Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Data Center University DU0-001 Exam - Cheat-Test.com

Free DU0-001 Sample Questions:

1. Click the Exhibit button.
(The exhibit is not available in this Demo)
Which air distribution method is displayed in this picture?
A. Flooded supply, fully ducted return
B. Flooded supply, locally ducted return
C. Locally ducted supply, flooded return
D. Locally ducted supply, flooded return
Answer: B

2. Click the Exhibit button.
(The exhibit is not available in this Demo)
Which air distribution method is displayed in this picture?
A. Fully ducted supply, flooded return
B. Flooded supply, fully ducted return
C. Flooded supply, locally ducted return
D. Locally ducted supply, flooded return
Answer: A

3. Click the Exhibit button.
(The exhibit is not available in this Demo)
Which air distribution method is displayed in the exhibit?
A. Flooded supply, flooded return
B. Flooded supply, fully ducted return
C. Flooded supply, locally ducted return
D. Locally ducted supply, flooded return
Answer: A

4. What is the highest cost UPS configuration?
A. System + system
B. Parallel redundant
C. Isolated redundant
D. Distributed redundant
Answer: A

5. What is the difference between an undervoltage and a sag?
A. A sag lasts less time than an undervoltage condition.
B. A sag has less of a voltage drop than an undervoltage condition.
C. A sag is due to downstream loads and undervoltage is due to the power source.
D. A sag occurs in low voltage distribution and undervoltage occurs in high voltage distribution.
Answer: A

6. What is required for the transfer of heat from one object to another?
A. A difference in airflow
B. A difference in volume
C. A difference in pressure
D. A difference in temperature
Answer: D

7. What does the CFD acronym stand for?
A. Certified Field Dichotomy
B. Circular Flow Determination
C. Computational Finite Deviation
D. Computational Fluid Dynamics
Answer: D

8. The rear of an IT equipment rack is fitted with a duct that is connected to a drop ceiling plenum; the plenum is connected by a duct to the perimeter CRAC unit. The CRAC unit discharges air into a raised floor. The IT equipment rack is located above a hole in the raised floor which allows conditioned air to enter the rack.
This is an example of which type of air distribution system?
A. Flooded supply, fully ducted return
B. Locally ducted supply, flooded return
C. Flooded supply, locally ducted return
D. Fully ducted supply, fully ducted return
Answer: D

9. Cooling towers are a typical component of which heat rejection system?
A. Water cooled system
B. Glycol cooled system
C. Air cooled split system
D. Air cooled self-contained system
Answer: A

10. Which type of humidification system uses quartz lamps extended over an open pool of water to release water vapor?
A. Infrared humidifier
B. Ultrasonic humidifier
C. Electromagnetic humidifier
D. Steam canister humidifier
Answer: A

11. What is an advantage of choosing a four-post open frame rack over a two-post open frame rack?
A. Lower cost
B. Smaller footprint
C. Easier assembly
D. Increased strength
Answer: D

12. How do enclosures improve rack system cooling?
A. By improving natural air flow
B. By improving fire suppression
C. By allowing hot and cold air to mix together
D. By preventing hot and cold air from mixing together
Answer: D

13. An infrared scan of cabling can detect what two problems? (Choose two.)
A. An overloaded circuit
B. A loose connection
C. Compatibility errors
D. Electrical interference
Answer: AB

14. What are three benefits of Inergen? (Choose three.)
A. It is non-conductive.
B. It has zero ozone depletion potential.
C. It has a low pressure delivery system.
D. It requires less storage tanks than Halon.
E. It is safe to discharge in an occupied area.
Answer: ABE

15. What is a component of the network-critical physical infrastructure (NCPI)?
A. Voice over IP
B. Fire protection
C. Office supplies
D. Desktop application software
Answer: B

16. What is an example of a standard building management system (BMS) protocol?
A. IPV6
B. TCP/IP
C. MODBUS
D. 10/100 BASE-T
Answer: C

17. What does the term "5-nines" availability mean?
A. 5 minutes of downtime per year
B. 9 minutes of downtime per year
C. 14 minutes of downtime per year
D. 45 minutes of downtime per year
Answer: A

18. What would be a comprehensive strategy for protecting the most critical racks of a data center?
A. Key access to the critical racks
B. Video camera pointed directly at critical racks
C. Iris scanner at the entrance to the data center
D. Nested security perimeters with racks at the innermost level
Answer: D

19. What are three advantages of biometric access control? (Choose three.)
A. Cannot be lost
B. Inexpensive to deploy
C. Difficult to fool the sensor
D. Cannot be shared with others
E. Always correctly identifies the user
Answer: ACD

20. Requiring frequent password changes can compromise security because _____.
A. Users tend to write down frequently changed passwords
B. It makes the password database an easier target for hackers
C. It makes it harder for legitimate users to access their own data
D. It burdens the IT help desk with requests for forgotten or expired passwords
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved