Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SAP C_TSCM62_64 Exam - Cheat-Test.com

Free C_TSCM62_64 Sample Questions:

Q: 1
The availability check (ATP) is carried out based on which of the following dates?
A. The material availability date
B. The transportation planning date
C. The goods issue date
D. The loading date
Answer: A

Q: 2
In the system, it is possible to have zero stock available and still receive a confirmed schedule line in the sales order. Which of the following states the reason for this confirmation?
A. Stock will be taken from another delivery at the shipping point.
B. The system automatically searches other plants for inventory and transfers this inventory to the plant with zero inventory in the sales order.
C. The availability check that was carried out included a replenishment lead time in the scope of check.
D. A stock transfer will be created by inventory management when you save the sales order.
Answer: C

Q: 3
During sales order processing, a user will be alerted when stock is not available for material entered in the sales order if the availability check was carried out. In which of the following ways will the user be alerted about this situation?
A. An error message will appear on the status bar alerting the user to the situation.
B. The schedule line will be marked and highlighted by the system.
C. The availability control screen will be displayed.
D. The incompletion log will display the unconfirmed schedule line as a missing field.
Answer: C

Q: 4
Which of the following elements can directly influence whether an availability check will be performed? Note: There are 3 correct answers to this question.
A. The schedule line category in the sales document
B. The item category in the delivery document
C. The check group in the material master
D. The item category in the sales document
E. The sales document type
Answer: A,B,C

Q: 5
Which of the following statements regarding material determination are correct? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Condition tables must be defined in Customizing (IMG).
B. The definition of the substitution reason determines whether a manual or an automatic substitution process should be used.
C. The material determination procedure is assigned to a combination of sales areas, customer pricing procedures, and document pricing procedures.
D. The relevant substitution reason is specified in the access sequence.
Answer: A,B

Q: 6
Which of the following statements regarding the free goods process is correct?
A. Free goods with exclusive bonus quantity will always create a subitem.
B. Free goods with inclusive bonus quantity will always take place without a subitem being generated.
C. The free goods calculation rule only allows for whole unit free goods bonus increments.
D. Free goods with exclusive bonus quantity must contain the same material for the ordered goods and the free goods.
Answer: A

Q: 7
You want to restrict what materials a customer can order. What do you use to achieve this?
A. Material group
B. Assortment module
C. Material listing
D. Product hierarchy
Answer: C

Q: 8
The entry for the assignment of the incompleteness procedures to the sales document types contains the following information: Sales Type: OR Description: Standard Order Procedure: 11 Description: Sales Order Field: IC-dialog is flagged. Which of the following conclusions can you draw from this entry?
A. Incomplete standard orders must be released in a dialog for further process steps.
B. Procedure 11 specifies which fields in standard orders (header data) are checked for completeness and order type OR cannot be saved if any of the fields are incomplete.
C. Incomplete standard orders can be saved after a warning message (dialog) appears.
D. Incomplete standard orders can be saved.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved