Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

EMC E20-095 Exam - Cheat-Test.com

Free E20-095 Sample Questions:

1. Which statement about Network backup is correct?
A. Both Metadata and Data passes over the network infrastructure
B. Only Data passes over the network infrastructure
C. Only Metadata passes over the network infrastructure
D. No Metadata or Data passes over the network infrastructure
Answer: A

2. In a Centera, how many internal switches are in a two cube Generation 4 cabinet?
A. 2
B. 3
C. 4
D. 5
Answer: C

3. What is a characteristic of Centera fixed content?
A. Expandable
B. Short-term storage
C. Transaction Oriented
D. Unalterable
Answer: D

4. What tool is used by service personnel to troubleshoot the Centera?
A. Centera GUI
B. Centera Manager
C. Centera Viewer
D. CentraStar Verify
Answer: C

5. What is a characteristic of a Content Address in Centera?
A. Filesystem based
B. Globally unique
C. Location-dependent
D. Sequentially based
Answer: B

6. Which statement is true about Celerra Replicator for iSCSI?
A. Is a file level I/O transfer solution
B. Is implemented over campus distances only
C. Is implemented over traditional fibre channel infrastructures
D. Is implemented over traditional network infrastructures
Answer: D

7. Which statement about Internet Protocol (IP) is correct?
A. Defines the rules and procedures for sending information between network devices
B. Delivers datagrams to all members of its destination host group
C. Maps a logical network layer address with a physical MAC address
D. Sends administrative information between network devices
Answer: A

8. Which statement about User Datagram Protocol (UDP) is correct?
A. Connectionless base protocol
B. Every transmit requires an acknowledgement
C. Guaranteed delivery protocol
D. Ordered packet delivery
Answer: A

9. Which statement about Celerra TimeFinder/FS Near Copy is correct?
A. Is a CLARiiON only solution
B. Provides a discrete standalone copy of the file system
C. Provides a pointer based view of the file system
D. Shares the same volume as the Production File System
Answer: B

10. The exhibit displays the basic components of a Centera.

What are the names of the components labeled 2 and 3?
A. 2=Access/Storage Nodes and 3=CUA
B. 2=Access/Storage Nodes and 3=Storage Nodes
C. 2=Switches and 3=Access/Storage Nodes
D. 2=Switches and 3=Storage Nodes
Answer: D

11. How many CFIs exist in a NetWorker data zone?
A. One per backup volume
B. One per data zone
C. One per NetWorker client
D. One per NetWorker server
Answer: C

12. Which of the following is a dynamic routing protocol?
A. DHCP
B. NDMP
C. OSPF
D. SNMP
Answer: C

13. What is the maximum number of DataMovers supported in the NS5XX range of equipment?
A. 2
B. 4
C. 6
D. 8
Answer: A

14. What is a characteristic of Centera?
A. Block level storage interface
B. File Structure management
C. Guaranteed content authenticity
D. OLTP storage array
Answer: C

15. A UNIX client must perform which operation to access a NAS advertised connection point?
A. Export
B. Map
C. NFSMount
D. Share
Answer: C

16. What is a role of the NetWorker server?
A. Creates backups and tracking information
B. Gathers information about backups from multiple data zones
C. Manages backup devices
D. Stores NetWorker configuration information and tracking data
Answer: D

17. In a NetWorker directed recovery, what is true about the destination client?
A. Cannot also be the source client and the administering client
B. Cannot be the administering client
C. Cannot be the source client
D. May also be the administering client
Answer: B

18. Which statement about NDMP2D backup is correct?
A. Both Metadata and Data passes over the network infrastructure
B. Data passes over the network infrastructure
C. Metadata passes over the network infrastructure
D. No Metadata or Data passes over the network infrastructure
Answer: C

19. Which statement about Celerra TimeFinder/FS is correct?
A. Is a CLARiiON only solution
B. Is a Symmetrix only solution
C. Provides a pointer based view of the file system
D. Shares the same volume as the Production File System
Answer: B

20. With a subnet mask of 255.255.240.0, what will the network boundary be without enabling 1 bit subnetting?
A. 8
B. 16
C. 32
D. 64
Answer: B

21. What is the first step or event when storing an object in a Centera environment?
A. Centera stores the object
B. Content Address is retained for future reference
C. Object is sent to Centera via Centera API over IP
D. Unique Content Address is calculated
Answer: D

22. With IP version four (IPv4) addresses, how many octets make up the address?
A. 2
B. 4
C. 6
D. 8
Answer: B

23. With an IP network address of 132.15.0.0 and a subnet mask of 255.255.240.0 without enabling 1 bit subnetting, what would be the broadcast address on the first subnet?
A. 132.15.15.255
B. 132.15.16.255
C. 132.15.31.255
D. 132.15.32.255
Answer: C

24. What is the standard disk configuration for ATA drives?
A. 1+1
B. 4+1
C. 6+1
D. 8+1
Answer: C

25. What is a correct statement when describing NAS clients?
A. Access data irrespective of their physical locality
B. Access data via block level I/O only
C. Always support both NFS and CIFS protocols
D. Use raw data formatted storage volumes
Answer: A

26. What are features of a NetWorker storage node?
A. Manages devices, generates tracking data, and supports multiplexing
B. Manages devices, generates tracking data, provides recovery and backup interfaces
C. Manages devices, stores tracking data, and supports multiplexing
D. Stores tracking data, supports multiplexing, and reads data during cloning
Answer: A

27. What is the final step when retrieving an object in the Centera environment?
A. Application authenticates request and delivers object
B. Application finds the Content Address and delivers object
C. Centera authenticates request and delivers object
D. Centera receives request via the API over IP
Answer: C

28. What is a key requirement of Content Addressed Storage?
A. Deterministic Performance
B. Longevity
C. Transactional
D. Update Intensive
Answer: B

29. What is a function of NetWorker?
A. Centralize and automate backup and recovery
B. Create replicas of mission-critical information on disk arrays
C. Enable failover to remote servers
D. Manage capacity of front-end storage devices
Answer: A

30. Which statement about AVM is correct?
A. Enabled when the client operating system is using multi-pathing technology
B. Is used by default when creating volumes with the CLI
C. Is used by default when creating volumes with the GUI
D. Needs to be manually enabled when the system is initialized
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved