Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SAP C_TSCM42_66 Exam - Cheat-Test.com

Free C_TSCM42_66 Sample Questions:

Q: 1
Which of the following statements best defines SAP ERP?
A. SAP ERP is an application that supports all processes involving direct customer contact throughout the entire customer relationship life cycle.
B. SAP ERP is an application that a company can use to manage its business processes efficiently.
C. SAP ERP is a system in which advanced planning and optimization processes can be mapped.
D. SAP ERP is a system hardware that includes components such as Purchasing, Sales and Distribution, Materials Management, and Production.
Answer: B

Q: 2
Which option for selecting a routing exists when you create a production order?
A. Automatic selection of a reference operation set
B. Manual selection based on settings in the order type-dependent parameters
C. Automatic selection based on the selection ID in the material master
D. Manual selection based on the list of routings maintained in the material master
Answer: B

Q: 3
Which of the following items of master data are needed for repetitive manufacturing? (Choose three)
A. Production supply area
B. Repetitive manufacturing profile
C. Production version
D. Master record for serial numbers
E. Product cost collector
Answer: B,C,E

Q: 4
In SAP ECC, you calculate the standard available capacity for a work center capacity using the following data:
- Start: 7:00:00 a.m.
- End: 3:00:00 p.m.
- Break duration: 1 hour
- Rate of utilization: 80%
- Overload: 110%
- Number of individual capacities: 1
How large is the standard available capacity?
A. 8 hours
B. 5.6 hours
C. 6.16 hours
D. 7 hours
Answer: B

Q: 5
An enterprise based in the US produces an end product that is used with the unit of measure "pound" (LB). The material is now to be marketed in the EU. A prerequisite for this is that the material can be sold with the unit "kilogram" (KG).
What is the easiest way to fulfill this requirement?
A. Define a unit of measure group that converts pounds to kilograms in the basic data customizing and assign it to the material master on basic data view 1.
B. Add a conversion factor for converting pounds to kilograms on basic data view 1 in the material master.
C. Create a new material with a reference to the original material and assign the metric unit of measure to the new material master.
D. There is no need to take any action. In this scenario, the conversion of units of measurements is done automatically.
Answer: D

Q: 6
What can you use to organize material staging for production orders? (Choose three)
A. Material documents
B. Transfer orders
C. KANBAN
D. Pull list
E. Logistics Information System (LIS)
Answer: B,C,D

Q: 7
Which property applies for consumption with planning strategy 40 (planning with final assembly)?
A. Consumption creates a static and binding assignment between the planned independent requirements and the customer requirements for the entire procurement process.
B. Consumption takes place with the planning material.
C. Consumption can reduce the total originally planned production quantity.
D. Consumption can increase the total originally planned production quantity.
Answer: D

Q: 8
Which of the following elements can be used in a process order? (Choose three)
A. Process instructions
B. Parallel sequences
C. Relationships
D. Suboperations
E. Phases
Answer: A,C,E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved