Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SAP C_TSCM42_65 Exam - Cheat-Test.com

Free C_TSCM42_65 Sample Questions:

Q: 1
During a project phase, your customer raises some questions concerning parameters of the procurement type in the material master in the SAP ECC system.
Which of the following procurement type properties are valid? (Choose two)
A. If procurement type E (in-house production) is set, external procurement may still be possible depending on the material type.
B. A material's procurement type can be freely selected between E (in-house production), F (external procurement) and X (both procurement types) independent of material type.
C. Procurement types E (in-house production) and F (external procurement) have to be further refined with special procurement types.
D. If both procurement types are allowed with entry X (both procurement types), requirements planning assumes in-house production.
Answer: A,D

Q: 2
What data can be posted directly via the Plant Data Collection (PP-PDC) interface?
A. Goods receipts
B. Goods issues
C. Maintenance notifications
D. Confirmations
Answer: D

Q: 3
What is SAP Solution Manager?
A. A part of the SAP ECC System
B. A managed system in a system landscape
C. A stand-alone system that communicates with other systems in a system landscape
D. An add-on industry solution
Answer: C

Q: 4
You select the master data for production orders via production versions.
Which information is contained in a production version?
A. The control parameters for selecting routings and BOM
B. The default order type to be used
C. The routing and BOM alternatives to be used
D. The explosion dates for the routing and BOM
Answer: C

Q: 5
Which of the following elements can be used in a process order? (Choose three)
A. Phases
B. Process instructions
C. Relationships
D. Suboperations
E. Parallel sequences
Answer: A,B,C

Q: 6
Which of the following statements about ATP (Available To Promise) checks for material components are correct? (Choose two)
A. ATP checks are automatically performed during Material Requirements Planning (MRP) runs.
B. ATP checks are used to evaluate the free capacity on a certain work center.
C. ATP checks can be adjusted to also consider future requirements and receipts.
D. ATP checks can be carried out automatically when releasing a production order.
E. ATP checks are mandatory for lead-time scheduling.
Answer: C,D

Q: 7
Which master data is necessary for the creation of material reservations for production orders?
A. Material master records
B. Routings
C. Production versions
D. Production/resource tools
Answer: A

Q: 8
Which of the following statements regarding lot size procedures is correct?
A. The lot size quantity can be influenced using a minimum lot size and the rounding profile.
B. If a make-to-order production strategy is used, only the lot-for-lot (exact) lot size can be applied.
C. If a long-term lot size is used, procurement is conducted with a long-term perspective.
D. The procurement quantity of a lot size procedure can be specified using a safety time period profile.
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved