches. How might they best accomplish this?
A. Choose a port on each switch, and connect a cable between them to create an EISL between the switches.
B. Choose a port on each switch, make them TE ports, and connect a cable to create an EISL between the switches.
C. Choose a port on each switch, configure VSAN extension on each switch for each individual VSAN, and then cable a single mode cable between switches.
D. Choose EISL ports 4, 6, 8, or 16 on each switch, and connect a single mode cable between the switches.
Answer: B

Q: 27 SJH, Inc. expanded a metaLUN from 70 GB to 80 GB. On a Windows 2003 server, which method should they use to make the extra space available?
A. Start diskpar, select the LUN, and use the extend command
B. Start diskpar, select the LUN, and use the expand command
C. Start diskpart, select the LUN, and use the extend command
D. Start diskpart, select the LUN, and use the expand command
Answer: C

Q: 28 How many TCP connections are allowed per FCIP tunnel, according to EMC best practice, for connecting to a Cisco IPS module?
A. 6
B. 4
C. 2
D. 1
Answer: C

Q: 29 What are two (2) CLARiiON Management Utilities?
A. Navisphere Agent and Navisphere CLI
B. Navisphere Analyzer and Navisphere CLI
C. Navisphere Manager and Navisphere CLI
D. Navisphere Server Utility and Navisphere CLI
Answer: C

Q: 30 MirrorView performance between two CX 700 arrays is poor. Logs suggest that the DWDM connection between the two sites is underutilized. What should be done to improve response times?
A. Increase buffer to buffer credits on the SAN ports connecting the two sites
B. Increase buffer to buffer credits on the SAN ports connecting to the local arrays
C. Increase the read cache at the target array
D. Migrate mirror LUNs from RAID 5 group to RAID 1/0
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved