Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Veritas DP-023X Exam - Cheat-Test.com

Free DP-023X Sample Questions:

Q: 1
Which media server version can be upgraded directly to NetBackup 5.0?

A. 3.4
B. 4.0
C. 4.5
D. 4.7

Answer: C

Q: 2
Which two actions do you perform prior to upgrading a media server from NetBackup 4.5 to 5.0?
(Choose two.)

A. stop all bpsched processes
B. delete the existing bp.conf file
C. stop all of the NetBackup and Media Manager daemons
D. save copies of customized NetBackup scripts

Answer: C, D

Q: 3
You are installing a new NetBackup client that must communicate across a firewall its master/media server.
Which NetBackup 5.0 process helps reduce the number of ports that must be opened in the firewall?

A. inetd
B. bpcd
C. vnetd
D. firewalld

Answer: C

Q: 4
What are four valid versions of the Microsoft Windows OS for a NetBackup client installation? (Choose four.)

A. Microsoft Windows 2003
B. Microsoft Windows XP
C. Microsoft Windows ME
D. Microsoft Windows 2000
E. Microsoft Windows NT 4.0
F. Microsoft Windows NT 3.5.1

Answer: A, B, D, E

Q: 5
Which three catalogs are contained only on the master server? (Choose three.)

A. Class
B. Jobs
C. Devices
D. Image

Answer: A, B, D

Q: 6
Which two statements are true about upgrading an existing NetBackup installation to NetBackup
5.0? (Choose two.)

A. All master and media server must be on the same revision level.
B. All client must be on the same revision level as their media servers.
C. The media servers?? revision level may be one level higher than their respective clients
revision level.
D. The master server??s revision level may be one level higher than the media servers
revision level.

Answer: C, D

Q: 7
Which command is used to install NetBackup on a UNIX client where rsh is NOT available?

A. bpcd_install
B. update_clients
C. bpclient_install
D. install_client_files

Answer: D

Q: 8
You have just installed a NetBackup 5.0 master server.
Which three NetBackup processes are running it the installation was successful? (Choose three.)

A. bprd
B. bptm
C. bpjobd
D. bpdbm
E. bpdm

Answer: A, C, D

Q: 9
You enabled Multiple Data Steams for a policy. Which list backs up local volumes C: D: and E:
using two streams?

A. ALL_LOCAL_DRIVES
B. C:\
D:\ NEW_STREAM
E:\
C. NEW_STREAM
C:\
D:\ NEW_STREAM
E:\
D. NEW_STREAM
ALL_LOCAL_DRIVES
NEW_STREAM

Answer: C

Q: 10
Where in the NetBackup Administration Console do you create a disk location for backups?

A. Policy
B. Storage Units
C. Host Properties
D. Device Manager

Answer: B

Q: 11
A NetBackup system administrator wants all backup jobs that are scheduled between 6:00 p.m.
to 1:00 a.m. to retry every 20 minutes until the window closes.
Which two items can be configured for this occur? (Choose two.)

A. Wakeup Interval = 20
B. Schedule Backup Attempts = 7
C. Schedule Backup Attempts = 21
D. Schedule Backup Attempts = 20
E. Policy > Limit Jobs per Policy = 20

Answer: A, C

Q: 12
Which command on UNIX or Windows clients can you use to verify basic client-to-master server communications?

A. bp
B. bpclient
C. bpclntcmd
D. bpauthsynch

Answer: A

Q: 13
Which command can be run from the client to verify client-to-master resolution and configuration within NetBackup?

A. bpclntcmd Cpn
B. bpclntcmd Cip
C. bpclntcmd Cclient
D. bpclntcmd Cmaster

Answer: A

Q: 14
What is the default length of time before NetBackup moves a backup job from an incomplete state to a done state?

A. One hour
B. Three hours
C. One day
D. Thee days

Answer: B

Q: 15
Which area of a policy is used to assign a retention level for a backup job?

A. Files
B. Clients
C. Attributes
D. Schedules

Answer: D

Q: 16
Which command is used to restore the NetBackup catalogs?

A. bprecover
B. dbrestore
C. dbrecover
D. catrestore
E. bpcatrecover

Answer: A

Q: 17
What is the default media multiplex level on a schedule within a backup policy?

A. 0
B. 1
C. 2
D. 99

Answer: B

Q: 18
Which is the only Media Manager supported robot that is NOT supported by Vault?

A. ACS
B. ODL
C. TLD
D. TLH

Answer: B

Q: 19
A heavily used database server must be configured as a NetBackup client. The database application is custom built and is NOT covered by a NetBackup database agent.
The solution must conform to the following conditions:
The server is in production around-the-clock.
Backups must not interrupt production.
Open files must be backuped up.
Backups must have a minimal effect on client disk I/O and CPU.
The DB data exists on SAN attached disks and disk space is readily available.
Which backup method would best fit scenario?

A. nondatabase option policy
B. mirror snapshot
C. VERITAS Snapshot Provider enabled backup
D. block level incremental backups

Answer: B

Q: 20
Which backup method has the ability to restore individual files from a raw disk backup?

A. copy-on-write snapshot
B. mirror snapshot
C. FlashBackup
D. True image Restore enabled backup

Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved