Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Salesforce DEV-501 Exam - Cheat-Test.com

Free DEV-501 Sample Questions:

Q: 1
This integration resource is specific to an individual organization, and exposes all of the standard objects, custom objects, and any custom fields through the SOAP interface.
A. System WSDL
B. Partner WSDL
C. Custom WSDL
D. Enterprise WSDL
E. Portal WSDL
F. None of the above
Answer: D

Q: 2
This integration resource provides generic access to any organization, and exposes standard objects and fields through the SOAP interface.
A. System WSDL
B. Partner WSDL
C. Custom WSDL
D. Enterprise WSDL
E. Portal WSDL
F. None of the above
Answer: B

Q: 3
This Apex class allows developers to collect and display errors when building custom controllers or extensions.
A. Exception Class
B. Message Class
C. Debug Class
D. Validation Class
E. Messaging Class
F. None of the above
Answer: B

Q: 4
This Apex class allows developers to reference an instantiation of a page.
A. ExistingPage Class
B. VisualforcePage Class
C. PageReference Class
D. URLReference Class
E. PageURLReference Class
F. None of the above
Answer: C

Q: 5
Can apex code be created directly in the production environment?
A. Ids
B. 1
C. 10
D. No
Answer: D

Q: 6
What are two ways to invoke a custom web service?
A. Apex process classes
B. A governor limit
C. List of List Objects
D. Ajax toolkit, client program
Answer: D

Q: 7
Which trigger context variable cannot be deleted?
A. addError
B. System
C. @ReadOnly
D. Trigger.new
Answer: D

Q: 8
What are two key tools to debug code in Salesforce?
A. Dates, Ids, Numbers
B. Logs, anonymous blocks
C. Debug logs, email logs
D. List of List Objects
Answer: B

Q: 9
What are the three ways to run unit tests?
A. Salesforce ui, force.com ide, runTests web service
B. Dates, Ids, Numbers
C. FALSE, they must be static
D. System-defined, user-defined
Answer: A

Q: 10
What is the default return type of a sosl statement?
A. Apex process classes
B. Apex classes
C. List of List Objects
D. SOQL for loops
Answer: C

Q: 11
Which keywords should u specify to define a constant?
- static and exception
- static and final
- static and private
- exception and final (No Answer)
A. Setup menu
B. Multi-tenant
C. static and final
D. SOQL statements
Answer: C

Q: 12
Which syntax should you use to create a new public class named MyNewClass?
- Public class MyNewClass {}
- Class public MyNewClass {}
- Class MyNewClass {} public
- MyNewClass public {} class(No Answer)
A. Public class MyNewClass
B. Database class method
C. SOQL statements
D. Static and final
Answer: A

Q: 13
Which trigger context variable cannot be deleted? (No Answer)
A. RETURNING
B. on-demand
C. Exceptions
D. Trigger.new
Answer: D

Q: 14
What is the this keyword used to represent? (No Answer)
A. A template from which objects are created
B. FALSE, they must be static
C. Methods and attributes of the current instance of a class
D. Encapsulation principles
Answer: C

Q: 15
What trigger method is used to correlate IDI-to-sObject maps? (No Answer)
A. Trigger.newMap, Trigger.oldMap
B. Internal and external
C. Trigger.new
D. Queues, time triggers
Answer: A

Q: 16
Which form of dml operation allows execution to occur with subsequent records even if an error occurs with a single record? (No Answer)
A. Database class method
B. Public class MyNewClass
C. Standalone, database class methods
D. Apex classes
Answer: A

Q: 17
A graphic image, rendered with the HTML <img> tag.
A. apex:image
B. apex:composition
C. apex:actionStatus
D. apex:componentBody
Answer: A

Q: 18
A component that inserts a second Visualforce page into the current page. The entire page subtree is injected into the Visualforce DOM at the point of reference and the scope of the included page is maintained.
If content should be stripped from the included page, use the <apex:composition> component instead.
A. apex:iframe
B. apex:include
C. apex:inputFile
D. apex:inputField
Answer: B

Q: 19
A Flash movie, rendered with the HTML object and embed tags.
A. apex:actionStatus
B. apex:flash
C. apex:inputField
D. apex:pageBlockSectionItem
Answer: B

Q: 20
An ordered or unordered list of values that is defined by iterating over a set of data. The body of the <apex:dataList> component specifies how a single item should appear in the list. The data set can include up to 1,000 items.
A. apex:inputText
B. apex:dataList
C. apex:lineSeries
D. apex:inputCheckbox
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved