Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Veritas DP-021W Exam - Cheat-Test.com

Free DP-021W Sample Questions:

Q: 1 A system administrator has communicated an interest in using the NetBackup FlashBackup feature of the Advanced Client. What key technical information must you gather in order to know whether this feature would be appropriate.

A. number of files on the file system
B. frequency of backups needed
C. density of the tapes being used for backups
D. age of the files on the file system

Answer: A

Q: 2 A large number of Windows 2003 clients are failing with status code 11. it is suspected that the snapshot process is failing. In reviewing the Activity Monitor logs it is found that backups of certain clients are very slow. These clients host a large number of small files.
What NetBackup feature helps resolve this issue?

A. VNETD
B. VOPIED
C. multiplexing
D. multistreaming

Answer: C

Q: 3 In reviewing the bpbkar logs on a NetBackup client to investigate slow backups it is noticed that several drives are being backed up concurrently rather than sequentially. Each of the logical drives is a partition on a single physical disk drive.
Which is disabled to avoid "disk thrashing" on this client and other similarly configured clients?

A. multistreaming
B. True Image Restore
C. parallel backups
D. multiplexing

Answer: A

Q: 4 You have a Microsoft Windows 2003 client, which you want to add to the NetBackup domain. You do not use VSP or NetBackup database options (for example, MSSQL, Exchange, Oracle, and so on) on this client.
What would be the impact to downtime?

A. There will be two reboots required one reboot to load the VERITAS installer and one reboot for NetBackup installation
B. There is no need for a reboot for NetBackup to be properly installed
C. There will be one reboot to load the VERITAS installer, but NetBackup will not require a separate reboot.
D. There will be a need for NetBackup to be properly installed

Answer: B

Q: 5 Which three items are optional considerations in a Data Protection design? (Choose three) A using supported server platforms

B. using agents for databases
C. using mirror snapshots for backups
D. using a private backup network

Answer: B, C, D

Q: 6 Which major shift in business direction most significantly affects for the highest levels of Data Protection?

A. customer self-service Web applications
B. staff reduction
C. automated workgroup processes
D. revenue recognition

Answer: A

Q: 7 A new file server is being added to your NetBackup 5.0 environment. It is being used to store 1-GB 'product' data files for the marketing department. The marketing department already has 6,000 product data files in place (5 TB of total disk space) and expects to add about 500 product files per week for the next 30 weeks. After files are added they are never edited or modified. You have an SLA with Marketing that you will perform a full backup every Saturday, and the backup must be performed between 12:01a.m Saturday and Noon Saturday (a 36-hour window) Given this, what is the minimum network bandwidth you need to handle the full backup?

A. teamed 1-gigabit (168 MB/s)
B. single 1-gigabit (84 MB/s)
C. 100 base T (8.4 MB/s)
D. 10 base T (0.8 MB/s)

Answer: A

Q: 8 Your current Netbackup environment uses a tape library capable of holding 500 tapes . Each tape is capable of holding 40GB of data. You are putting in a new library with modem drives capable of holding 300GB each. You want to have twice the total capacity of your old library to meet future growth.
What is the minimum of tape slots you will need in your new library?

A. 80
B. 110
C. 140
D. 170

Answer: C

Q: 9 In which case will the FlashBackup feature be of benefit?

A. a large Oracle database that contains lots of data
B. a server with file system that are 80% full, containing several million files each
C. a server with file systems that are 20% full, containing old files
D. a server with file systems that are 20% full, containing a few files, each several hundred MB

Answer: B

Q: 10 You have already designed a proposed solution for a department's data protection requirement. Now you want to validate the design with the department. Which change in the department's environment affects your design the most?

A. increased server memory capacity
B. upgrades the Master Server
C. increased distance between clients and servers
D. a dedicated backup network

Answer: D

Q: 11 Recovery Time Objectives address which element?

A. Databases must be recovered to the last fully committed transition.
B. Cold database backups must be performed every day.
C. The data in different applications may have different recovery requirements
D. Flat file and database are to be treated the same in terms of importance.

Answer: C

Q: 12 When determining the required backup performance of a Data Protection design, which three items should be determined? (choose three)

A. media server backup performance
B. network and SAN data rates
C. capacity of tape media
D. client backup windows

Answer: A, B, D

Q: 13 You are determining the scope of a data protection solution. You have already analyzed preferences and deadlines. Which two other items must be analyzed before you can provide a solution? (choose two).

A. information in the SLA
B. network infrastructure
C. number of employees
D. number of tapes purchased
Answer: A, B

Q: 14 Your current environment consists of one master server, four media servers and five hundred clients. Your company has planned to add an additional datacenter with the capacity of housing an additional 1,000 clients.
Which three things are considered when planning the expansion of your backup environment? (choose three)

A. the operating system version of clients
B. SAN infrastructure available
C. cooling capacity of new datacenter
D. network connectivity between the datacenters

Answer: A, B, D

Q: 15 You have analyzed the current configuration of a data protection environment. You now need to determine your expectations for future growth. Which type of analysis do you perform?

A. Gap Analysis
B. Storage Checkpoint analysis
C. GANTT chart analysis
D. PERT chart analysis

Answer: A

Q: 16 Your NetBackup environment will consist of four media servers and a robot with two tape drives. The media servers and the robot are SAN attaches. Each media servers also functions as a large file server on the network.
Which three goals will be addressed by implementing the Shared Storage Option in this environment? (Choose three)

A. minimized network traffic during the backup window
B. high performance on the four local media server backups
C. high performance on remote(network) client backups
D. improved tape drive usage among media servers.
E. improved performance data collection for backups

Answer: A, B, D

Q: 17 Your environment uses a SAN for disk access. Which feature of NetBackup 5.0 Advanced Client is appropriate?

A. fast backups
B. off-host backups
C. referential backups
D. incremental backups

Answer: B

Q: 18 You are in the process of disaster recovery planning. Your focus is on the recovery of IT systems. In your evaluation of the environment you must collect data regarding the physical locations.
Which list contains the main categories of disasters?

A. logical (hardware-related)
logical (software-related)
environmental
B. management failures
Logical (software-related)
environmental
C. SPDFA
logical(software-related)
environmental(software-related)
D. hardware failure
logical(software-related)
environmental

Answer: D

Q: 19 You are encountering problems with host names and network connections. You have already verified that the correct client and server host names are configured in NetBackup. Which commands do you use to verify name resolution on UNIX and Windows clients?

A. bpexpdate
B. bpclntcmd
C. bptest
D. bpverify

Answer: B

Q: 20 Your NetBackup environment will consist of two media servers (Server A and Server B) and a robot with four tape drives. Each media server also functions as a large files server on the network. Which design best uses the available hardware?

A. configures Server A as the robot control host, configure the four drives on ServerB
B. configure Server A as the robot control host, configure two drives on each media server
C. configures both media servers as the robot control hosts, configure the four drives on ServerA
D. configure both media servers as the robot control hosts, configure two drives on each media server

Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved