Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

EMC E20-016 Exam - Cheat-Test.com

Free E20-016 Sample Questions:

Q: 1
A company's business operations depend on the following three applications:
A = Supply chain management
B = CAD/CAE (design)
C = e-Commerce
Which application classes are associated with these applications?
A. A=Enterprise;B=Workgroup; C=Externally networked
B. A=Externally networked; B=Workgroup; C=Enterprise
C. A=Workgroup; B=Enterprise; C=Externally networked
D. A=Workgroup; B=Externally networked; C=Enterprise
Answer: A

Q: 2
A multi-national bank provides online services to its customers. The bank has implemented a new credit risk analysis system with data mining capabilities. In addition, the bank wants to provide enhanced business intelligence to its loan officers.
The application development team has determined a 20 TB storage requirement. Which application class(es) describe(s) this environment?
A. Enterprise
B. Workgroup
C. Externally networked
D. Workgroup and externally networked
Answer: A

Q: 3
A company's 20 file servers were consolidated onto a NAS device at a cost of $350,000 for the hardware and $75,000 for implementation services. The consolidated/replaced servers were written off for the remaining book value of $75,000. The company will realize $60,000 per month due to this consolidation.
What is the return on investment (ROI) in one year and the break-even point for the company's initial investments?
A. 44%; Month 8
B. 44%; Month 9
C. 70%; Month 8
D. 70%; Month 9
Answer: B

Q: 4
After careful consideration, a business has decided to implement thin provisioning in its SAN environment. Implementing thin provisioning will require the following investment:
? License costs = $100,000
? Other one-time costs (for example, training, installation) = $50,000
Continuing as is, storage requirement projections over the next three years would total 70 TB.
Employing thin provisioning will allow the storage requirements to be reduced to 40 TB. The cost of storage is $40,000 per TB.
What is the return on investment (ROI) percentage for this project?
A. 7
B. 70
C. 700
D. 7000
Answer: C

Q: 5
A company wants to invest in a storage networking project. What are the key business value parameters that must be considered when making a decision to proceed with the investment?
A. Return on investment and payback period
B. Net present value and break-even point
C. Net present value and return on investment
D. Payback period and operating cost
Answer: A

Q: 6
An organization purchased a NAS storage infrastructure to service all its applications for three years. Various cost components for this deployment are as follows:
? Initial cost includes the purchase cost of $2,000 and an installation charge of $400.
? Organization needs to pay $200 per year for maintenance and $100 per year as license fees.
? From Year 2, the organization must pay $1,000 per year for OS upgrades.
At the end of the three years, the organization needs to pay a recycling fee of $50 to dispose of the NAS device that will no longer be needed.
What is the total cost of ownership (TCO) each year to implement this technology infrastructure?
A. $1,783
B. $2,675
C. $3,566
D. $5,350
Answer: A

Q: 7
A company is comparing two technology options for their IT environment. Option 1 is to retain the existing legacy environment, and Option 2 will require the replacement of the current solution with a new solution.
Option 1:
Operation costs including maintenance of the current infrastructure = $300,000 per year
Investment in additional storage requirements = $100,000 per year
Option 2:
Initial cost of the new solution = $1,000,000
Operation costs with the new infrastructure = $150,000 per year
Investment in additional storage = $50,000 per year
The company's write-off cost for the current solution is $50,000. As a business analyst, what would you recommend to the company based on the TCO?
A. Option 1 is feasible if the project lifespan is less than 5 years
B. Option 1 is feasible if the project lifespan is more than 6 years
C. Option 2 is feasible if the project lifespan is less than 5 years
D. Options 1 and 2 are feasible if the project lifespan is 5 years
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved