Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

EMC E20-330 Exam - Cheat-Test.com

Free E20-330 Sample Questions:

1. An administrator is implementing a cluster on a Windows server.
Which type of filesystem should be used?
A.CIFS
B.FAT
C.FAT32
D.NTFS
Answer: D

2. Which type of system configuration information is collected by the EMCReports tool?
A.Mainframe
B.Open Systems
C.Unix
D.Windows
Answer: D

3. In a SUN Veritas environment which commands would provide device listings, logical volumes, and disk group information?
A.lsdev, lslv, lsvg
B.lsdev, vxprint, lsvx
C.sysdef, lvdisplay, lsvx
D.sysdef, vxprint, vxdg
Answer: D

4. What is the benefit of using a script over a program?
A.Compiled
B.Efficiency
C.Portability
D.Security
Answer: C

5. What is the purpose of the -opt option of the symmir command?
A.Allows the Symmetrix to determine the best device for the BCV pair
B.Eliminates the need to specify a device for each subsequent establish and restore sequence
C.Makes a one-to-one pairing based on the order in which the devices were added
D.Uses a round robin routine to establish the BCV pairs
Answer: A

6. What determines the type of recovery required after a file system or application error?
A.Logical volume manager being used with the file system
B.Scripting in use for the replication
C.Specific array supplying the LUNS to the host
D.Type of failure
Answer: D

7. A customer needs to migrate data from a Symmetrix 8530 to a DMX-2 (Enginuity 5671) located 20 miles away.
Which solution can be used to do this?
A.Open Replicator/DM
B.Replication Manager
C.SRDF/CE
D.SRDF/CG
Answer: A

8. What is a characteristic of an SRDF Group?
A.Automatically configured by executing the symconfigure command
B.Contain only SRDF volumes
C.Only Dynamic SRDF R1 volumes belong to an SRDF Group
D.Used to define the relationship between a VDEV, R1, and R2
Answer: B

9. Which EMC replication solution should be recommended to meet a 30 minute RTO and data loss of less than a minute. The distance between the two sites is 110 miles away?
A.SRDF/A
B.SRDF/AR
C.SRDF/S
D.SRDF/S with TimeFinder/Mirror
Answer: A

10. How would you determine which features of Solutions Enabler are currently licensed?
A.Check symapi log file
B.Display contents of symapi_licenses.dat file
C.Perform a sympd list
D.Run the symlmf command
Answer: B

11. What is the first step when building a Business Continuity framework?
A.Eliminate any single point of failure
B.Ensure that all data is accurate
C.Ensure that all data is available
D.Integrate all multiple data centers
Answer: A

12. Which replication products support multi-site strategies?
A.Concurrent SRDF and SRDF/AR
B.NetWorker and AAM
C.SRDF/CE and VCS
D.TimeFinder/Mirror and TimeFinder/Clone
Answer: A

13. Which product(s) and/or service(s) best support an information repurposing strategy?
A.SRDF/A
B.SRDF/S and Consistent Split Technology
C.TimeFinder Composite Groups
D.TimeFinder/Mirror/Clone/Snap
Answer: D

14. Which product supports disaster recovery remote replication strategies?
A.Open Replicator
B.SRDF/DM
C.SRDF/DR
D.SRDF/S
Answer: D

15. In a situation where EMCs SRDF application needs to be designed to meet a specific customer
requirement. Who would the EMC account team call to perform this role?
A.Implementation Engineer
B.Project Manager
C.Solution Architect
D.Technical Consultant
Answer: C

16. In a situation where EMCs TimeFinder/Snap application needs to be designed and planned to meet a specific customer requirement. Who would the EMC account team call to perform this role?
A.Customer Service Engineer
B.Implementation Engineer
C.Project Manager
D.Technical Consultant
Answer: D

17. In a situation where EMCs TimeFinder/Clone application needs to be installed and configured to meet a specific customer requirement, who would the EMC account team call to perform this role?
A.Customer Service Engineer
B.Implementation Engineer
C.Project Manager
D.Technical Consultant
Answer: B

18. During a TimeFinder engagement, which member of the account team is responsible for initial solution design and planning?
A.Customer Service Engineer
B.Implementation Engineer
C.Project Manager
D.Technical Consultant
Answer: D

19. During an SRDF engagement which member of the account team is responsible for software installation and configuration?
A.Customer Service Engineer
B.Implementation Engineer
C.Project Manager
D.Technical Consultant
Answer: B

20. An administrator is preparing to layout a production database. Which type of disk storage provides the best performance with the least amount of administrative control?
A.JFS
B.RAW
C.UFS
D.VxFS
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved