Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SAP C_TSCM62_65 Exam - Cheat-Test.com

Free C_TSCM62_65 Sample Questions:

Q: 1
You have been asked to change a process so that during sales invoicing, any manually changed pricing elements in the pricing procedure for the sales document are copied from the sales order to the billing document unchanged, but other automatically determined conditions are redetermined.
Where is this behavior controlled?
A. In the copy control at item level
B. In the billing type
C. In the condition type
D. In the item category of the billing type
Answer: A

Q: 2
You have set up the condition type K029 as a gross weight-calculated discount based on the material group. You now want to implement this for ordered materials belonging to the same material group. The system should accumulate the gross weight of the items to determine the scale rate.
For the required weight accumulation, what function should be used for condition type K029?
A. Structure condition
B. Condition supplements
C. Group condition
D. Scale basis
Answer: C

Q: 3
Which configuration setting is a prerequisite to ensure the explosion of a bill of material in the sales document?
A. The schedule line category of the main item must have the correct settings to allow the explosion of the bill of material.
B. The item category of the main item must have the correct settings to allow the explosion of the bill of material.
C. A suitable item category must be determined for the sub-item components of the bill of material using the item usagE.BOM.
D. When customizing the sales document type, the Bill of material explosion checkbox must be set accordingly.
Answer: B

Q: 4
Which of the following statements regarding quantity contracts is correct?
A. Quantity contract items will show up in the delivery due list when ready for delivery.
B. Different requested delivery dates are maintained in the schedule lines of the quantity contract.
C. Quantity contracts contain details about the customer's requested delivery dates.
D. Quantity contracts are delivered using a contract release order.
Answer: D

Q: 5
What is used to determine the item category for general value contracts (WK1)?
A. Item category group
B. Value contract material
C. You do not need to determine item categories for value contracts
D. Item usage VCTR
Answer: D

Q: 6
What parameters can be set in the schedule line category? (Choose three)
A. Availability check
B. Movement type
C. Delivery type
D. Transfer of requirements
E. Shipping condition
Answer: A,B,D

Q: 7
What statements regarding partner determination are correct? (Choose two)
A. The origin of partners that are automatically determined during the creation of sales documents is controlled using a condition type.
B. When creating a new partner function, it is possible to create new partner types.
C. Partner determination procedures can be defined in sales documents at header, item, and schedule line level.
D. In a partner determination procedure, all possible partner functions are listed.
E. When creating a standard order, the permitted partners are automatically copied from the customer master to the document.
Answer: D,E

Q: 8
Which statement about consignment fill-up is correct?
A. In the consignment fill-up, the corresponding material becomes the property of the customer only after the goods issue.
B. The material remains in the valuated stock of the delivering plant even after the consignment fill-up.
C. The consignment fill-up is relevant for billing.
D. For the consignment fill-up, a particular movement type is defined in the item category of the outbound delivery.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved