Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SAP C_TSCM52_66 Exam - Cheat-Test.com

Free C_TSCM52_66 Sample Questions:

Q: 1
Which of the following belong to the static lot-sizing procedure? (Choose three)
A. Replenish to maximum stock level
B. Least unit cost
C. Weekly lot size
D. Lot-for-lot order quantity
E. Fixed lot size
Answer: A,D,E

Q: 2
Which of the following actions can you perform with the collective number in requests for quotations (RFQ)? (Choose two)
A. Enter the collective number in the item data of the RFQ
B. Enter the collective number in the header data of the RFQ
C. Use the collective number as selection criterion when analyzing RFQs and quotations
D. Link multiple collective numbers to one RFQ
Answer: B,C

Q: 3
Which of the following are prerequisites for the system to check the minimum shelf life in the goods receipt for a purchase order? (Choose three)
A. The shelf life expiration date check is activated for the movement type.
B. The material is managed in batches.
C. The remaining shelf life is maintained in the purchase order.
D. The storage location where the material is received is warehouse-managed.
E. The shelf life expiration date check is activated for the plant.
Answer: A,C,E

Q: 4
You set up the document overview in the purchase order – single-screen transaction (ME21N).
Which standard selection variants can you choose? (Choose three)
A. My Material Documents
B. My Purchase Orders
C. My Purchase Requisitions
D. My Purchase Orders on Hold
E. My Requests for Quotation
Answer: B,C,D

Q: 5
You want to post a goods issue from blocked stock. In which of the following cases is this possible?
A. Withdrawal for a cost center
B. Withdrawal for an order
C. Withdrawal for an inspection sample
D. Withdrawal for a stock transport order
Answer: C

Q: 6
You create a purchase requisition for 10 pallets of copy paper belonging to material group 4711. This material has no material master record.
Which of the following sources of supply can be proposed by the system? (Choose two)
A. An info record for material without a master record for copy paper of material group 4711 with tons as the unit of measurement
B. A quantity contract item with item category M (material unknown) for 500 pallets of copy paper of material group 4711
C. A quantity contract item with standard item category for 500 pallets of copy paper for a stock material that belongs to material group 4711
D. A value contract item with item category W (material group) for articles of material group 4711
Answer: B,D

Q: 7
How can you book unplanned delivery costs for a specific invoice item?
A. You increase the amount of the specific invoice item by the amount of the unplanned delivery costs.
B. You use the correction indicator Unclarified error and increase the invoice amount according to vendor by the amount of the unplanned delivery costs.
C. You use the indicator Planned delivery costs to select the specific invoice item and enter unplanned delivery costs in an additional invoice item.
D. You enter the unplanned delivery costs in the tab Details and select only the specific invoice item before you post the invoice.
Answer: A

Q: 8
How does the system determine the document type for the accounting document when you enter an invoice?
A. The document type is determined by the transaction code (for example MIRO) and cannot be changed before you post the invoice.
B. The document type is determined by the transaction code (for example MIRO) and can be changed before you post the invoice.
C. The document type is determined by the transaction (for example Invoice or Credit memo) and cannot be changed before you post the invoice.
D. The document type is determined by the transaction (for example Invoice or Credit memo) and can be changed before you post the invoice.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved