Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Salesforce DEV-401 Exam - Cheat-Test.com

Free DEV-401 Sample Questions:

Q: 1
Files can be uploaded on Chatter from:
A. Files tab
B. Documents tab
C. Local file system of your computer
D. Attachments from the ‘Notes and Attachments’ related list
Answer: A,C

Q: 2
Files tab is available:
A. By default
B. Only after Chatter is enabled (from Setup > Customize > Chatter > Settings)
Answer: B

Q: 3
When the email ID of a user is changed then email with link to verify the change is sent to:
A. Only the new email ID
B. Only the old email ID
C. Both the old and the new email Ids
Answer: A

Q: 4
If a submitted record meets entry criteria of multiple approval processes, then which approval process will it enter?
A. The first one
B. Randomly chosen one
C. Each one of them one after the other
Answer: A

Q: 5
A record created meets entry criteria of multiple workflow rules. Which of the workflow rules will execute?
A. The first one
B. Randomly chosen one
C. Each one of them one after the other
Answer: C

Q: 6
Under which of these cases the deletion of an account will fail?
i) The account has a related case
ii) The account has a related entitlement
A. i only
B. ii only
C. both a and b
Answer: C

Q: 7 CORRECT TEXT
What is the drawback of loading leads/cases using the Apex Data Loader as compared to creating them from the UI?
Answer: When leads/cases are loaded using the Apex Data Loader, there is no provision for providing ‘true’ value for the ‘Assign using active assignment rule’ checkbox. So the leads/cases always get assigned to the user who is doing the data load operation.

Q: 8
An Account record is owned by user A. For user B the 'Sharing' option would appear on this record if
A. User B has 'View All' permission at profile level for Account
B. User B has 'Modify All' permission at profile level for Account
C. OWD of Account is public read/writ
D. User B has 'Delete' permission at profile level for Account.
Answer: B

Q: 9
Quotes can be created from
A. Quotes tab
B. From 'Quotes' related list on an opportunity
C. From both of above
Answer: B

Q: 10
OWD of child is always determined by OWD of parent.
A. True
B. False
Answer: B

Q: 11
In the initial sync of a quote with an opportunity
A. Quote line items will replace opportunity products
B. Opportunity products will replace Quote line items
Answer: A

Q: 12
Specifying entry criteria is compulsory for
A. Workflow rule
B. Approval process
C. Both workflow rule and approval process
D. Neither workflow rule nor approval process
Answer: A

Q: 13
If the record submitted does not meet the entry criteria of any active approval process, then the record gets rejected.
A. True
B. False
Answer: B

Q: 14
Rollup summary can be created for
A. Master-detail relationship
B. Lookup relationship
C. Both of above
Answer: A

Q: 15
A field marked as 'Required' on an object (while creating the field itself on the object by checking the checkbox for ‘Required – Always require a value in this field in order to save a record’) can be overridden to make this field 'Read-Only' by checking the ‘Read-Only’ checkbox on the page layout.
A. True
B. False
Answer: A

Q: 16
Record types can be used to determine
A. picklist values
B. business processes (using different page layouts)
C. Both of above
Answer: C

Q: 17
Which of the following statements about setup audit trail are true? (Select all that apply.)
A. Tracks setup changes made by developers and administrators
B. Displays 20 most recent changes
C. Tracks only the date of change
D. Tracks changes to data in custom object records
Answer: A,B

Q: 18
If a record no longer meets the time based workflow rule criteria, the action executes as originally triggered
A. True
B. False
Answer: A

Q: 19
Which of the following actions are tracked in debug logs? (Select all that apply.)
A. Database changes
B. Manual workflow processes
C. Request-response HTML
D. Resources used by an Apex script
Answer: A,D

Q: 20
How can a developer restrict access to records?
A. By changing the organization-wide defaults
B. By creating manual sharing
C. By creating a new role hierarchy
D. By creating a public group
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved