Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

EMC E20-120 Exam - Cheat-Test.com

Free E20-120 Sample Questions:

Q: 1.
Where do you enable the drag and drop plugin for Webtop?
A. File menu
B. Tools menu
C. Preferences
D. Documentum Administrator

Answer: C

Q: 2.
Which statement is true about the ability to drag and drop objects from one folder to another within Webtop?
A. It is a default feature.
B. The drag and drop plugin must be enabled.
C. The feature must be enabled in Preferences.
D. The feature is only available through the clipboard.

Answer: A

Q: 3.
What can provide quick access to frequently referenced objects?
A. alias set
B. subscription
C. replica object
D. relation object

Answer: B

Q: 4.
Which statement abut virtual document components is true?
A. TO add an object to a virtual document, the object must be checked out.
B. An object can be a component of more than one virtual document simultaneously.
C. When an object is added to a virtual document, the Content Server makes a new copy of the object.
D. Once an object becomes a component of a virtual document, it can never be removed from the virtual document.

Answer: B

Q: 5.
You are using Documentum Administrator to create a user.
To accomplish this, the default value for the Default Folder property is set to _________.
A. use the Temp cabinet
B. use the System cabinet
C. select any existing cabinet
D. create a new cabinet for the user

Answer: D

Q: 6.
When creating a permission set, what are the default values assigned to dm_owner and dm_world?
A. dm_world None, dm_owner Delete
B. dm_world - None, dm_owner – Write
C. dm_world Read, dm_owner – Delete
D. m_world Read, dm_owner Write

Answer: C

Q: 7.
Which element of a workflow template represents a task in a business process?
A. state
B. activity
C. package
D. work item

Answer: B

Q: 8.
Lifecycles are implemented as an instance of which object type?
A. dm_policy
B. dm_relation
C. dm_lifecycle
D. dm_state_type

Answer: A

Q: 9.
Which DQL keyword is used to return current and non-current versions of an object in a Documentum repository?
A. *
B. (all)
C. CURRENT
D. VERSION= ‘*’

Answer: B

Q: 10.
When does the Content Server resolve an alias on a sysobject?
A. every time the object is checked in
B. the first time the object is checked in
C. when the object’s lifecycle state changes
D. when the object is linked to a folder in the repository

Answer: B

Q: 11.
A user wants to list the names of all documents with names that begin with ‘mast.’ How would the user complete the following query to accomplish this?
Select object_name from dm_document _________.
A. where object_name like ‘mast*’
B. where object_name like ‘mast%’
C. where object_name like ‘*mast*’
D. where object_name like ‘%mast%’

Answer: B

Q: 12.
The repository installation has requirements of high demand and mitigation of single points of failure. Which set of Documentum components can be built with multiple instances to fulfill this requirement?
A. Application Server, database
B. Business Object Registry, DFC
C. cabinet structure, Index Sever
D. Content Server, Connection Broker

Answer: D

Q: 13.
Which implementation of distributed content architecture provides for both content and metadata to be synchronized across multiple repositories?
A. object replication
B. Site Caching Services
C. federated repositories
D. distributed storage areas

Answer: A

Q: 14.
The Documentum repository consists of which mandatory components?
A. Application Serve and Index Server
B. Index Server and File Storage System
C. Application Server and File Storage System
D. File Storage System and Relational Database

Answer: D

Q: 15.
What restrictions are placed on content file formats stored in the Documentum repository?
A. must be Microsoft Office formats
B. must be Microsoft Office formats or PDF
C. no restrictions – any format is supported
D. must install special software for some formats

Answer: C

Q: 16.
Which service does the Documentum repository use to transfer content from third-party applications that do not have plug-ins or connectors?
A. Library Services
B. Content Storage Services
C. Federated Search Services
D. Application Integration Services

Answer: D

Q: 17.
What software service enables the automated movement of content between tiers of storage?
A. Library Services
B. Federated Services
C. Content Storage Services
D. Application Integration Services

Answer: C

Q: 18.
What is the main role of the Content Server?
A. manages and secures content
B. creates pdf and html renditions of content
C. indexes content and provides search functionality
D. creates and manages DocApps and Custom Types

Answer: A

Q: 19.
To reduce the administration of managing multiple content repositories spread across geographical areas, what architecture should be implemented?
A. content replication
B. Site Caching Services
C. federated repositories
D. distributed storage areas

Answer: C

Q: 20.
Object metadata is stored in _________.
A. a flat file
B. the content store
C. the Content Server
D. a relational database

Answer: D

Q: 21.
Content is represented and managed in the repository as __________.
A. a file
B. a record
C. an object
D. a property

Answer: C

Q: 22.
Using a browser which components are needed to access content on a repository?
A. Index Server, Content Server
B. Application Server, Index Server
C. Application Server, Content Server
D. Transformation Server, Content Server

Answer: C

Q: 23.
You want to manage all content assets in an enterprise.
What architectural characteristic provides this in the Documentum solution?
A. Common repository
B. Relational database
C. Application Integration Services
D. Content Transformation Services

Answer: A
Q: 24.
Your department decides to make a major change to a survey document that you stored in the repository using a new file.
Which actions should you use to replace the existing survey document with the new file?
A. check out and import
B. check out and save as
C. check out and check in
D. check out and check in from file

Answer: D

Q: 25.
A folder structure has a top level folder, sub-folder and files.
What content is included when using the Import function under Webtop’s File menu to import the top level folder?
A. only the files
B. only the files and metadata
C. the top level folder, files and metadata
D. the top level folder, sub-folder and files

Answer: D

Q: 26.
A document has been checked out from Webtop and edited in the native desktop authoring application.
Which statement is true about the check-in of the file to add a new version?
A. It must be checked in via Webtop.
B. Any combination of Webtop and the authoring integrations will work.
C. A check-in through the native authoring application will create a new rendition.
D. The native authoring application integrations can be used to check-in the document.

Answer: A

Q: 27.
Which product allows the user to interact with the repository in the same way that the user can interact with a Windows network drive?
A. Import Manager
B. File Share Services
C. Business Process Services
D. Network Drive Share Services

Answer: B

Q: 28.
Which Microsoft application is directly integrated into the Documentum Content Server?
A. Outlook
B. Project
C. Publisher
D. Internet Explorer

Answer: A

Q: 29.
When you import a document, what happens to the content file?
A. The Content Server maintains a link to the file on your local file system.
B. The Content Server adds the filet o a queue for uploading at a later time.
C. The file is uploaded to the Content Server and remains on your local file system.
D. The file is uploaded to the Content Server and is deleted from your local file system.

Answer: C

Q: 30.
When checking in a document through Webtop, which option can you set?
A. Change permissions
B. Specify folder location
C. Change document type
D. Subscribe to the document

Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved